Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wroadd

20 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rendes tévéfüggőnek nem feltétlenül az a legnagyobb élmény, ha Eva Longoria elmeséli neki, milyen nagyszerűen kijött a Született feleségek többi szereplőjével vagy az, amikor Michelle Borth arról beszél, milyen magasak a lakbérek Hawaii-n, hanem az, amikor a sorozatok…..
WAZE Waze.hu 2012.05.20 16:02:00
A Waze-es híreket, információkat a Waze.hu oldalon találhatjátok meg! Facebook oldalunk: http://www.facebook.com/waze.hu Twitter oldalunk: http://www.twitter.hu/wazehu Gurulunk? WAZE.HU  …..
addict Időutazás a Youtube-on 2012.04.13 09:00:00
A 2010-es év egyik legemlékezetesebb és legtöbbet megosztott reklámkampánya után újra itt a Tippex. A hibajavító márka ezúttal is egy interaktív Youtube-kampányt eszelt ki, melyben a két főszereplő – a medve és a vadász – egy fergeteges időutazásra invitál minket.…..
 Update: Időközben megtörtént a sorsolás, amelyet közjegyző jelen nem létében végeztem ugyan, viszont teljes mértékben igyekeztem mindenkinek egyenlő esélyt biztosítani, remélem megbíztok bennem annyira, hogy nem az unokatesómnak löktem oda a jegyeket. A kis Excel…..
 ..
Wroadd 2012.01.19 19:29:39
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
 A Gowalla teljesen újradefiniálta és pozícionálta magát a geolokációs alkalmazások piacán. A játékos megközelítést eldobva, sokkal inkább egy idegenforgalmi tanácsokat adó, felfedézésre invitáló és élményekhez hozzásegítő szolgáltatás kíván lenni.Elindult a…..
Még múlt héten kaptam egy személyes felhívást, hogy nézzek utána néhány bérkommentelőnek, vagyis ahogy mostanában pontosabb, fake usernek. A dolog alapja a Kreatívban és a Kreatív Online-on megjelent cikk volt arról, hogy a korábban fórumokban és blogokban tanyázó…..
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
Wroadd 2011.07.13 10:06:17
Varánusz Kussország? 2011.07.01 05:56:00
Nagy napra virradtunk drága Feleim! Imhol a pillanat, mikor elválik búza az ocsútól, szar a májtól, meg úgy egyáltalán kiderül, mit is kell a gyakorlatban médiatörvény alatt érteni. Az EU elnökségünk lejárt, mától hatályos a médiatörvény büntető szakasza.Számtalan…..
Azt hiszem, az új médiatörvénynek sikerült olyan eredményeket is hoznia, ami az internet egyes részeit idehaza visszalövi a statikus(abb) sajtó korába. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy a kommentezés módja és lehetősége az, ami részben megváltozik. Ugyanis mostantól a…..
Wroadd 2011.06.30 22:58:26
@popocatepetl: Bocs, de az én voltam! Felvállalom. Név és cím a sazerkesztőségben. :)
Wroadd 2011.07.01 06:12:29
@Konrad: A Velvet "lezárása" meg az Index címlap bevonzotta ide a cikkben emlegetett kommenteket is. Remélem legalább annyi haszna lesz, hogy visszalapoznak a blogban és egy kicsit művelődnek is. Ha ez megtörténik, már volt értelme.
A tegnapi nap híre kétségtelenül az, hogy a Google elindította a Plus nevű szolgáltatását. Egészen pontosan bejelentette, hogy van ilyen, és lehet rá meghívókat kérni. A fél világ erről ír, de mivel csak alig néhányan tudták kipróbálni, így csak a várakozásokat lehet…..
WAZE Waze.hu - Update 2011.06.25 21:15:00
Még csak “béta verzióban”, de elindult a honlapunk, a http://waze.co.hu . Az oldalon fognak ezentúl helyet kapni a blogbejegyzések és ide töltünk fel minden magyar tartalmat is. Hamarosan jelentkezünk az “útépítés-bejelentővel”, ami már a honlapon keresztül,…..
