Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms Nor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Há há hááá...minden szingli csaj erre keresi a választ.Megmondom: NE GÖRCSÖSEN!!!!...ha valamit nagyon görcsösen akarsz, tuti elveszíted. Egyszerűen a bukástól való felelem teljesen lebénít. Láttál már emberi robotot meg break táncot ugye? A legfejlettebb emberi robotok se…..
Ms Nor 2010.08.25 13:22:08
@Sparrowka: Igazat adok abban, hogy el kell vonatkoztatni ezektol a reklamoktol, de vannak retegek, akik nem tudnak. Ket peldat hoznek fel:
1. Tizeneves lanyok, Hannah Montana, egyeb 'muvelo' sorozatok/filmek szuneteiben megjeleno reklamok lattan nem fogod meggyozni, hogy ez nem a kovetendo pelda.
2. Erettebb, 2x, 3x nok, akiknek evek ota nincs rendezettebb parkapcsolata. Ok mindent megtennenek, hogy ferfit fogjanak maguknak, jovobeli ferj/csalad remenyeben. Ezekbol lesz az agyonszolariumozott, koldokig kivagott ruhaban jaro, meteres mukarmokkal 'felszerelt' no. Persze csaladanyanak nem ilyen kell a ferfiaknak...
Ms Nor 2010.08.26 10:43:18
@Vektorigo: ertem en :) De:

1. ha x labam van, akkor is tudok? :)
2. igaz, de egy modellnek nem biztos hogy vannak pasizasi gondjai
3. egyetertunk

