Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lof

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
lof 2014.01.08 16:32:53
@Csehszlovák Kém: kedves de egyrészt nem gondolom, hogy attol hogy szekely vagyok automatikusan jobban tudnam megitelni a helyzetet. Masreszt evek ota nem elek Erdelyben, ezert sem. De azt fontos gondolatnak tartom, hogy ezt a hangulatot valakik politikai celbol szitjak evek ota. Nem akarok mutogatni. Csak sajnalom szegeny szekelyeket mert kihasznaljak oket a Mo-i politikusok.
Az egyik német közszolgálati adó, az ARD vezetői ha nem is tudták előre, de azért biztos sejthették, hogy ha Erwin Rommel Generalfeldmarschallról forgatnak tévéfilmet, abból éppen még botrány is lehet. A Teamworkx nevű berlini stúdió Rommel című filmje 1944-ben játszódik,…..
lof 2011.11.14 17:29:07
@Macskond: Érdekes amit monc. Szerintem tegyünk különbséget a "közember" és a "menő generális aki halmozza a győzelmeket" kategóriák között.

A közember valóban ezt teszi: beszop valamit majd szívja sokáig (és nem arra gondolok hogy beszoptad a KISZ-es mítoszt. A németek viszont igen. nem a kiszes mitoszt.)
A reprezentativ figura akit a rencer maga elé tol és felhasználja csúnya céljaira, az viszont választhatja a kapszulát pl. de valamit választania kell valamikor. Amikor pl rájön hogy miről van szó vagy rákenyszerítik.
lof 2011.11.14 18:03:48
@Monarch: Ez eddig rendben is van. nem ástam bele magam a témában és elhiszem hogy értékes anyagot halmozott fel amit barki jogosan használhat.

Port általában nem az kavar amikor az általa kiásott forrásokra hivatkozik valaki hanem amikor az értelmezéseire. És akik szakmai tekintélyként próbálják felhasználni, azok nem a szemüveges könyvmolytípusok, ha érted mire gondolok. a rágalmazási per óta pedig kiírta magát a szakmából. ott eléggé szétcincálták a szakmabéliek.
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
lof 2010.11.09 00:33:07
Tudjuk, hogy mindig sokkal édesebb, ami nem lehet a miénk, és tudja ezt az Apple, meg a T-Mobile is. Sorbaállunk érte, ha úgy gondoljuk, hogy nem jut biztosan, beszélünk róla, várunk rá, mint a Mikulásra. Vagy mint az iPhone-ra. A 3GS modell például hat hónapon keresztül hiánycikk…..
Pontosabban "A sorozat", hiszen a The Pacific egy 10 részes minisorozat volt. Vagyis hát valamikor annak tervezhették, de a végeredmény véleményem szerint közel sem egy sorozat lett, inkább egyfajta dokumentumfilm, vagy nem tudom. Túlságosan epizódikus volt, na.…..
...nem más mint Bujtor István (Béla? Géza? László? névmemória...), ezt ma már mindenki tudja. Hobo a magyar Jim Morrison, a Baby Sisters volt a magyar Spice Girls.Ezt én olyan Kádár-korszakbeli dolognak tartom. Pedig a Kádár-korszakban én még a csattogós falepkét tologattam, így…..
lof 2010.05.04 13:50:06
E-könyv olvasók Ekönyv.hu 2010.04.26 12:58:00
Megvolt hát a nagy könyvfesztivál a kis magyar könyvpiacon. Kellemes meglepetésként ért, hogy az előre ismert játékosokon kívül néhány új és ígéretes kezdeményezés is felbukkant. Ezekről majd szintén igyekszünk írni, de a mai főcsapás egy igazi nagyágyúról szól. A jó…..