Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. médiafigyelőbété

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pár hét ezzel ezelőtti megagiga rock/metal sláger evör listánk után ismét aktív volt a kommentelő tábor - ennek mi nagyon örülünk - és ott is történt rá célzás és mi is éreztünk kínzó hiányát a magyar slágereknek. Viszont két egyszerű ok miatt maradtak ki akkor a…..
dr. médiafigyelőbété 2014.09.07 14:27:12
Orbán Viktor számtalanszorra tett ígéretet a devizahitelesek megsegítésére, amelyre - legalábbis a legújabb nyilatkozat szerint - ezúttal őszig kell várnia az érintetteknek. Persze, csak ha kibírják addig... A kormány immár évek óta tartó, mézesmadzag ízű devizahitel-mentő…..
dr. médiafigyelőbété 2014.05.18 11:41:23
@sigma01: Ott a pont!
A Super Bowl alatt, (de csak a Savannah-i tévéken) ment le egy olyan reklám, amilyenhez foghatót legutoljára akkor láttunk, amikor Klapka Görgy a 72 színű NSZK színesfilctoll-készletből random kihúzott rostírón segítségével egy A4-es lapra felírta, hogy Vámház körút 9, és a…..
dr. médiafigyelőbété 2014.02.04 18:53:05
A magyar gazdaság és a társadalom egészének jelentős terhet jelent a devizahitelek problémája, amellyel az eddigi években a kormányok nem tudtak kellő sikerrel megbirkózni. Az érintettek nagy száma miatt az ügy a közelgő választások miatt is kiemelten fontos, így egyetlen…..
Nem kell aggódnod, ha nincs kedved diákhitelt felvenni, vagy éppen azt az egyetemet racionalizálják be ahová jelentkezni akartál. Tárt karokkal vár a követeléskezelő-szektor. Több mint 900 milliárd forint vár még behajtásra! És a piac folyamatosan bővül... Gazdaság…..
Varánusz Napi Orbán-hazugságunk 2012.12.15 04:50:10
Fénylő Csillagunk úgy van az igazmondással, mint Kusza Szem a gazdasági növekedéssel: hallott már róla, de személyes tapasztalatai nincsenek. A nagy igazságok közlése egyébként sem erőssége a politikusoknak, Viktorunk is megelégszik általában a totális tagadással és az…..
dr. médiafigyelőbété 2012.12.15 17:11:37
@Vitéz László:

A nap egyik legjobb kommentje... :)
Nagy újdonságot nem lehet már leírni a felsőoktatási keretszámcsökkentésről, vagyis a tandíjról, de szó nélkül sem lehet hagyni a történteket. Sok mindent mondhat a kormány a tandíj védelmében, de semmi hiteleset nem fog tudni mondani saját maga védelmében. A fideszes…..
dr. médiafigyelőbété 2012.12.15 16:47:36
@mazolika:

Igen, ez a "szénszünet" kifejezés manapság olyan fasza, olyan "horthy-s"...
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
dr. médiafigyelőbété 2012.04.01 13:43:34
@CsabosEsmeralda:
Nem kételkedve a kiléted valódiságában, de ha valóban ott dolgozol, akkor minden elismerésem, hogy bírjátok gyomorral...
Sokszor gondolok arra, hogy a normális emberek hogyan viselik azt a látható feszültséget, irányítottságot, alacsony színvonalat, amely a közmédiából "átjön" a nézők számára.
dr. médiafigyelőbété 2012.04.01 13:51:16
@preddy:
Ez a "legjobb tudás..." valami viszonyítási pont? Nem értem, amikor erre hivatkozik. Mondhatta volna pl:: az oxfordi egyetem összes tudáshalmaza (sic!) szerint készítettem...vagy a világ:)egyetem összes ismeretanyaga szerint írtam meg...ilyeneket is mondhatott volna.
dr. médiafigyelőbété 2012.04.01 13:53:27
@doggfather:
Akkor lehet, hogy a ma esti "lényeg"-et már nem ő vezeti? :)
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
dr. médiafigyelőbété 2012.04.01 13:28:55
@kontact35:
Na ez az: kérdezni manapság nem divat. Mindenki olyan okos lett.
Aki kérdez - valamit valakitől - az:
- a gyengeség jele,

- lealacsonyító,

- kiszolgáltatottá tesz,

- a kérdező mintha valami kézzelfogható értékkel ajándékozná meg a kérdezettet.

