Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy Srác

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
Káprázatos freudi elszólást produkált az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos, amikor a CEU ügye miatt a csatornán vezetősködött vendégeskedett Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója...
Lauren Blog Méregdrága giccs 2015.08.15 08:00:40
A kínai autóipar világhírű - csak úgy mint az egész kínai gyártás, mely főként arról ismert, hogy az olcsón előállított, gyakran egyáltalán nem tartós, és számos esetben másolt formatervű termékeit az egész világ-piacon kínálja. A Hongqui gyakran okoz megdöbbenést a…..
Szavazzon ön is! Lelketlen puliszörny vagy vak komondor? Önök szerint mire hasonlít a 2017-es vizes világbajnokságra szánt kabalaállatunk? Azt még nem tudni, milyen gikszerekre lehet számítani majd a…..
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Egy Srác 2015.07.11 22:59:16
@Fattyú: "Legnagyobb hibája: középső sor középső ülése csak kétpontos övvel van szerelve."

Azaz: ebben nem a jobb első az anyósülés... :)))
Egy Srác 2015.07.12 11:45:13
Én anno egy Renault Espace IV-et vettem volna. De azt 1 milláért még nem kapni. 1.5 - 2 között lehet már reménykedni. 2 felett meg a hülye is tud aránylag jó használtautót venni, az nem művészet. :)
A motorpaletta többsége viszont tényleg felejtős:
Az 1.9 dCi gyenge ehhez a bódéhoz és romlékony.
A 2.2 dCi az igazi rákfene, tán csak a beleütött motorszámra nem panaszkodtak még eddig.
A 3.0 V6 dízel aránylag jó motor, de mivel bonyolultabb, mint az emberi agy, ezért nem sokan vállalkoznak a szerelésére, akkor is horror munkadíjért. Márkaszervíz dettó.
A 3.5 V6 benzines szép is, jó is, annak, aki tudja etetni.

Maradt két motor: a 2.0T turbós benzines és a 2.0dCi FAP-os dízel.

A kétezres turbós benzines 175 lovas, viszi szépen a bálnatestet, romlékonyságban sincs vele semmi vész. Azt szokták megjegyezni, hogy "sokat eszik". Igen, a majd' 2 tonnás vasdarab cipelése egy turbós motorral nem fog kijönni 6-7 literből. Ez inkább olyan 9-11 között áll meg, lábmérettől függően.

A kétezres dízel az eddigi tapasztalatok alapján beváltnak tekinthető, nem egy romhalmaz, mint a 2.2. Természetesen a modern dízeles finomságok bármikor befigyelhetnek: kettős tömegű lendkerék, FAP, common rail.

Én egy 2.0T benzinessel szemeztem sokáig, de aztán családon belülről lett egy 2007-es Dacia Logan MCV-m, a 86 lovas 1.5 dCi motorral. Igaz, öt személyes, de egy gyerek mellett egyelőre elég. A motorjával semmi bajom, egy kis okosítás után 4.2 - 4.5 közti fogyasztással elmegy. A karosszériáját viszont tényleg használt sörösdobozokból heftelték össze. A mosás utáni törölgetésnél vigyázni kell, nehogy telenyomjam horpadással... :P
A Bors infói szerint a másfél hete robogójával óriásit bukó Rékasi Károly már lábra állt, igaz csak járókerettel, de ezek szerint a felépülése gyorsabb lesz, mint gondolták. A színész állapotáról egyik kollégája számolt be a lapnak, ezek szerint Rékasi gyógytornász…..
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
Hírességek, amikor még senki nem (vagy csak nagyon kevesen) ismerték őket: ritkán látott fotók korunk ikonjairól. 1. Barack Obama a főiskolai kosárlabdacsapatban. 2. Arnold Schwarzenegger első látogatása New Yorkban, 1968 3. Bill Gates rendőrségi fotója 1977-ben, miután…..
Egy Srác 2015.06.20 10:27:54
@gigabursch: "...az iszlám fundamentalizmusnak és fanatizmusnak (ejj, tud valaki valami tényleg jó magyar szót az előbbire, vagy akár az utóbbira? - előre is köszi) onnan jön a mai gyökere részben.
Másik részben viszont ez háttérhatalmi dolog - ami konteó..."

