Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitfall Harry

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vásárlás / Csere...? Újabb mobilos rendezvények, s megint újabb készülékek bejelentésétől hangos a sajtó. A gyártók igyekeznek ismételten megkörnyékezni a vevőket. Segítségül a marketing osztályt hívják. A marketinges szakemberek igyekeznek az aktuális terméket az…..
Azt a végzetes bűnt követtem el, hogy eladtam az S2-őmet. Aki telefoneladásra adja a fejét, az ha addig nem is tudta, idővel rájön, hogy méhkasba nyúl. Ha Vaterán értékesít,  netán minimálárral, akkor nevetséges összegekre kúszik fel az ár, ha apróhirdetésben próbálja…..
Miért éri meg a Viasat 3-nak nem benne lenni a kínálatban? Rejtély. Nagyon sokan kevesellték a DVB-T-n elérhető csatornák számát, most végre itt a felmentő fizetős csatorna sereg. Az Antenna Hungária MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses DVB-T szolgáltatását . Jó,…..
Bandroid Új dimmenziók 2010.04.23 09:29:00
A közösségi munka fontos. Tenni kell az emberekért, vagy mi a franc.Úgyhogy ha felkerül öt jótétemény a kommentek közé, közzéteszem a Túratérkép to Maverick konvertert. Ha akarod látni azt a mobilon, amit a Google letakar, lépj. Nyisd ki a szemed, lásd, hogy  a Cilike…..