Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MR. T

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TC podcastjának, a so genannte Égéstérnek lelkes hallgatója vagyok. Több oka is van. Az egyik, hogy örök érvényű mondatok hagyják el a szakértő ajkakat. Pl. ahogy Vályi "ommm" Pista úgy képszerűsítette Winkler Robi egyik elkövetett hibáját, hogy "és akkor…..
Szerintem minden ember megnézte legalább egyszer a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmtrilógiát, így mindenki látott már e jeges semmiben kerengő sárgolyón DeLorean DMC-12-t, még ha erősen átépített, időutazásra kusztomizált állapotban is. A filmek képesek az agyunkra…..
A sors furcsa fintora talán, hogy éppen ma, mikor azokra emlékezünk, akik nincsenek már velünk, hogy éppen ma, mikor elég rossz egy kicsit a gyertyalángba mélázva a múltba nézni, éppen ma, pár perccel ezelőtt kaptam a hírt, hogy eggyel többen vannak ők, akik legalább ilyenkor…..
MR. T 2010.11.02 11:26:09
Belsőség Pusztító Citroënek... 2010.07.14 13:57:00
...és Nissanok Kínában.A jobbkéz-szabály csak ajánlásnak tűnik. ..
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..