Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puffogó Vipera

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
anonim [szexfüggők] Dundi Sarlakk 2010.04.29 08:09:00
Azt hiszem túllőttem a célon.Alapvetően bírom a duci nőket. Felizgat a nagy mell és az óriási segg pucér látványa. Egy dagadt kurva mellkasa előtt térdelek, a farkam a mellei közé szorítva. A heréimmel a gyomra fölött lenkerekezem. Hatalmasakat lökök, ő meg kéjesen nyög,…..
Japán kétségkívül a világ egyik legdrágább országa, mégsem botlunk lépten-nyomon kesergő kis japán emberbe. Ők valahogy megvannak odaát, a glóbusz másik oldalán, saját szigeteiken. Pár napja kaptuk ezt a fotót, melyen lényegében semmi érdekes nincs, fotótechnikai…..
Kommentelőként ColT már sokszor feltűnt itt a blogon, de ha emlékezetem nem csal (néha szokott), akkor sztorit még nem küldött, úgyhogy már itt volt az ideje. Ennek kapcsán érdekelne, hogy ismer-e valaki olyan igaz történetet, amiben ráfutásos balesetnél nem a hátulról érkezőt…..
Kisiklott egy Fokvárosból Johannesburgba tartó luxusvonat szerda kora délután, egyes források kettő, mások három halottat említenek. MTI/AP/AFP A Rovos Rail társaság tulajdonában lévő, főként gazdag külföldi turistákat szállító vonatot Pretoria közelében érte baleset. A…..
Vasutaskritikus MÁV 2010.04.26 16:40:00
- az egyik legnagyobb törvényesen működő bűnszervezet  Amikor az ember újságot olvas vagy híradót néz, néha olyan érzése támad hogy ebben a kurva nagy demokratikus egyenlőségben, nem mindenki annyira egyenlő. Nagyvállalatoknál milliárdjával lopják a pénzt…..
Puffogó Vipera 2010.04.29 15:42:38
@Vincent:
Melyik helyesírási hibákra gondolsz nyelvészkém? Én nem látok olyan sokat! Különben a "tartalom" élvezhetőségén ez már amúgy se ront, csak én meg nem értem azokat a hülyéket, akik helyesírást oktatnak egy blogon.....