Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaanita

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki futott már bele szerintem olyan szerelőbe, aki bár hosszasan bütykölt valamit az elromlott szerkezeten, és elkért egy csomó pénzt, számlát nem adott, viszont cserébe a távozása után kiderült, hogy a tevékenysége szakszerű javítás helyett szó szerint csak bütykölés volt. Az emberek nagy…..
gaanita 2018.05.09 02:52:50
www.facebook.com/Mosogat%C3%B3g%C3%A9p-Szerviz-147931055363790/?hc_ref=ARQWtLBLSOgSrLpRVN8OULCuxMmE-lTMfw_qEX7IZ21pc5KiUp4Nalk49flCk6Nblxs&fref=nf

Ezek azok! Engem is átvertek! Ha megnézitek, az összes posztolójuk kamu ember. Kisgyerekkel itthon nem tudtam mit csinálni nagyon, örültem, hogy megszabadulok a teszetosza, kövér szerelőtől. Valamit buherált, és kicserélt a mosogatógép kezelőpaneljében egy 500 Ft-os kábelt, majd kérni akart 26.000 Ft-ot. Mire én mondom, ez a gép továbbra sem működik, nem fűti fel a vizet! Azt mondta, hogy neki ezt nincs ideje (15 perc után) most tovább javítani, majd kiküldi a kollégáját holnap, de azért fizessek most neki! Mondom én ugyan nem fizetem ki a 26000 Ft-ot, erre azt mondta, hogy ok, akkor fizessem csak ki a kiszállást most, és a többit majd rendezem a kollégával! Amit sajnos megtettem, de nem baj, mert a saját házamban nem szívesen ordítozok senkivel, így legalább lelépett. Csak a végén állt össze a kép lassan, vált gyanússá az egész ügyködése. Utána felhívtam egy szakszervizt is, akik mondták, hogy jól látom, ennek a hibajavításnak semmi köze nem volt a valós hibához. Erre most nézek csak utána, hogy egy nagy kókler cég az egész! És tele vannak klónokkal (gázszerelő, villanybojler szerelő, stb.) Komolyan mondom, nagyon sajnálom, hogy az első google találatos szerelővel, meg ezekkel is megszívtam már! Ezek voltak a második google találat! Kurva jó! Hogy lehetne fellépni ellenük, a kopasz szerelők ölelése nélkül?
gaanita 2018.09.12 23:10:35
@hand: írj nekem emailt kérlek az anitagaspar2002@yahoo.com-ra
  Ezt a kietlen pusztaság közepén álló csömöri kastélyt már korábban is kiszúrtam a neten. (Sőt alighanem ez az, amit úgy hirdettek pár éve, hogy "tíz percre a Hősök terétől".) Végül is modern milliárdosok romantikázó borzalmai közt egész tűrhető ez az épület, bár…..
gaanita 2010.04.29 22:41:15