Éppen ezért újabban a suszterinasnak semmi kérdeznivalója nincs pl. a cipőgyár gazdasági ig. helyettesétől - fordítva pláne! -, pedig lehet, hogy tudnának hasznos információkkal szolgálni egymásnak.
Ez egy kortünet.
Nívó Miben bízik Schmitt? 2012.03.30 18:29:00
Itt állunk a nagy bejelentés előtt, pénteken délután hatkor, és egyre csak olyan hírek jönnek, hogy Schmitt valószínűleg nem mond le. Megpróbál 1-2 nap alatt fordulatot hozni a megítélésében.Pedig a helyzet igen egyszerű: lebukott, elvették doktori címét, kb. az egész ország…..
dr. médiafigyelőbété 2012.03.30 22:45:52
@hackbard.celine:
Igen. Ez a riporter egy csúszómászó. A rádióban is az.
dr. médiafigyelőbété 2012.03.30 23:13:50
@ccactus:
Nem mondod komolyan!! :)
Ehhez az interjúhoz Ő kellett. Ezt az interjút MA, ITT, ERRŐL a témáról csak Ő készíthette. A királyi rádióban naponta lehet hallani a műsorát 13 óra körül - azt hiszem -, na ott hallható, ahogyan nyal a korm. pártiaknak, és hogyan fojtja a szót az ellenzékbe - már, ha van egyáltalán ellenzéki meghívott a műsorban. :(
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
dr. médiafigyelőbété 2012.03.30 23:02:13
dr. médiafigyelőbété 2012.03.30 22:15:18
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNYA Kigondoltam Szerkesztőség elhatárolódik a bloggerközösség Doktor Pálúr Doktor elleni összehangolt gyalázkodó támadásától. Méltatlannak, inkorrektnek és etikailag tarthatatlannak, de leginkább súlytalannak tartjuk a frusztrált és mindenben csak a…..
dr. médiafigyelőbété 2012.03.28 16:38:42
@dr.kakaósbögre:
"...ugyanmár, a Plaginak is volt felfüggesztettje."

:))))))))))))))))!
dr. médiafigyelőbété 2012.03.29 00:15:32
@A Magyar Pina Világmárka!:
te valami kábítószeres vagy ugye?
Kezdettől fogva nem értettem, miért van szüksége Orbán Viktornak, aki azért mégiscsak valaki, Schmitt Pálra, aki nyilvánvalóan senki. A kormányváltás heteiben még arról fantáziáltam, hogy Orbán megtartja elnöki székében Sólyom Lászlót, úgy képzeltem, hogy a nagy…..
Dr. Következményeknélküli Pál kínos találkozása a valósággal még csak ezután fog megtörténni. A reakciókból azt látni, hogy a kormányoldal legfelsőbb vezetése simán abban a hitben él, hogy el lehet kenni Schmitt Pál kirobbant plágium botrányát, majd valahogy elmismásolják…..
Minden óra számít, és ez most nem a hasonlatokban gyakran felbukkanó túlzás, mint pl. "ezer éve nem láttalak", nem. Most tényleg minden óra számít, mert az emberiséggel és különösen a magyarországi politikával egyébként mit sem törődő idő - valószínűleg tudtán és…..
15 óra 10 perckor a Hallgatói Hálózat elfoglalta a SOTE rektori irodáját egy nappal azután, hogy az egyetem vizsgálóbizottsága kiadta vizsgálati eredményét Schmitt Pál plágium ügyében. Élő közvetitésünket itt olvashatják:Az eseményről készült videóval és képekkel…..
dr. médiafigyelőbété 2012.03.28 16:53:07
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
dr. médiafigyelőbété 2012.03.28 15:47:44
@Zoli74:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
dr. médiafigyelőbété 2012.01.04 17:15:28
@szemeteske: asszem a - szerintem - bombázó Varga Edit, de nem biztos...
dr. médiafigyelőbété 2012.01.04 18:41:09
@belga6: akkor jól gondoltam, hogy a csaj a Varga Edit. Nehogy baja essék, hogy észrevehető a nemtetszése...már, ha valóban így van...
dr. médiafigyelőbété 2012.01.04 19:13:35
@bloggerman77: Most csalódtam Editben- mert ilyen haverjai vannak -, de ettől függetlenül jó csaj. :)
Ha olyan köztársasági elnöke lenne az országnak – nem is lenne példátlan, az előző például biztosan ilyen volt -, akit a haza sorsa jobban érdekel, mint megválasztóinak vélt vagy valós politikai érdeke, akkor az újévi beszédében nem a kitartásról, a jó irány…..
dr. médiafigyelőbété 2011.12.31 17:20:31
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
dr. médiafigyelőbété 2011.06.26 19:27:00
@az utolsó bögreharcos:
Azért e téren nagy hiányosság nincs - Benes-dekrétum, elszakított területek, stb. -, pl. a Kossuth rádióban már szinte nincs műsor, amiben ne lenne szó ezekről a témákról. Kis kivétellel ez a téma reggeltől estig, éjszaka ismétlés. Szinte az egész nap programja egy nagy vasárnapi újság. Kivétel talán - ha nem is mindig - a Délelőtt c. műsor, bár újabban már oda is sikerül becsempészni a "témát", lásd pl.: okmánycsere, üzemanyagárak külföldön, ilyenek.
A napokban már napközben is hallani lehetett ifj. T. Gy. rendkívül idegesítő, seggnyaló, igen keresztényi orgánumát, pedig erre eddig csak vasárnap reggelenként volt példa.