Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főmuci

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg mindenki őszinte megkönnyebbülésére most egy füst alatt hagynám ki az összes Anger Zsolt-viccet. Nem lesz sem Anger Management, sem HAngry. Viszont - ha velem tartotok - röviden elmesélem, milyen volt a vacsoraest, és hogy miért lenne jó ebből precedenst teremteni. Anger Zsoltot…..
Mert ugye a legegyszerűbb étel is meg tud dicsőülni, ha azt szeretettel, odaadással és "a kevesebb több" elvét szem előtt tartva készítjük el. Ahogy ebben az esetben is. Hiszen egy mezei paprikás rumliról (ahogy én hívom) van szó, amit néhány alapanyagból tudunk elkészíteni percek alatt. A különbség…..
Ha már unod a padlizsánt krém vagy grillezett formájában, ezt próbáld ki! Önmagában is kitűnő fogás, de most bulgur ágyat kapott és egy buggyantott tojást is dobtam a tetejére. Így aztán igazán kiadós kaja. Hozzávalók 4 személyre: A raguhoz:1 nagyon nagy padlizsán vagy 2…..
Mai Manó Ház Blog Kép-párok #87 2014.08.06 00:02:00
Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyek hasonló témában készültek vagy olyat, amelyeken a fotográfusok éppen egymás munkáira reflektálnak.  Fotó: Philippe Halsman: American actors Dean Martin and Jerry Lewis, 1951. (Magnum Photos)Fotó: David…..
hogyvolt Kossuthkifli 1x01 2015.03.22 15:00:00
Belecsapunk ebbe a régóta várt sorozatba, elvégre évek óta nem láttunk színvonalasnak szánt új magyar sorozatot a tévében, itt a blogon meg végképp nem. A magam részéről nem fogok sem a sorozat költségvetésével, sem az első részről szóló fogadtatással foglalkozni (maximum…..
És itt van. Megérkezett. A sokakat megosztó, ám általam oly szeretett kocsonya szezonja. Megosztó, mert vagy nagyon szeretik vagy nagyon nem. Vagy cupákokkal vagy csak színhússal. Vagy zöldséggel vagy csak lével. Citrommal vagy ecettel. Szűrve vagy szüretlenül. Szóval a lehetőségek…..
Még kicsi voltam, amikor izgatottan figyeltem, lestem, ahogy a nagymamám a deszkáról szaggatta le késsel a nokedlit. Mint a villám. Csak úgy repkedtek a kis tésztadarabok. Hol a forró vízbe, hol a paprikás krumpliba. Hiszen ő mindig így készítette. Nokedlit főzött a kis kolbász…..