A fundamentalizmusra, pláne a fanatizmusra elég nehéz "mégmagyarabb" szót találni.
Viszont a "konteó" förmedvényre van magyar kifejezés... ;)
Egy Srác 2015.06.20 11:13:39
@gigabursch: Mit szólsz ahhoz, hogy "öszmélet" ? :D
Oké, kicsit szögedies, de legalább magyar. Az "eszmélettel" nem lehet összetéveszteni (tájszólás nélküli beszéd esetén), ami meg ugye öszméletlen, abban nincs semmi összeesküvés. :)
Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra által szervezett úton. Nem csoda, Tajvan igazi fedélzeti kamera-világhatalom, a tajvani cégek gyakorlatilag egymással versenyeznek. Utazás előtt rémálomnak tűnt a program,…..
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
Elég emlékezetesre sikeredett az Extreme Digital idén bevezetett karácsonyi szezonnyitó eseménye. A hazai Black Fridayt ugye a hagyományos amerikai időpont előtt egy héttel sikerült megrendezni úgy, hogy a nap jelentős részében az agyeldobós akciók helyett hejre kis hibaüzenet…..
Bud Spencer Halloweenkor, október 31-én ünnepelte a 85. születésnapját, ezért ez a hétvége a Nerdblogon ismét a Bud Spencer-Terence Hill-filmeké! Főleg mert mostanában rákaptam a páros régi, '60-as évekbeli westernfilmjeire, amik teljesen más stílusúak voltak, mint mondjuk…..
Egy Srác 2014.11.02 17:40:19
@retrovírus: Az a kérdés, hogy mikor voltál gyerek? Ha a 90-es évek közepén / 2000-es évek elején, akkor minden világos. A csili-vili filmekhez és nyakatekert fordulatokban bővelkedő forgatókönyveikhez képest a Bud Spencer és/vagy Terence Hill filmekért valóban kár bölcsészkaron diplomázni.
De akkor, mondjuk 1975 és 90 között, szórakoztató újdonságnak tűntek a sok orosz-lengyel tankos-németjuhászkuyás vagy törőcsikmarisdarvasivános meg meztelenseggellovathajkurászós jancsómiklósos filmek mellett. Meg már akkor is a Kőszívű ember fiait nyomta az MTV1 minden március 15-én, kellett "valami más".
Én meg álltam a moziból 30 méternyire kilógó sorban, hogy 8 forintos jegyeket vegyek a Különben dühbe jövünkre.
Ilyen távlatokban (és az azóta megjelent filmek közül párat megnézve) már csak az emlékeink teszik ezeket "jó filmekké". De éppen ezért is fáj jobban, ha valami nyikhaj leszólja őket.
Tegnap este a legismertebb online piactéren nézelődve ütötte meg a szemem a következő hirdetés: "Michael Kors eredeti nagy papír táska shopper" Michael Kors eredeti nagy papír táska, shopper. Én nem tudom használni, ezért 1 ft-ról indítom. Minimális tárolásból adódó…..
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
Egy Srác 2014.10.10 16:59:23
@házszámos poszter: Egyszer ne fizesd be az adód. Aztán a felszólításra válaszold azt, hogy nem te laksz a 46 szám alatt, hanem "a másik".
Egyből küldik a házszámrendberakókommandót az önkormányzathoz és rend lesz seperc alatt, ne félj...
Hatalmas sügér támadt rá egy horgász csónakjára Ausztráliában. Brad Hinks békésen csónakázott, amikor a hatalmas hal váratlanul a csónaknak támadt. Szerencsére a döntő pillanatban éppen a férfi kezében volt a telefonja, így bárki megnézheti, hogyan támad egy hatalmas…..
Szombat óta egy ország érzi úgy, hogy becsapták. Miután mindannyiunk kedvence, a Szomszédok Vágási Ferije hevesen tiltakozott, hogy politizálással vádolják, megjelent a Fidesz plakátjain és Újbuda  polgármesterének kampányarca lett. Ez utóbbi persze már nem Vágási Ferit minősíti. Gazdagréten lassan…..
A sorozat első két részében a hetvenes évek alapköveket letévő, és a nyolcvanas évek özönvízszerűen áradó vígjátékaiból válogattam össze öt örökérvényű darabot. Most kicsit visszakanyarodok a hatvanas évekre, a nagy szatírák, és színészi teljesítmények…..
Egy Srác 2014.09.16 17:23:22
@Muad\\\'Dib: "Áruld el mennyire kell szánalmasnak lenni ahhoz, hogy...."

Mester, én a nyomodba sem érek, már belátom!
Csak el kell olvasni az "aktivitásod" (a 6200 kommented közül bármelyiket) és rögtön látszik, ki it a Jani. Egy-két szmájlitól eltekintve mindegyikben lenézel, kioktatsz, csesztetsz valakit.
"Áruld el mennyire kell szánalmasnak lenni ahhoz, hogy..." ennyire szánalmas légy?
(triple facepalm + an assplug) :)
A Weibon, a népszerű kínai közösségi oldalon, kezdtek terjedni az alábbi, bugyiba öltöztetett barackok képei. Az exkluzív csomagolású gyümölcsök - márkanevük "Amikor a barack megérett", ami egy 1997-es népszerű hongkongi erotikus film címe - egy Nanjingban, Jiangsu tartomány…..