WAZE Szegedi őskáosz 2011.06.15 23:01:00
 Mivel Szeged belvárosi forgalmát fenekestől felforgatják hosszabb időre, ezért a blogra is kirakom a pontos helyzetet, mert eléggé megbonyolították. A térképen beállítottuk a megfelelő irányokat és zárásokat, de kell egy kis idő, mire befrissül a szerver és utána is…..
 Igértünk egy magyar vonatkozású Waze hírt, így most egy kis ízelítőt kaphattok belőle.Igen, arról van szó, hogy a magyarországi útinformációk bővülnek, felkerülnek a kliensbe a hosszabb események is, mint az útfelújítások, útzárak, méghozzá úgy, hogy a munkálatok…..
Wroadd 2011.05.24 23:42:24
@VillanyMacska: Találtam egy módot rá amivel ki lehet kapcsolni!
Telefon sd kártyáján a waze mappában találsz egy preferences nevű szövegfájlt.
Abban átírod a Map.Enable Toggle Construction értékét no-ról yes-re.
Ezek után ki és be kapcsolhatod a Beállítások/térkép menüben az útfelújításokat. (Ezek a kézileg felvitt dolgok)
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
Mikor először láttam a Gábor által küldött fotót, az első gondolatom az volt, hogy most ezzel miért van különösebb baj, előbbre tud menni a Micra, pár tili-toliból kint van a helyéről. Aztán azért kicsit belegondoltam, hogy vannak azok, akik térérzékelésileg alulfejlettebbek…..
Wroadd 2011.05.12 17:23:00
@GiXXXer: Amiket leírtál szerintem nem a körforgalom hibája.
Én itt lakom, emellett szintén bejártam/om az országot, de eddig még semmi bajom nem volt a körgeometriás, jelzőlámpás kereszteződéssel, inkább a külföldieknek. De most ez a probléma is megszűnik az M43-assal.
 A következő játékunk a Waze magyar közösség logójának megalkotására irányul.Ebben a játékban nem ajánlunk fel nyereményt (egyenlőre), az jutalom a dicsőség lesz.A következő 3 hétben (tehát 2011. június 3, péntekig)várjuk a waze.hu_KUKAC_gmail.com emailcímre a…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
 A hengerelt utak piros vonalként jelennek meg a térképszerkesztőben, ezen utakat kell geometriailag megszerekszteni, tulajdonságait beállítani, majd összekütni a megfelelő utakkal.1, A szerkesztendő szakaszok kijelölése ctrl+klikk-kel.2, "Edit geometry" pontra kattintás…..
WAZE Szerkesztési 1x1: Benzinkutak 2011.05.03 20:44:47
 A következő videóban láthatjátok hogyan kell egy benzinkutat megszerkeszteni:1, A benzinkúton keresztül vezető út megrajzolása,2, típusának beállítása "service road"-ra, 3, bekötése az úthálózatba menetirányokra figyelve,4, Landmark felvitele,5, típus…..
Most egy kis dobpergés!A kalapba összesen 16 jegy került, és a szerencsés nyertes, aki megnyerte a a zsírúj iPod shuffle 2Gb-os ezüst színű lejátszót nem más, mint....zomborigGratulálunk a nyereményedhez, az átadásáról PM-ben egyeztetünk!Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!..
WAZE Első Magyar Waze Játék 2011.04.16 22:28:00
A játék időtartama alatt Waze térképre vitt folyók, tavak, erdők, benzinkutak most egy iPod Shuffle 2 Gb-ot érnek!Időtartam: 2011. április 18. 0:00 - 2011. május 1. 23:59Sorsolás: 2011. május 2. 18:00 a random.org segítségévelRésztvevők: Minden olyan magyarországi…..