Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuur Ion (törölt)

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balkáni állapotok között pihenik ki a rendőrök az árvízi védekezés fáradalmait: Fapados "lakosztály" ...ő már bárhol elalszik... Szinte egymás hegyén-hátán... Nem éppen a legkényelmesebb fekvőhely... Nekik legalább jutott matrac... Egy szőnyeg a kényelem…..
Ritkán szoktam Index-címlapos témákkal foglalkozni, de ezzel muszáj. Egyrészt mert ott nem lehet kommentelni, másrészt meg hajdanában, az egyik legkorábbi Urbanista posztok egyike is épp ezzel a környékkel foglalkozott, egy hasonló terv kapcsán (na de erről majd bővebben lent). Na…..
Szívatós Nem adom a nyugdíjamat! 2010.06.08 08:00:00
 A kormány azt tervezi, hogy államosítja a magánnyugdíjpénztárakat. Na nehogy már! Az az én pénzem! El a kezekkel tőle! Ezért léptem át annak idején az új rendszerbe, mert ott lebegett előttem nagyszüleim példája. Egy életen át fizették a járulékot, aztán most meg alig…..
Peti és Lali, a Fidesz két aranytorkú madara ismét színre lépett, csak gratulálni tudok mindkettőnek. Örültünk, hogy a kormányváltással megszabadultunk Szollártól, a Rohadtul Irritáló Nyilatkozatok bajnokától, de sajnos helyettesítik. Hétfő, parlament, magabiztos debreceni…..
Tuur Ion (törölt) 2010.06.08 09:04:40
@kyncza: Minek vette fel? Hja, hogy felült a hazugságoknak? Akkor megérdemli. Ha most megint megmenti az állam őket, akkor sose tanulja meg a hülyéje, hogy komcsinak, libsinek nem hiszünk.
Tuur Ion (törölt) 2010.06.08 09:06:23
@eszkep: Na, ez az. Látszik, te értelmes ember vagy, felfogtad. A kyncza-félék meg most játszák magukat, mert látják, hogy a hülye fidesz megint képes és pont a gazdagokon segítene, ha eléggé sírnak. Hát ne segítsen, nem azért váltottuk le a kormányt, hogy most megint a gazdagokat pátyolgassák.
Tuur Ion (törölt) 2010.06.08 10:23:27
@eszkep: Az EU nem érdekelt a magyar gazdaság helyrehozásában, tönkre akarja tenni, ezért támadják most a FideszKDNP kormányt azonnal ilyen brutálisan. Nekik csak egy jó fejőstehén kell.
Paranoid Android Új uraink 2010.06.07 11:47:35
     Hát persze, hogy mindenki jobban ismeri a magyar költségvetés állapotát, mint a magyar kormány. Hát persze, hogy minden a legnagyobb rendben van, hiszen megaszondták a brüsszeli demokraták, hogy a magyar költségvetés idei hiánya annyi és ezt az nem írja felül,…..
Kíváncsian várhattuk, mit fog lépni az ellenzék a mai parlamenti ülésen, miután a kormány először adott hatalmas támadási felületet maga ellen. Az utóbbi évek legérdekesebb napirend előtti köre ment le nemrég.Pedig elég rosszul kezdődött a dolog, Scheiring Gábor…..
Tuur Ion (törölt) 2010.06.07 17:10:29
@Lófasz Hadnagy: Raboltak pár évszázadon át, méghozzá nem túl udvariasan. A világ egyetlen terroristája, amely atomfegyver bevetésétől se riadt vissza civilek ellen - nem nyalnám a helyedben ennyire keményen az usákokat, hozzájuk képest Hitler, Mao és Sztalin együtt is szolid kis elsőáldozók ...
Tuur Ion (törölt) 2010.06.07 17:11:13
@eremita: "Van itt Magyarországon néhány zsidó-komcsi"

