Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisdd

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..
Vasárnap két mérkőzést rendeztek a KHL-ben. A Dinamo Moszkva Jekatyerinburgba látogatott, vezetett is 4-2-re, de innen felálltak a hazaiak, és a hosszabbításban nyertek. A Nyeftyehimik–Vityaz találkozón megvolt a szezon első bunyója is, az eredményt tekintve pedig a…..
Beindultak a dolgok a KHL-ben. A Szibir Habarovszkban nyert, a Szalavat Julajev és a Metallurg Magnyitogorszk hozta a kötelezőt a Traktor és az Avtomobiliszt ellen, viszont a SZKA Szentpétervár kikapott hazai pályán a Dinamo Rigától. A moszkvai rangadón csak egy gólt kapott a cseh Hasek,…..
kisdd 2010.09.10 09:56:43
@durex26: ott folytatják az SZKA verést, ahol abbahagyták. Lassan járhatna nekik valami kupa ezért :)
Kazanyban megkezdődött a KHL harmadik szezonja a második Nyitó Kupával. Tavaly hosszabbításban győzte le a Lokomotivot az Ak Barsz, idén azonban nem sikerült felülmúlnia az egyesített Dinamo Moszkvát. Az elejétől fogva aktívabb volt a Dinamo, a 16. percben góllá érett a…..
Szerdán indul a Kontinentális Jégkorong Liga 2010/2011-es szezonja a Nyitó Kupával. A Lada Togliattit a Jugra Hanti-Manszijszk váltotta, de a Dinamo Moszkva és az MVD egyesülése után is üresen maradt egy hely, így csak 23 csapat lesz a KHL harmadik idényében. Először a keleti…..
Szerdán elkezdődik a Kontinentális Jégkorong Liga 2010/11-es szezonja a Nyitó Kupával. A Lada Togliattit a Jugra Hanti-Manszijszk váltotta, a Dinamo Moszvka és az MVD egyesülése után pedig üresen maradt egy hely, így csak 23 csapat lesz a KHL harmadik idényében. Először a keleti…..
"A legnagyobb öröm az, hogy Ifj. Ocskay Gáborra emlékezve sikerült összeszednünk magunkat, és olyan eredményt értünk el szombaton, amellyel ismételten tisztességes emléket állítottunk a 19-esnek – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője az Olimpija…..
kisdd 2010.09.05 19:41:58
@banyszi: dupla mint dupla annyi, nem az utolsó kettősre gondoltam :)
Amúgy azóta látom, volt egy 10 perces is, azért nagy a számszerű különbség
Az utóbbi évek legkevésbé felemelő átigazolási szappanoperájává nyúlik Ilja Kovalcsuk további pályafutásának ügye. Azzal kezdődött, hogy az egykori 1/1-es menedzsere idő előtt bejelentette, a sztár a New Jersey Devilshez szerződött. Ezután sokáig nem történt semmi,…..
Az olasz válogatott mindent megtett az A csoportos világbajnokság kiesés elleni körének utolsó játéknapján a bent maradásért, de az erőfeszítések hiábavalóaknak bizonyultak. Mivel a csoport másik meccsén a franciák magabiztosan verték 5-3-ra a kazahokat, Olaszország csak akkor…..
kisdd 2010.05.18 15:59:56
@Morgó Muki:
Szerintem ha egy hasonló szintű ellenfelet se ver a csapat, az igenis kudarc. Nem lehet az elvárás annyi, hogy az edzőmeccseket hozzák le a srácok.

@kovacsistvan:
Nem értem ezt a kazah-dolgot. Az ő válogatottjuk nem olyan felépítésű, mint a Lett-Riga (kicsiben Magyar-AV) csapat? Nem minimum bent kellett volna maradniuk?
Tavaly négy magyar fiatal került föl a KHL draftlistájára, idén csak egy, ott van viszont egy magyar származású játékos is: Hári Jánoson kívül Patrik Nemeth is érdekli az oroszokat. Más kérdés, aligha köt ki bármelyikük is éppen az orosz szuperbajnokságban vagy éppen a…..
Vasárnap az A csoportos világbajnokság leghosszabb napja következik, hat találkozót is rendeznek. A program 12.15-kor a kiesés elleni körrel kezdődik. Az előző napi két vesztes, Olaszország és Kazahsztán egymással játszik, amelyikük kikap, jó eséllyel elbúcsúzik az elittől. A…..
kisdd 2010.05.16 13:12:41
www.ustream.tv/channel/www-livescorehunter-com-hockey1

itt megy az FRA-USA

ustreamet általában érdemes csekkolni
Hogy nézzen ki a Mol Liga, menjen-e második magyar csapat az EBEL-be, milyen legyen a versenykiírás, mit kíván a magyar hokifan? Már a sokadik évben is olyan folyamatokat és fejleményeket látunk, tapasztalunk ezen kérdések körül, amelyek nem tetszenek nekünk. Ezért a blog…..
kisdd 2010.05.14 18:05:56
@qx92: nézd meg a kazany honlapját, mégis címet védtek a khl-ben
amúgy egyetértek :)