Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azbeszt+b (törölt)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
Subba Subba sziv iwiw 2010.08.13 08:30:00
Még mindig megtelik a levelesládánk idióta wiwes adatlapokkal, úgyhogy elő a csak erre a célra tartogatott regekkel!Na akkor csapjunk bele!!!...:))Medencézek BebaszcsiztunkAlaposan dokumentált gépnél ülés20 évesen :)Photoshop artistaHeti csiniAlaposan dokumentált ZsoltiA…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
azbeszt+b (törölt) 2010.08.12 09:29:40
@lord rotten: magyar Cartman! :DD

én csak azt nem értem, hogy az apja mit keres benne? lehet az ő ötlete volt a kamuzás.
azbeszt+b (törölt) 2010.08.12 10:41:55
@*azta*: bocsánat a tévedésért, bár igazából apa+anya egyben, ha jól tudom. szóval ki minek hívja. :))
Régi kedvencünk, hácsé küldte a mait is - egyúttal arra kérünk szépen mindenkit, hogy az oldalán található dobozban adjon le rá egy-egy szavazatot. Köszönjük. Liger Károly neve már fogalom a szakmában. A szeretetről és a boldogság eléréséről szóló könyvei…..
Külföldön népszerű húzás a házasulandó figurák körében, hogy utoljára még rányúlnak a laza kártyára és megpróbálják egy vicces kis produkcióval feldobni a szertartást. Amennyiben kimaradtál volna ebből a diliből, bújj vissza nyugodtan a kavics alá, és röhögj a…..
-Tököm kivan már ezzel a Balázzsal. Mindenhol ez a majom néz le rám olyan talányos-rejtélyes fejjel. Hirdetőoszlop, a Heti Válasz címlapjai. Meg hogy már igazi férfi, harminc lettem meg harminc plusz kettő mínusz egy, szarkalábak vannak a szemünk sarkában - járjuk az országot,…..
szirszarjaim Carspotting 69 2010.08.06 18:06:00
Azért ez sem rossz:A négyajtóst mondjuk jobban szeretem.....
Mivel Eric koma jelenleg Ozorán élvezi a nyarat (tipp: most fekszik le aludni, vagy most kel fel), így nekem maradt a hálás feladat, hogy megosszam Veletek ezt a kultikusnak tűnő 2 perces videót az idei Playmate-versenyről. Már a középdöntőknél jár az idei Playmate-választás,…..
azbeszt+b (törölt) 2010.08.05 16:42:21
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
Modorosblog A Válogatós Srác 2010.07.15 07:00:00
-Odanézz, Papesz! Renikének úgy látom, melege lett így július közepére. Azta, ezt a rugalmas labdasegget figyeld, te, ilyen oltárt fabrikálnék neki a telken, ráültetném, és csúszva-mászva kúsznék alá, imádnám... -Édesapám, te nem vagy normális. Ezt? Egybebokája van és…..
Subba WTF: Ganxsta Zolee híd 2010.07.05 12:37:00
A híd és a tábla állítólag Miskolc-Perecesen található. Hekk vagy ilyesmi tényleg létezhet ma?..
azbeszt+b (törölt) 2010.07.06 10:07:01
Netes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok,…..
 Hegedűs Ági (27) tizenkét tetoválásával próbál kitűnni a többiek közül. Egyes darabok fontos jelentéssel bírnak, míg másokkal csupán nőiességét kívánja hangsúlyozni. A fenekén díszelgő masni például ezt jelenti: „Ajándék vagyok,  gyere, és…..
Nathanp-nek elgurult, azt durván beveszélyeztet mindenkit egy anánasszal. Ezt a sokkot próbálja egy hondurasi táncospicsa enyhíteni. Holnapig van ideje mindenkinek megnézni, utána kezdődik az igazi elszámoltatás, de nem ilyen belengetősen, meg retek módra, hanem azzal a…..
azbeszt+b (törölt) 2010.06.16 12:21:08
Míg a világ nagy rész a falra mászik a VB alatt hallható állandó zúgástól, egy élelmes magyar vállalkozó már árulja is a vuvuzelát. Nem lehet elveszett ember, hisz a domaint még a VB előtt foglalta le, de hogy három rugót akar legombolni ezért a fröccsöntött műanyag…..
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
azbeszt+b (törölt) 2010.06.14 09:40:32
Mindenheti LEGO lesz lassan rovatunk címe, ha így folytatom, pedig nem keresem, hanem tényleg valahogy mindig rámtalálnak a LEGO-s művészeti projektek. Lehet, hogy most lett divat igazán de az is lehet, hogy csak nekem lett rá jobban szemem.Most is egy olyan 2007 óta tartó…..
Angolul tudóknak ad igazán az alábbi videó, a többiek ebből most kiesnek. Az öklözést és a kaka evést akarja Obama Ugandába vinni?!  szólj hozzá: Homosexuals eat da poo poo..
azbeszt+b (törölt) 2010.06.03 17:11:28
Subba A nap híre: Nemzeti diszkó 2010.06.02 15:45:00
Toroczkai László június 5.-én nyitja meg az ország első "nemzeti szórakozóhelyét", majdnem közvetlenül a Club Alteregó mellett, ami viszont a főváros egyik emblematikus melegklubja, úgyhogy mindenképpen érdekes párosítás lesz. "A személyzet nemzeti érzelmű, a…..
azbeszt+b (törölt) 2010.06.03 09:16:51
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..
Ki kell végre mondani: Trianonról, a vészkorszakról és a Kádár-rendszerről csakis egyetlen legitim álláspont lehetséges. A Fidesz benyújtotta törvényjavaslatát, melynek értelmében "az Országgyűlés június 4-ét, az 1920. évi trianoni békediktátum napját a Nemzeti…..