Kerdes: szerinted melyek azok a helyek, ahol lehet pasizni? Tetelezzuk fel hogy alanyunk egy kozepes meretu varosban el, nem Csajagarocsogen :)
Ms Nor 2010.08.25 12:09:51
@Sparrowka: Nem magamrol beszeltem, hanem a nok egy bizonyos csoporortjarol. Ha mindenki elfelejtene a magazinokat, hirdeteseket, akkor valoszinuleg nem lennenek tele az utcak szilikonnal felfujt cicababakkal.
Azok A Pasik Az egyik sikersztori 2010.08.22 22:46:00
Februárban megismerkedtem két tündéri nővel, legyen a nevük Jenny és Nora. Mind két nő a 30-as éveiben járt és keményen dolgozott. Pasi nuku, csak a meló. Mindektten nagyon vágytak egy pasira, de úgy tűnt Nora többet tesz a dolgokért: esténként ezerrel kereste a tökéletes…..
Ms Nor 2010.08.26 10:36:37
@mariann49: En miert nem latok soha ilyet.... :) Ha ferfi lennek, nekem visszataszito lenne, ha egy no a kezembe nyomna a telefonszamat. Biztosan van, akinek ez jon be, de en konzervativ vagyok :) Kezdemenyezzen a ferfi.
Azok A Pasik A Szerelem 2010.08.24 00:24:00
  A szerelem, mint egy rossz elem. Kimerült és kiderül, hogy lyukat mar a szívemen Voltál már szerelmes? Honnan tudtad, hogy először szerelmes vagy? Volt olyan, hogy azt mondták rád, hogy fülig bele vagy zúgva valakibe, te pedig nem értetted miért mondják, mert nem így…..
Ms Nor 2010.08.25 10:03:39
@Vektorigo: Kivancsian varom :) Viszont tovabbra is fenntartom a velemenyem. Ha tudjuk mire vagyunk, akkor az mar egy elvaras a masikkal szemben. Ha pl. a vagyam egy mukodo parkapcsolat, akkor valoszinuleg nem megyek bele egy egyejszakas kalandba. Mert nem ez az elvarasom :)
Naiv ügyfél szerint a természetes szelekció hiánya miatt egy meg nem nevezett kanadai bankba napokig kellett többször visszajárnia, hogy végre ne Haitire, hanem Magyarországra utalják az anyjának a pénzt: Megtörtént velem, hogy a XXI. században külföldről szerettem volna pénzt…..
Ms Nor 2010.06.08 16:44:45
@hagyma: Nekem pont az ellenkezo problemam akadt. Igenyeltem HSBC-nel bankkartyat (akkor meg nem volt munkam), kaptam is egy self service card-ot. Amivel semmi gond nincs ugyan, de csak automatabol tudsz penzt felvenni, fizetesre nem alkalmas. El is voltam ezzel egy darabig, de mikor pl. repjegyet akarsz venni, akkor nem tudod hasznalni. Felhivtam a bankot, ahol fel oras interjuztatas utan (hozzateszem a kerdesek fele teljesen irrelevans volt) kozoltek velem, hogy nem kaphatok. Nem credit, csak debit cardot igenyeltem, ezert nem egeszen ertettem. Halifax bankhoz elmentem, minden tovabbi nelkul nyitottak szamlat, majd' £3000 fontos overdraft lehetoseggel (nem kertem kulon, ez jart). Kesobb benyelte a HSBC kartyamat az egyik automata (arra is kaptam fizetest, ezert hasznaltam), felhivtam a bankot, hogy mi a helyzet. Megkerdezte az ugyintezo: nem akarok normal accountot debit kartyaval? Hat koszi, nem... ket honapja elutasitottatok most meg kellene az ugyfel, mi?
Ms Nor 2010.06.08 17:28:46
@hagyma:
Itt is 10-15 perc egy szamlanyitas, Angliaban is. A masodik, amit nyitottam nagyon gyorsan meglett, minden felesleges kor nelkul. Csak bankja valogatja, hogy kinek ad, meg kinek nem.
Velemenyem szerint a banki atutalas nem olcsobb a WU-nal. Mire kifizeted a bankkoltseget (angol/akarmilyen orszag + a hazai dijat, ugyanannyira jon ki, ha nem tobbre)
Vannak a minősített mazochisták, akik például egy 5 éves külföldi tanulmányra is viszik magukkal a T-Mobile-előfizetésüket. Aztán persze ellopódik a telefonjuk, és nézhetnek maguk elé bután, hiszen ügyintézni csak személyesen lehet: A fiam tavaly ősszel öt évre, külföldre…..
Ms Nor 2010.04.29 15:26:00
@Fapuma: Ez igaz. Viszont ha mar megvan a kulfoldi telefonszamod, akkor barmikor gond nelkul fel tudod venni a kapcsolatot a bankkal es a telefonszamot megvaltoztatni.
Innentol kezdve nem kenyszeruseg, hanem onsanyargatas. Mar ha csak ezert hasznalja kint a magyar mobilt.
Velemenyem szerint megeri kulfoldi SIM-kartyat venni, mert sokszor toredeke a percdija a magyar telefontarsasagok altal kiszamlazottnak.
Ms Nor 2010.04.29 16:49:51
@Fapuma: Szamodra igen, de ha van telefonos ugyintezoi szolgaltatasa valakinek? Nagyon egyszeruen meg lehet oldani.
Nyilvan nem neked szantam az elso ellenervemet sem, hanem altalanossagban. Aki pedig ennyi idore kulfoldre keszul (lasd fenti esetben 5 ev), akkor azert erdemes az ilyenekrol tajekozodni.

De azt mondd mar meg nekem, hogy eri meg hasznalni 5(!!!) evig kulfoldrol egy magyar SIM kartyat? Foleg elofizeteseset. Ugy, hogy telefonalasra hasznalja? Mert nekem ez nem fer a fejembe. Nyilvan alacsony az IQ-m...
Ms Nor 2010.04.29 17:24:05
@Fapuma: Ha csak arra hasznalod a magyar mobilodat, hogy elintezd a banki ugyeidet, ertheto. Gondolom nem fizetsz havi x ezer elofizetesi dijat erte.

Igazad van, net, skype tokeletes kapcsolattartasra. De ha mar annyira ragaszkodik a mobiltelefonos kapcsolattartashoz, miert nem vesz egy kulfoldi mobilt? Mert ha vegiggondolod, a magyar SIM kartya miatt fizetsz:
- elofizetesi dijat, amit termeszetesen nem tudsz lebeszelni, mert kulfoldon vagy
- roaming percdijat, mert kulfoldon vagy, akar te hivsz, akar teged hivnak

Igy korulbelul tizszeresere jon ki az, amit fizet igy, hogy a magyar telefont hasznalja. Es akkor kovetkezo eset, hogy meg raadasul el is lopjak. Ha nem tudja letiltani es a kedves zsebtolvaj cseveg rajta egy-ket orat, hat igen melyen a zsebebe kell nyulnia apukanak...