Bocsika, de a zsidók mit keresnek itt? Talán valami bajod van a zsidókkal???!!!
Tuur Ion (törölt) 2010.06.07 17:18:49
@Lófasz Hadnagy: persze, persze, az usa majd össze izgulta magát, hogy végre megtámadják és beszállhasson abba a zsíros kis buliba, amit második VH-nak ismerünk. Tudták, hogy jön a J. flotta, tudták, mi lesz, de megvárák, hogy megtöténjen. Azóta se változottt a világ, WTC, mond neked ez vmit? Na ugye.
 Kósa Lajos elkúrta, nem kicsit, nagyon. Szijártó Péter ráerősített Varga Mihály nyugtatgatott, ez volt a hétvége termése kormányoldalról.Az elmúlt 8 évben megszokhattuk azt az ellenzéki kiállást ami mindenek ellent mond, csak azért, hogy ő nyerjen. Amiben a cél…..
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
Tuur Ion (törölt) 2010.06.05 00:04:41
@zero: hát téged se az eszedért szeretünk
Tuur Ion (törölt) 2010.06.05 00:08:29
@zero: amúgy meg tudjuk bizottság nélkül is, hogy minden szét van kúrva. már 2006-ban szét volt, azóta 4 éve volt az mszp-nek. mit vártál? ezért utálom a fideszes fajtádat, mert közöd nincs a realitásokhoz, ha meg kiderül valami, lázongsz. a magadfajta gyenge alak rosszabb, mint a ballib, az legalább kitart. de a fideszes? elfújja a szél.
csak árt. jobb, ha az ilyen pusztul, mert csak árt.
Tuur Ion (törölt) 2010.06.05 07:19:29
@falesny: Az a román sajtó, a román sajtó pedig nemzeti. Magyarországon viszont nincs nemzeti sajtó, nincs nemzeti média, nincs nemzeti újságírás. Jó, van pár kis csatorna meg lap, de az elvész a ballib hazugságáradat tengerében.
Úgy fest Magyarországon az ellenzék dolga hülyének lenni, a kormánynak meg ráeszmélnie a dolgok állására. Bizonyítja ezt a szocik féle öt-perccel-a-választás-után-már-ingyenbékávét-akarunk-terv, a Fidesz négyéves ellenkezése mindenféle megszorítással (amik amúgy jórészt…..
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..
Tuur Ion (törölt) 2010.06.03 12:08:29
Elvileg június 7.-én kellene bezárnia 439 gyógyfűkimérésnek Los Angelesben, de ezt kevesen tervezik a belengetett börtön és pénzbírság ellenére. 130 üzlet közösen perli a városházát, mivel szerintük diszkriminatív, hogy egy 2007-es rendelet megtiltotta új ellátók nyitását,…..
Tuur Ion (törölt) 2010.06.03 12:01:44
@Siphersh:

index.hu/tudomany/2010/06/03/fuvezo_tinedzserbol_ritkabban_lesz_egyetemista/

"A marihuána kedvezőtlen hatása önállóan, a többi esetleges hatáson túlmenő mértékben érvényesült."

A 18 éves koruk előtt marihuánát rendszeresen fogyasztó fiatalokból lényegesen kevesebb jut be az egyetemre, mint droggal nem élő társaik közül. A kamaszokon végzett három, egymástól független vizsgálat hasonló eredménnyel járt.

Ausztráliában és Új-Zélandon három vizsgálat fejeződött be a marihuánával kapcsolatban és ezek adatainak egyesítése alapján törvénykezési módosítást terveznek. A tervezett módosítás azonban nem a drogra vonatkozó szabályozás enyhítése, hanem éppen a szigorítása. A vizsgálatok ugyanis egyértelműen igazolták, hogy a fiatal korban elkezdett marihuánafogyasztás kifejezetten rontja az iskolai teljesítményt.

Mindhárom tanulmány tizenévesek és fiatal felnőttek adatait dolgozta fel. A 18 éves kor előtt kezdett marihuánafogyasztással korrelál, hogy a gyerek esetleg a középiskolát sem fejezi be, kisebb eséllyel pályázik egyetemre és ritkábban kap egyetemi diplomát. A siralmas iskolai teljesítmény főleg azokra volt jellemző, akik már 15 éves koruk előtt kipróbálták és elkezdték a füvezést.

