Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pozsenai bácsi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje ki akarom cserélni a tűzhelyemet, mert a sütő ezer éves, a kerámialapom pedig csupa karc és különben is öregebb, mint a keresztlányom (11). Így elkezdtem nézelődni, majd rájöttem, hogy semmit nem tudok az indukciós főzőlapokról, azon kívül, hogy divatba jöttek és menőn néznek ki. Így hát,…..
A kanadai IKEA a bútorok összeszerelésének mechanizmusára készítette el a szakácskönyvet, ami egyben sütőpapírként is funkcionál. Zseniális az ötlet...
Pozsenai bácsi 2017.06.24 18:20:06
Egy pontosan koreografált folyamat első állomásánál járunk kedden, amikor a parlament elfogadja a lex CEU-t. A következő lépés a civilek megbélyegzése, a harmadik pedig – nagyjából október magasságában – az ország totális Soros-talanítása lesz. Trumpban remél ehhez szövetségesre találni...
Pozsenai bácsi 2017.04.04 10:23:45
Ákos, Kövér László és Bagdy Emőke ne mondja meg, mi a nők dolga – deklarálta a felháborodás kórusa az előző hetekben. És nem csak most, és nem csak itt: bármikor szóba került a gyermekvállalás kérdésköre, felzúdul a „na akarja megmondani…” harsány, dúrban írt,…..
Pozsenai bácsi 2016.01.26 11:13:39
@Jean Sol Partre: Akkor az lesz, hogy sok olyan hülye fog szaladgálni a világban, mint ön.
Elég szar lesz, ha már kikerülhetetlenül sokan lesznek.
Rejtő Jenő, ha élne... nos, ilyen figurákat talán ő se lenne képes kitalálni. Nem törünk senki fölött pálcát: virágozzék minden virág, mindenki járja be azt az utat, amit a sors neki rendelt − kinek nyílegyeneset, kinek kanyargósat. De azért rakjuk el emlékbe, hogy van ma…..
Pozsenai bácsi 2014.07.10 09:59:37
Akar Ön műanyagszatyrot enni? Esetleg kőolajból készült ételeket? Ugye, hogy nem? És a margarint megenné-e? Az utóbbi kérdésre adott válasz nem csak az egyéni ízléstől függ, hanem attól is, mit tudunk (rosszul) a margarinról. Ettől függ ugyanis, hogy tudatos vagy tudatlan…..
Pozsenai bácsi 2014.05.06 15:38:35
@kodpiszkalo: Ja. Csak a sárgarépában levő béta-karotin nagy valószínűséggel természetes anyag, a margarinban levő pedig valószínűleg mesterségesen előállított béta karotin, amiről már bebizonyították, hogy ellentétben a természetes béta-karotinnal, nem használ, viszont árt.

S bár az alapmű egy vicces kirohanás (elképzelem az íróját, amint fontossága teljes tudatában, roppant komoly arccal alkot...) a lényeg, ne együnk margarint, mert többféleképpen is rossz. Oszt annyi.

Nem kevés munka, mire az ember megtalálja a forrásokat, de meg lehet, aztán már egyszerűen be lehet szerezni a lehetőségekhez mérten legegészségesebb alapanyagokat, amiből kis odafigyeléssel meglehetősen egészségesen lehet táplálni a családot. A margarin nincs közte.
Magyar Asztal Agrobox 1. 2013.11.06 23:00:00
Májusban írnom kellett egy blogbejegyzést azért, mert egy testépítő portál önjelölt szakértője égbekiáltó hülyeségeket volt képes közzé tenni a világhálón. Nos, ismét megteszem, lényegében ugyanabból az apropóból, viszont most egy olyan weboldal szolgáltatott apropót,…..
Pozsenai bácsi 2014.04.01 09:34:01
Pozsenai bácsi 2014.04.05 20:28:15
Van egy sorozata az Animal Planetnek, a Call of the Wildman, amit idén januárban egy alapos oknyomozás után a Mother Jones nevű weboldal állított pellengérre. A műsor egy profi vadőrről szól, akinek az a dolga, hogy vadállatokat távolítson el olyan helyekről, ahol azoknak semmi…..