Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.Atti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tél van. Nem lehet ugrani. Illetve lehetne, de nagyon bonyolult szervezést igényel, szóval vegyük úgy, hogy nem lehet. Ilyenkor marad a nosztalgiázás, a nyári ugrások újra és újranézése, és a napok számolása, hogy mikor lesz már végre tavasz. Illetve mégsem! Van valami, amivel…..
G.Atti 2011.12.31 13:38:23
@tonalcar:
No jól van-egyetértek veled abban hogy csináljon az ember elöször a saját portáján rendet..viszont ezt fejben kell elkezdeni.Ahogy írtam,engem csak az hervaszt le hogy a fejekben van ennyire nagy értékzavar-ha valaki a tudatos gondolkodásra hívja fel a figyelmet-akkor azt csodabogárnak,szektásnak,hősnek,savanyú cukornak,meg minden hasonlónak bélyegzik meg.A tudatosan követett takarékosság-hatékonyság-fenntarthatóság- mentén való viselkedés kellene hogy leváltsa az ilyen "haszontalan" dolgokat.
Ami pedig el akar porladni, azt hagyni kell, hadd porladjon. Másnál. Ha nem egy Ferrarilamborghini, akkor lesz még olyan jobb is.És így az, ami megmarad, előbb-utóbb tényleg többet is ér. Már ha valakinek számít a befektetés is, és nem csak a pénzszórás egy zseniális…..
G.Atti 2010.04.28 23:28:44
Nekem tetszik a cikk,és igazából sok dologban magamra ismerek Zsoltban.
Van benne egyyan szempont is ami miatt mégis kinyílik a bicska a zsebemben.
Az érzelmi alapot nagyon fontosnak tartom,de kevés szó esik róla!Mert igazából azok keseregnek ,és keresnek vevőt az öreg romoknak akiknek leke van csak pénze nincs..érzelemből teszik ezt,és ész nélkül.Na ez viszont már baj!
Magamt nyugtatgatom ,mert belefogtam egy igazi ritkaságba,de nemtom mikor lesz vége.Az országban nemigen tudok még egy Renault 21 Turbo Quadrá-ról,és azzal küzdök évek óta.Tavaly kilakatoltattam,olaszországból hozatott ,álltalam kibontott küszöbökkel,de azóta még a fényezőhöz sem tudtam elvinni,mert megadta magát a motor és a turbója is cserés....fogy a türelmem,és lassan gyűlik a pénz is.
Ennek ellenér a másik két kocsink közül az egyiket így 20 évesen is kihajtom a világból,mert az arra teremtetett,és a nejemét(amit pedig kintről ujíttattunk be,mert itthon csak szakadtak voltak) is magam ápolom mert annak szintén lelke van(csak a nőknek nincs a kocsikhoz).Tudatosan kell kocsit venni,de sajnos ezt nemsokan teszik!A globalizált világ ezt ölte ki az emberekből.Ha az autó nem fogyasztási eszközzé alacsonyodott volna le akkor szinte az összes lepukkant,és haverok álltal ajánlgatott öreg verda otthonra lelhetne.Szóval ez egy eléggé komplex téma,nem is fér bele pár sorba boncolgatása...csak én fejezzem be a 21-est mielött túl drága lesz a benzin!!!
G.Atti 2010.04.28 23:51:56
@Csumpi Hálidéj: meglehet,de ez azért van mert nemsokaknak jut eszébe hogy kevés ráfordítással (gázüzem-komplettalvázvédelem-üregvédelem)egy viszonylag tartós ,és használható kocsihoz juthatna...az elöbb az eszükbe jut hogy alig indulóval új opelt-suzukit stb lehet venni..Az emberek manipulálva vannak.. és akkor a legkönnyebben manipulálhatók ha a tudatosságot kiölik belőlük.
jelenleg ez történik szinte minden téren,nem csak a motorizáltság környékén.