A kutatók figyelembe vették a vizsgált fiatalok családi körülményeit is, anyagi helyzetét és minden olyan tényezőt, amely a kábítószer mellett befolyásolhatta az iskolai előmenetelt. A marihuána kedvezőtlen hatása önállóan, a többi esetleges hatáson túlmenő mértékben érvényesült.

index.hu/tudomany/2010/06/03/fuvezo_tinedzserbol_ritkabban_lesz_egyetemista/

Szívjátok csak, legalább nem veszitek el ti és gyerekeitek az értelmes emberek gyerekei elől az egyetemi férőhelyeket. Legyen csak liberalizáció hazánkban, hulljon a férgese! :D :PPP
Az a Fidesz csökkenti "kőkeményen" az áram árát, aki az összes törvényjavaslatot, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, csont nélkül, teljes egyetértésben az MSZP-vel megszavazott. Csak Borat-ot tudnám idézni: nice!   Az energetikai maffia törvényesen "lopja…..
Tuur Ion (törölt) 2010.06.03 11:50:56
@Tigeri: Aligha, mert most a legnagyobb még a nekibuzdulás és abból is csak ennyire futotta. Ettől már csak kevesebb várható ez után. Jobb, ha minél előbb felébredsz, akkor kisebb lesz a koppanás. A Fidesz nem Jobbik, nem érdekli a nemzet, ténykedése kimerül a szimbólumok szintjén. Eredményeket várni felesleges, de hát ezt elég sokan meg is mondták előre, lettek is érte lenácizva rendesen a fideszistáktól ... ... ...
A Nyugati pályaudvar mellett felépült Eiffel-ház, egészen pontosan a mellette fekvő Eiffel-park már napokkal megnyitása után kiérdemelte a Budapest Száksz pecsétet. Az első élményem ott ugyanis egy tábla volt, amelyet (nagyon sajnálatos módon) nem fényképeztem le, de a…..
  Áll a bál a Szlovák Nagybirodalomban, megy a 24 órás ultimátumadás, elborult arccal fenyegetőzés, magyarozás, nemzetbiztonsági tanácskodás. Ha valaki azt képzeli, ez csak belpolitika, erősen téved. Ficónak, a szlovák politikai elit, sőt a szlovák népesség egy egészen…..
Tuur Ion (törölt) 2010.05.20 11:26:12
@Zlatan: figyi, szólok: lefőtt a kávétok, ideje lenne felhörpinteni míg még meleg és távozni ...

(miért nincs ezen a blogon szűrési lehetőség? a f.ért kell az ilyen trollokat is olvasgatni ...)
Orbán Viktor kijelölt miniszterelnök a devizahitelek forintra váltását tanácsolja a lakosságnak. Rosszul teszi. Az intelmeit megfogadó polgárok ugyanis komoly veszteséget fognak zsebre tenni. Először is, ha az átváltás mellett döntenek, a 150-160 forintos árfolyamon felvett svájci…..
Tuur Ion (törölt) 2010.05.20 11:21:07
@Pilgram: A Fidesz-KDNP nincs kormányon. De esetleg linkelhetnél valami infót, ha szerinted felállt az új kormány.

Ugyanis a ME-t a mai napig Bajnai Gordonnak hívják. Nincs Fidesz-kormány, fel kéne fogni.
Magyaridióta Zavaros, mi? 2010.05.19 09:33:00
Képinnen Hogy mi a véleményem az Orbán-féle, ún. Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatáról, azt úgy érzem, sikerült elég plasztikusan ábrázolnom a Nyilatkozat, nyennyere posztban. Az egész  fideszes böffenet pamflet szóra sem lenne érdemes, ha nem szerepelne benne egy olyan…..
Tuur Ion (törölt) 2010.05.19 12:01:02
@Iridium: Ha az lenne az ára a liberálisoktól való _végleges_, hangsúlyozom, tényleg végleges megszabaduláshoz, akkor miért ne? Tőlük liberálisoktól szabadulna meg végre az ország, mindjárt nagyságrendekkel könnyebben menne a helyreállítás, építkezés.

