Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elkeveredett

0 bejegyzést írt és 315 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a Nokia N8 mikroszkóp-technikát is felvonultató új telefonjának szpotja. A Wieden+Kennedy londoni irodája és a Wallace & Gromit animációs filmet jegyző Aardman Animations által készített reklám „a legkisebb karakter stop-motion…..
Az OTP nem töri magát, hogy kedvében járjon ügyfeleinek, unott ügyintézők tologatják a papírjait, de csak addig, amíg pénzünkkel együtt ott nem akarjuk hagyni a bürokratikus szervezetet. Utána hirtelen sokkal dinamikusabbá válik a cég.   Erre akkor döbbentem rá, amikor a…..
Mekkora!..
Elkeveredett 2010.09.16 18:41:10
Subba Kínzó Kérdés: Celebrokon 2010.09.15 17:01:00
Ki az a testvérére erősen hajazó celebrokon, aki a Tv2 tegnapi sajtótájékoztatón büszkén pózolt egy csinos, barátnőjeként bemutatott huszonéves nővel a fotósoknak, ma viszont -az otthoni következményektől tartva- remegve tesz meg bármit, hogy ne kerüljön nyomtatásba egy fotó…..
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
"minden félrecsúszott nyakkendőmben és elvétett szavamban és minden eltévesztett köszönésben és minden összetépett levelemben és egész elhibázott életemben élsz és uralkodol örökkön" A kép innen Kedves blog!   Szeretném elmesélni a történetemet és…..
Szemfüles kémeim jelentették, hogy nemrég egy kisebb csoport tűnt fel a TV2 székháza előtt, ami a Heti Hetes ellen akart tüntetni. Kisvártatva megjelent a csatorna sajtósa, és átírányította a tüntetőket az ügyben illetékes RTL Klub székháza elé. A demonstrálók taxival…..
Ehhez hasonló inzultus engem is ért már. 15 évesen egy esés következtében a combomon nagyon fájdalmas zúzódás keletkezett, ami napok múlva sem lett jobb. A Péterfy Sándor utcai kórházban megvizsgált egy orvos. Közben megkért, hogy a bugyimat is húzzam le. Ugyan nagyon furcsának…..
Hiába telt el mindössze egy erős negyedóra, máris tuti, hogy Pongrácz András a nap humoristája. Ez az aranyos vállakozó mailcímlistát akarna eladni a Homárnak, egy olyan spamban, ami biztosít arról, hogy a spammolás, amire vállakozna, megfelel a "hatályos spam…..
J.J. Abrams, Roberto Orci és Alex Kurtzman úgy döntött megoszt néhány információt a nagyközönséggel az új Star Trek filmről. Bár nem akartak túl sokat mondani, annyit sikerült megtudnunk tőlük, hogy lesz egy új főellenség, és, hogy a régi jól ismert Klingonok se hiányoznak…..
Elkeveredett 2010.09.13 20:58:41
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
Kelemen Anna exYu alteregója Nives Celzijus. Ezt valószínűleg kikérné magának, ugyanis kb. Victoria Beckham- kalibernek érzi magát (nem is teljesen alaptalanul), de haladjunk sorjában: Nives Željković néven anyakönyvezték az 1981-es születésű horvát ivarművésznőt. Valahol…..
  Bár van néhány félbemaradt bevásárlóközpont-projekt Budapesten az Európa Center mellé tervezett Origótól a Mexikói úti gigaplázáig, úgy tűnik vannak még lefedetlen helyek - legalábbis a fejlesztők látnak fantáziát a piacon. Például a Futureal az Etele téren. Mint…..
A tegnapi posztunkra érkezett, közel 600 komment közül választottunk mára egyet. A kommentelő egy -Angliában bolti lopáson ért- lánnyal történteket írja le, és kiderül, hogy lehet határozottan eljárni egy ilyen ügyben anélkül, hogy tönkre tennék az elkövető…..
SF.blog Darth Vader és a Tai Chi 2010.09.06 12:15:00
A Tai Chi, teljes nevén Tai Chi Chuan egy körülbelül 3000 éves egészségmegörző rendszer, ami egy sajátos mozgássoron alapul. Gyógyulnivágyó betegek és egészséges emberek is egyaránt alkalmazzák világszerte, azért, hogy a betegség előtti egészségük térjen vissza. Még Darth…..
Elkeveredett 2010.09.06 12:54:34
Régóta nem találkoztunk, úgyhogy először leültetett beszélgetni. Ahogy szép lassan végigpásztáztam a szobát, örömmel láttam, hogy nem változott semmi. Még az illatok is ugyanolyanok. Semmit nem változott az elmúlt évek alatt, pedig rajta talán már jobban kellene látszania az…..
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
    ..
Elkeveredett 2010.09.03 18:21:20
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot…..
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..