Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzso

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
A budapesti Rákóczi úton az Uránia mozi magasságában található két közért. A 7. kerületben a Kazinczy utca sarkán a nemrég megnyílt Tesco, míg átellenben a nyócban a régi Spar. A józsefvárosi palotanegyed szélén élők Spárba kényszerülnek, az erzsébetvárosi lakók és…..
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
Aki most arra számít, hogy levezetem, mennyire megéri motorral járni, azt hadd ábrándítsam ki már az elején. Ez tévedés, legalábbis az esetben, ha a motor megvételekor nem adja el azonnal a kocsiját. Hosszas számolgatás következik, úgyhogy aki nem akarja, hogy kifolyjon a szeme a…..