Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Közöd???

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit elmondok az valós: ismerősöm isten háta mögötti kis településen, megélhetés nyema. Munkaügyi Központban elsírta, hogy nem tud munkát találni, mert nincs, ellenben jól tud varrni és van is érdeklődés, de nem tudná kitermelni a járulékokat. A hivatalos válasz: akkor…..
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
A vörösiszap-katasztrófát követően ellentmondó adatok, nyilatkozatok láttak napvilágot az ajkai kifojt vörösiszap összetételéről. Az ÁNTSZ október 5-én közzétett adatai szerint nem mérgező az ajkai vörösiszap, ám ezt az ÁNTSZ 1987-es mérési adatokra támaszkodva…..
A Common Sense Society meghívására érkezett Magyarországra Roger Scruton angol filozófus. A pályafutása kezdetén esztétikai kérdésekkel foglalkozó Scruton mára az egyik legismertebb politikai gondolkodóvá vált. Munkásságát olvasóink is jól ismerhetik, hiszen számos…..
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
Mandiner blog Vörösiszony I. 2010.10.11 12:45:00
  Megjegyzések:   - Köszönjük a segítséget Toldi Tamásnak, Devecser frissen megválasztott polgármesterének.   - A képek október 11-én, hat nappal a katasztrófa után készültek Devecseren. Ez az állapot csaknem egyhétnyi intenzív takarítás eredménye.   - A…..
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
Noha a címben ott szerepel a különlegesek kifejezés, nem lesz szó ejtőernyősökről, speciális kommandóról, de még különleges harctéri meteorológusokról sem. Az Egyesült Államok Légierejének Kisegítő Szolgálatáról (USAF Auxiliary), a Civil Légi Járőrszolgálatról (Civil…..
Úgy hordjuk a társadalom, a szűk környezetünk által ránk aggatott álarcokat, álruhákat, hogy már észre sem vesszük. Megtanultuk a használatukat, azonosultunk velük. Az idők folyamán szépen profi színészek leszünk, jó arcot vágunk a nemszeretemekhez, mosolygunk a sértéseken…..
Közöd??? 2010.09.13 16:10:47
Kelemen Anna exYu alteregója Nives Celzijus. Ezt valószínűleg kikérné magának, ugyanis kb. Victoria Beckham- kalibernek érzi magát (nem is teljesen alaptalanul), de haladjunk sorjában: Nives Željković néven anyakönyvezték az 1981-es születésű horvát ivarművésznőt. Valahol…..
Közöd??? 2010.09.07 11:20:21
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Közöd??? 2010.09.01 16:44:13
@robian: hány ilyen kis cigány suttyó könyörgött már nekem az életéért, jellemzően magalávizelve, ocsmány undorító gecik vagytok
 Szijjártó Péter és az LMP-s kopogtatócédula  ..
Közöd??? 2010.08.29 10:29:22
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
Lamer Képernyő képének mentése 2009.09.23 08:11:00
Tanuljunk Az előző bejegyzésben említettem, hogy a vágólap segítségével helyezem a képernyő képét át, egy rajzolóprogramba. Most azt mutatom meg, hogy tudjátok ezt ti is megtenni. Mivel a vágólap fogalmával (remélhetőleg) már tisztában vagytok, ezért erről most nem fogok…..
Két biztonsági őrt lőtt meg egy férfi Budapesten a XIII. kerületi  Váci úti Tescóban csütörtök este nyolc óra után.   A www.fn.hu beszámolójából megtudhatjuk, hogy  két férfi a hipermarketben vásárolgatás közben – az édességekből - eszegetett, ezért a…..
Kigondoltam Egy nő a férfiakról 2010.08.20 08:00:00
Kedves olvasók, ez a poszt tegnap óta címlapos, olvassák és véleményezzék szerény képességű kutatónőnk mai összefoglalóját a nőkről KATT valamint megjelent ifjú kutatónk rendszerező tanulmánya a nőkről KATT. (2010.08.21.)    A férfiak magasak, általában barnák,…..
Közöd??? 2010.08.21 17:07:11
@Frick László Emlékzenekar: kihagytad hogy igazából nem férfi hanem kis homokos köcsög vagy
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
Közöd??? 2010.08.19 19:38:03
Dani nem szeret fölöslegesen dolgozni, úgyhogy egy korábbi poszt helyszínrajzát alakította át korhű stílusban. Kerékpáron ülve különösen veszélyes dolog nem észrevenni egy autóval szemben az elsőbbségadási kötelezettséget. De mint az alábbi példa mutatja, ha valaki…..
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
A Hung legutóbbi részében kiderült, hogy a színésznő eredeti hajszíne vörös, és az is, hogy 39 évesen is jobb teste van, mint bármelyik húszéves plázacicának. ..
Közöd??? 2010.08.17 19:48:10
  A héten Szilágyi György jobbikos képviselő feljelentése alapján nyomozás indult Biszku Béla ellen a Duna TV-nek tett nyilatkozata miatt.   Biszku az interjúban továbbra is ellenforradalomnak nevezte az 56-os forradalmat és jogszerűnek tartja az azt követő…..
Közöd??? 2010.08.15 12:40:36
@Serio: majd meglátod, ugyebár tagadni egy történelmi tényt, vagy másvéleményen lenni róla nem ugyanaz
a vörös csillag tiltását is elmeszelték a magyar állam fizeti a kártérítést az elítélteknek, nem véletlen, hogy nem a fidesz jelentette fel Biszkut, ők is tudják nincs esély elítéltetni az öreg harcost, így ráhagyják a jobbikra égenek ők vele.