Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ih bín ájn bájener

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
ih bín ájn bájener 2010.07.26 22:02:02
Jimmy Jump egy gyökér.

De ha valami szégyen akkor az ez, lehet volt már.
www.youtube.com/watch?v=mZ7qcybc8gE
Raul a real ikonja üres stadion előtt búcsúzott a Bernabeuben. Nem csak ez a klub szégyen, hanem a szurkolói is, ezek szerint.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Lassan abba a fázisba érünk, ahol már nem rendeznek elegendő meccset, hogy azokból álomcsapatokat generálhassunk, így legközelebb csak a vébé végeztével térünk vissza a szabadszellemű, de semmiképp sem öncélú kapitánykodáshoz. Addig is a nyolcaddöntők teljesítményeivel…..
ih bín ájn bájener 2010.07.01 00:01:38
@zsakfos : Érik egy holland pofára esés. :) A dolog ott bukik meg, hogy lehet a középpályát uralni fogjátok, de mi a büdös francot fogtok kezdeni azzal a Lúció-Juan ketőssel középen, nem beszélve a szélekről. A védelmetekről meg ne is beszéljünk. Ha ez poén volt részedről, bocs.
A futballisten holnap talán segít ,a bíró biztosan nem. Carlos Simon 44 éves brazil bíró vezeti a Németország –Ghána mérkőzést holnap. Ez önmagában még csak egy száraz tény , de ha hozzátesszük , hogy Carlos barátunk elnyerte tavaly Brazíliában „Az év…..
Kisvártatva valóra válik, amit igen sokan szeretnének: Franciaország válogatottja nem rontja tovább a világbajnokság légkörét és a két futballozni hajlandó amerikai csapat továbblép a legjobb tizenhat közé. A világbajnokság előtt közzétett jóslataink is…..
ih bín ájn bájener 2010.06.22 16:34:08
@Lezuzius: Kit érdekel, így legalább még tragikomikusabb! :D
ih bín ájn bájener 2010.06.22 16:46:33
@raja ram: Ilyet ezen a vb-n el lehet felejteni szerintem...
Nem tagadom, a spanyol förgeteg előtt már a legtöbb mez kiosztásra került - enbéegyes szakemberek határozottságával mondhattam volna, hogy "egy-két poszton még változhat a helyzet, de a fejemben nagyjából összeállt az ideális kezdő" -, de azért kivártam a tizenhatodik…..
ih bín ájn bájener 2010.06.22 11:53:00
@popp: Szerintem meg elégszenek a csoportból való továbbjutással, nem nagyon szövögetnek ők negyeddöntős terveket. Mondjuk csak egy a fontos, domenechre boruljon a szar lavina, bár ez már bekövetkezett.
ih bín ájn bájener 2010.06.22 11:58:34
@mocsing: Jó pár dolgot el néztek már ezen a vb-n amik később sorsdöntőnek bizonyultak, ez az eset nem volt ilyen. Az elefántoknak közük sem volt a meccshez. Hozzuk ki egálra, a bíró meg egy nagy rakás fos volt.
ih bín ájn bájener 2010.06.22 13:32:15
@popp: AZ elsődleges céluk a csoportból való továbbjutás volt, ez meg van, illetve be kell biztosítani.
Abate lehet általánosságokat dumál, de nem igazán az olasz példára vonatkozik. Inkább az angolra. A németre meg semmiképp.
Mi tetszett jobban? A Honduras elleni őszinte foci vagy a spanyolok lenullázása?..
Una birra per favore vs. Pass us a pint, mate..
ih bín ájn bájener 2010.06.20 18:00:04
@montipájton: Azért Katart is haza kellett vágni, vagy tévedek? Ez a 3 is impozáns névsor! :D
ih bín ájn bájener 2010.06.20 19:56:27
@Vitéz Kőbányai Világos: Lehet Franciaország néven mégis kinn vannak? Ezt ők is tudnák, mint a franciák...
Három nap után leszakadt rólam az ing-zakó szett, jól is esett kicsit úgy délidőben rásüppedni az meccsekre, annak tudatában különösen, hogy megjöttek a gólok, betöltötték őket a rendszerbe. Fel se tűnt, hogy már húsz meccsen vagyunk túl, a színvonalban bekövetkező…..
Szelekció vs. Svejc...
ih bín ájn bájener 2010.06.16 19:47:12
@popp: Na basszus ezt már vártam, az adidas-Nationalelf összeesküvés...
Röhejes!
ih bín ájn bájener 2010.06.16 19:52:00
@rizla: Elsősorban nem a spanyolokat akartam baszogatni, de azért elvárható lenne, hogy elverjenek egy bekkelős Svájcot, Hitzfeld ide vagy oda.
A többiek ugyanúgy megérdemlik a lebaszást.
A tészta, vagy a guarani óriásszték?..
 A kenguru csak Ausztráliában védett faj , Dél-Afrikában és Németországban nem.  Ma este 20 óra 30 perckor Durban-ban egy kihalófélben lévő védett faj, a sárgalábú hegyi kenguruk nyilvános kivégzése című oktatófilmet  tekintheti meg a nagyérdemű.  A…..
ih bín ájn bájener 2010.06.13 23:26:57
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
ih bín ájn bájener 2010.06.13 22:37:53
@BASTi: Szigorúan csak szélső hiány esetén, Ribéry és Robben párhuzamos kiesése mellett. :D
Badstuber kezdő volt? Csak a második félidőben tűnt fel, hogy játszik. Mondjuk ilyen vérszegény ausztrál támadások esetén nem csoda.
A tapló kenguruk kulloghatnak haza.
ih bín ájn bájener 2010.06.13 22:45:13
@vuvukutya: Remélem a német zsebekben is lesz pár stihl fűrész.
ih bín ájn bájener 2010.06.13 23:16:08
@értelmetlen_nevű: Juuuj! Mekkora! :D
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Elérkeztünk az idei világbajnokság utolsó előtti csoportjához, a „G” jelű kvartetthez, ami az egyik legerősebb és legérdekesebb négyesnek ígérkezik. Az egyik legnagyobb favorit Brazília mellett, Portugália, Elefántcsontpart és Észak-Korea található ebben a…..
ih bín ájn bájener 2010.06.05 18:24:59
@vadkutya: Az még hagyján, hogy nagy a pofája, de még szar is. :D

