Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metacinum

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége fő eseménye, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője bővelkedett említésre méltó eseményekben, összeállítottunk egy képgalériát. "útfelújításokat és kátyúzásokat végeztek el a lakodalom helyszínére vezető utakon Csabdiban, illetve a területileg…..
metacinum 2013.09.10 09:48:06
@kifordított nagyanyó:
Szeretem a baloldal szellemi fölényének megnyilvánulásait! Megnyugtatnak.

Variáció a témára:
"Látom idetalált a sok liberális geci.
Basszátok ti szájba a jó édes kura anyátokat ,aki a világra szart titeket ti utolsó szemét gerinctelen tetvek!"

Tetszik, mester?
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..
metacinum 2013.04.25 05:41:43
"Totális hazugság"
www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/205349

Tehát a Blikk és a comment.blog megint szájonszarta a tisztelt olvasóit. Kamuhíreken csámcsogtatok két napig.
Köszönjük és gratulálunk.
Miután sorra hagyták el az X-Faktort a mentorok, egyértelművé vált, hogy az RTL Klubnak új zsűri gárdával kell kezdenie a negyedik évadot, Geszti Péteren kívül ugyanis eddig mindenki kiszállt. Az új mentorok személyéről mindenki csak találgat, most azonban a Blikk biztosnak…..
metacinum 2013.04.23 14:00:45
@nzk: édi vagy, amikor idegeskedsz.
Kipirulsz meg minden.
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
metacinum 2012.10.11 10:24:12
@Rive: Ez kurva nagy!!!
"Nincs Bajnai körülött holdudvar, ami teljesitmény nélkül is bebetonozhatná a hatalomba",
VERSUS
"mögötte állnak a befektetői körök".

A hulladék MSZP-t a befektetői körök betonozták be a hatalomba nyolc rettenetese évre.
Ma is azt szívjuk.
Köszönjük, elvtársak!
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..
Sexepil @ A38 Hajó, 2012.06.07. Eleinte szorongó, majd felszabadult Hegyi Zoli, a legkorábbi repertoár mellett az Egyesült álmok nagylemez anyaga és ETA-feldolgozások a teltházas A38 színpadán. Könnyen meglehet, hogy az év legjobb koncertjét adta tegnap az egyszeri alkalomból…..
A Duran Duran viszonylag trendivé vált az utóbbi években, de ez nem azt takarja, hogy ők mentek volna a zeitgeist után, hanem a zeneipar újrahasznosítási-láza jutott el afelé a szintipop-new wave-ig, amit ők csinálnak. Ebből persze Magyarországon semmi nem látszik, itt épp…..
metacinum 2012.06.30 04:41:34
@brekkk: "kvimbin szocializálódott köcsögök" - ez van mindehol, lényegében Index ez is, már meg sem lep.

