Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissfero

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Cigányoknak is legyen már a rendes tv-ben cigányos csatornájuk" – írta nemrég az eddig kizárólag online csatornaként ismert Dikh TV egy Facebook-posztban. A főleg romák által, főleg romáknak készített tartalmakat sugárzó Dikh TV hamarosan ugyanis az internetről a tévébe költözik...
Ha Babetta, akkor mindenkinek a 207-es Linda-Babetta jut eszébe, mert aki annyira fiatal, hogy nem látta a Linda-sorozatot, az nagy eséllyel már nem tudja, mi az a Babetta. Az újabbik, már kétsebességes, röpsúlyos 210-es típus is igen népszerű volt nálunk, a segédmotor flotta nem…..
Hogyan drágul az olcsónak hirdetett jogosítvány, miért kötelező a pótóra, és miért fontos, hogy elnyerjük a vizsgabiztos bizalmát? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Azt hittem, már semmilyen motoron nem tudok meglepődni, de ma mégis: a Yamaha SR400 hír kommentjei között bukkant fel ez a hirdetés. évjárat: 1992. 10. hó okmányok: okmányok nélkül futott: 0 km lökettérfogat: 494 cc teljesítmény: 34 LE szín: fekete feladva: január 20.…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Itt az ideje rendbe tenni a dolgainkat, ha már így is benne vagyunk a slamasztikában nyakig. Kérem, a Népnyúzás 2.0 legyen már ésszerű!Mai publikációnk blogposztja...
kissfero 2011.12.07 21:22:44
A tisztelt politikusainknak!

Elmentek ti a jó francba, az egész lenyúlós népnyúzó ötleteitekkel. Az új autópálya matrica rendszerrel is csak a maradék pénzt akarjátok kilopni a zsebünkből. Szemtelenebbek vagytok az uzsorás cigányoknál, hiszen ez is pont oly aránytalan mint az ő bizniszük. Mi a jó fenének vegyek egy egész hetes matricát, ha csak egy napig akarok azon a korrupcióban dupla áron épített autópályán közlekedni? Ez nektek tisztességes és méltányos dolog? A mi adó forintunkból kapjátok a fizetéseteket, mi tartunk el benneteket, hogy pöffeszkedhessetek a hivatalotokban és ezért azon töritek a fejeteket, hogy miként tudnátok bennünket lenyúlni? Nem elég a pénz, amit zsebre tesztek? Ti bele pöffeszkedtek a szintén a mi általunk a farotok alá tett szolgálati kocsiba és mit érdekel titeket az, hogy olyanok vagytok mint egy here? Rosszabbak vagytok a segélyezett cigányoknál, mert ők csak szimplán a markukat tartják a pénzért,de ti nagy okos politikusok még meg is akarjátok magyarázni, hogy miért loptok! Micsoda duma: a módosítások az úthálózatok üzemeltetésével, karbantartásával járó feladatok fenntartható finanszírozása érdekében szükségesek. Ha nem elég a pénz, akkor ki lehet vonulni a minisztériumból egy kis melóra az út mellé, legalább megdolgoznátok végre a fizetésetekért, végre végezhetnétek egy kis értékteremtő munkát is. Ezért áll itt az ország, mert ilyen ingyenélő, népnyúzó lopós politikusok ülnek rajtunk.
Egyébként elnézést az indulatosságomért, de ne higgyétek azt, hogy egyedüli vagyok ezzel, csak nem mindenki írja ezt meg nektek. Talán ki kéne lépnetek néha az utcára a köznép közé, hogy megértsétek végre, hogy mi a helyzet.
Mire elég 198 lóerő, mit tud egy Hayabusa? Meglepően sokat, akár nála lényegesen erősebb járművek ellen is bátran kiállhat a széria állapotú Suzuki. Az ellenfél ezúttal egy 850 lóerőre felpuffasztott Nissan GT-R volt. A motor jobban is rajtolt, fölényét negyed mérföldön…..