@horas: Kit érdekel, hogy előrébb járnak vagy sem? Engem az aktuális eredmény érdekel, ők ott vannak a világversenyen, mi meg csak nyeljük a...
Arra akarok kilyukadni, hogy mieinknél sokkal rosszabbnak tartott játékosokból álló válogatottak kijuttnak, mert nem csak szökőévente küzdenek valami hatodrangú barátságos meccsen.
ih bín ájn bájener 2010.06.05 18:45:20
@horas: Nem a választásról van szó, hanem hogy elérték azt, amit nekünk 20 éve nem sikerült. Pedig esélytelenek voltak, vagy legalábbis annak számítottak. Nincs olyan, hogy valószinűleg, előttük volt a feladat és megoldották. Amúgy a szlovákok és a szlovénok egy csoportba voltak.
20 évnyi kudarcot nem lehet visszavezetni 20 év rossz sorsolásra.
Nyilván nem követte mindannyiótok a franciáktól megszokott selejtezőbéli csetlés-botlást, lesznek/vannak, akik sikerként értékelik, hogy az alpesi alaptáborból érkezve két felkészülési meccsen nem szenvedtek vereséget, holott erős ellenfelekkel (lásd még: Costa Rica, Tunézia)…..
Elájulni önmagában a Bayern bajnoki címétől nehéz volna. Esetleg csodálkozni lehetne azon, hogy miért nem volt könnyebb a salátástál besöprése ezzel a kerettel középpályával, de mivel tovább látunk a Bundesliga korlátain, mégis bravúrosnak minősítjük a bajnoki címet.…..