"nagyjából háromnegyedig megtöltött stadion"
A cikkíró konkrétan egy fasz, tuti, hogy nem is járt a koncerten, ugyanis kapásból a felére volt lefüggönyözve az Aréna, és még az se volt tele. Fogalmatlan faszok minek írnak ún. cikket? Max. 3500-4000 néző lehetett. A zenekar frankón játszott, élvezték, amennyire ezt lehet, és a Relax nagyon meglepő poén volt. Csak a szerző ezt azért nem említi, mert elfelejtették elmesélni neki.
A Bors úgy tudja, hogy az ősszel induló Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató egyik zsűritagjának Ákost szeretné megszerezni a TV2. Az énekes egy közeli munkatársa megerősítette, hogy már folynak a tárgyalások, s ezt asszisztense sem cáfolta, de Fiák Krisztina nem…..
metacinum 2012.06.26 17:12:12
@Veszéjes Tomi:
Ákosról összesen ennyi rosszat sikerült összekaparni, hogy fideszes...?
Ezért nem fogsz dicséretet kapni a pajtikáidtól. Gyúrjál még!
metacinum 2012.06.26 17:18:14
@lobster thermidor:
Meggyőző riposzt, megsemmisítő érveléstechnika. Ezek ilyen különleges balos képességek.
Sajnos pont azzal kapcsolatban, amit írtam, nem sikerült semmi releváns érvet felhoznod.
metacinum 2012.06.27 08:16:04
@lobster thermidor:
Mindig is imádtam a baloldali humort!
A Prometheus sci-fiben az egyik karakter egy android lesz, akit Michael Fassbender alakít.  A gépember a Weyland cég terméke és az alábbi videóban szépen be is mutatkozik. Elmondja, hogy mindenféle probléma nélkül végrehajtja az emberek számára sztresszes, nehéz, etikátlan…..
metacinum 2012.04.18 01:23:45
@gabbor: Kulturált, kiegyensúlyozott, széles látókörű vélemény.
metacinum 2012.04.18 17:43:51
@vrango: Igazad van, de magyarul nyelvül olyan nincs, hogy szükségtelen erőszak (mint ahogy szükséges erőszak is csak elvétve). Magyarul csak értelmetlen erőszak van.
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
metacinum 2012.04.14 11:49:11
@rockseiaXLL: Keressél szépen tracheust Lovasi agyonhájpolt, prózódiai katasztrófákkal zsúfolt szövegeiben.
Ha találsz, szóljál.
Aha, Ákosnak akartál üzenni, azért büfizel itt a Lángolón. Logikus.
metacinum 2012.04.15 23:50:06
@Vöv: Sajnos hülyeségeket írsz, az 1956 alatt korabeli archív anyagokat mutattak.
Az Éjjel a városban alatt voltak a rendőrattak képei - sajnos nem hatásvadászak voltak, hanem döbbenetesek.

Megnyugodhatsz, nem kell aggódnod Ákosért, rengetegen fognak emlékezni a Karcolatokra, a Testre is. Hogy a kommentek miről nyafognak, az tökmindegy.

Az interenet korában már nem lehet olyan nagy gond, hogy beidézd azt az interjút, amiben "fröcsögött". Erre nagyon kíváncsi lennék!
Amíg a cikket megkeresed, hozhatnál bizonyítékot arra is, hogy ő egy pártnak dolgozik. Nem lesz könnyű dolgod.

Amíg ez nem sikerül, addig inkább magadért aggódj. Mert az ilyen kamuk hamar rádégnek ám.
Távol álljon tőlünk, hogy D. Tóth Krisztának csináljuk az ingyenreklámot, mert amit eddig a DTK-ban és -val művelt, az meglehetősen távol áll attól, amit jó talkshow-nak neveznénk. A mai esti (21 órás) műsorban viszont Kiss Tibi lesz a vendég, aki - a Blikk cikke szerint -…..
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
metacinum 2011.04.11 11:56:11
gitar.blog.hu BloggerZ from Anaheim 2011.01.16 19:41:00
Sziasztok blog olvasók és kedves HiZ kolléga,Átjött az üzeneted ám a távolból is:) Nem kell kimenni a hírekért.. bla..bla:)Értem én. Nem szeretnék magyarázkodni, de borzasztó sok munka és teher van rajtam itt kint.1. Világhírű zenészek koncertjeit kell néznem2. Minden…..
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
metacinum 2010.11.02 14:17:04
@TonyCaviar: Dani, lécci,idézz A katona imájáról egy fasza kis szkinhedigazságot. Megváránám. Nem lesz könnyű. A lemezről fingod sincs. Ugyanazt az utálkozós, előítéletes, nyúlós szart nyomod, amit a lead is tárgyal. Ha ákos ennyire didaktikus (stb.), akkor miért muszáj ilyen villámgyorsan befikkantanod ide? Hiszen súlytalan, meg minden. Nem? :-)
Pár éve még ciki volt a szintetizátor, már maga a szó is. Olyannyira, hogy maguk az aluljárós vak szintisek is profilt váltottak. Amúgy senkinek nem tűnik fel, hogy Márkó és a producer "Kicsim"-nek szólítják egymást? - Már új szóló van, ez még a régi. - Ez…..
Ákos, Tankcsapda, Magna Cum Laude @ Szeged, Dóm tér 2010.05.22. A századik születésnapját ünneplő Délmagyarország kölcsönkérte Szegedtől a Dóm teret, elhívta Ákost, a Tankcsapdát meg a Magna Cum Laude zenekart, felállított egy színpadot a fogadalmi templom kapujában, szembe…..