Amíg nácik, komcsik és libsik vannak, nem beszélhetünk teljesen demokratizált országról, ezeket a szélsőségeket ki kell rekeszteni és fel kell számolni. Ez az ország érdeke.
  Ha azt mondom legalább négyszáz éve nem épült mecset Magyarországon, biztos nem lövök nagyon mellé. Érdekes kanyar, hogy az Állatkert egyik legizgalmasabb épületének, az elefántháznak minaretet formázó tornyát 1915-ben lebontották, mivel a török diplomáciának nem…..
Tuur Ion (törölt) 2010.05.13 12:07:02
@Koós Miklós:

Ugass babám a Gizella utcai libbant haverjaiddal! Nincs szükség itt a terroristáitokra, kívül tágasabb. Nem kellenek a randalírozó, autókból barrikádot építő arabjaid, van épp elég baj nélkülük is. Építs moszlim országokban nekik mecsetet, de ne itt! Ez Európa, semmi keresnivalójuk itt. Ha nem tetszik, kövesd Fletó ajánlását: "Tessék! El lehet menni!"
Tuur Ion (törölt) 2010.05.13 12:20:41
@ayad: 1.

1 perc és újra itt vagyok. :P

2. Építészünk a fanatikus muszlimok szekértolója. Ha már utasításokat adsz, őt kéne kimoderálni. Nem csak innen: Európából is. Azt akarjátok, hogy Magyarország is iszlám tűzfészekké váljon???? Ennyire nem lehetettek korlátoltak!!!
Kettős Mérce A liberálisok 2010.05.13 00:59:00
 A SZEMA az SZDSZ alapvetően szimpatikus utódpártja indított egy felhívást a Facebookon, hogy a parlament tárgyalja újra a Jobbik nemzetbiztonsági bizottsági elnöki helyét. De nézzük pár kommentet:   JA és ÉN személy szerint és bízom benne ,hogy hozzám hasonlóan…..
Komolyan, egyszerűen szánalmas ez a bohózat. Úgy izgulnak a gárdamellényre, mint Stohl a jófajta Viagrára. A szocik amúgy szépen alakítják az új imázsukat, természetesen a megújulás mentén,  tegnap lazán átpasszolták a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki…..
Mandiner blog Hadd olvasson Dóra! 2010.05.11 15:01:00
  Egyes hírek szerint a Fidesz arra készül, hogy az Országgyűlés legfiatalabb tagjává avanzsált Novák Elődné Dúró Dórát megakadályozza abban, hogy a május 14-én esedékes alakuló ülésen a parlamenti szokásjog szerint képviselőtársai előtt előolvassa a…..
Úgy látszik nem csak a Margitszigetre rendelt rendőrök akciója volt a füvesek basztatása, hanem központilag szervezett jelenségről van szó. A jó érzéssel a Kenderpiknikkel egy napra szervezett fóti ska+reggae partit ha lehet, még jobban szétkúrták a zsaruk. JahNkie…..
Gulyásdemokrácia Szívás 2010.05.10 13:29:42
Igazán aranyos volt az a két KDNP-s ellentüntető, akik nagyon lelkesen bemutatták, hogy ők bizony nem értenek egyet a könnyűdrogok legalizációjával. Kevésbé aranyos az a néhány tucatnyi majdnem ugyanilyen lelkes júzer, akik a net minden létező pontján magyarázzák, hogy az élet…..
Legjobb indulattal is max 500 ember lézengett az idei Kenderpikniken vasárnap a Margitszigeten. A Kendermag Egyesület még mindig 60 milliárd forintra becsüli az évente kieső adóbevételeket, amit az állam a fűkereskedelem meg nem adóztatásával a maffiának juttat. Persze ennél…..
Tuur Ion (törölt) 2010.05.10 13:48:09
@Asszem: Sztem teljesen arányos büntetést. Majd legközelebb meggondolja (ha reinkarnálódik). Ennyi.
Tuur Ion (törölt) 2010.05.10 13:49:05
@Chaoyang: Te most mennnyire be lehetsz szívva ... :D