Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T2005

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csehországi parlamenti választások legnagyobb esélyese az Andrej Babiš vezette ANO, amely egyúttal az oroszbarát Miloš Zeman államfő nyílt támogatását is élvezi. Az európai integráció további mélyítésének elutasítása, és a szuverenitás kérdésének előtérbe helyezése mellett az Oroszországgal…..
T2005 2017.10.19 04:06:19
Nem tudom másnál hogy van, de az én házamba akármikor megyek haza, mindig van rántott hús, savanyú káposzta meg egy kis süti. Mármint az illatuk. Így, mire elérek az ajtómig, már kétszer jóllaktam, mert a földszinti nő mindig a lépcsőházba szellőztet. Na. Ilona (nem így hívják) is hasonlót él át,…..
T2005 2017.04.22 19:39:11
@Füredi Károly: A gázkazán miatt ezt nem teheti. Akár bele is halhat! Befelé kell jönnie a levegőnek a kéményhatás miatt. Elsőre én is purhabra gondoltam! :) Vagy más, esetleg barátságosabb eltömítésére a kifújó csőnek.
2017-ben igen nevetségesen hangzik, ha egy munkahelyen le vagyunk tiltva az internetről. Nem a pornóról, hanem úgy összességében az internetről, és csak a belső rendszeren keresztül férhetünk hozzá az információkhoz. Ez az egyik olyan hülye irodai szabály, amit el kell viselni...
Köztudott, hogy csokit nem szabad adni a kutyának, de sok más, általunk szeretett étel is megbetegítheti kedvenceinket. A banán, a répa, a körte, a sütőtök vagy a rizs például jöhet minden mennyiségben. Nem csak nekünk, a kutyáinknak is. Ha leesik az ebédlőasztalról egy kis popcorn, főtt kukorica,…..
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
Egy budapesti, 11. kerületi társasház lakói úgy döntöttek, hogy a téli hideg ellen az épület falához húzódó hajléktalan embereket úgy fogják távoltartani, hogy a ház melletti, leginkább szélvédett sarkot egy vasráccsal elkeríttetik...
Az igazi mogyoróvaj igen drága a boltokban, otthon elkészítve azonban sokkal olcsóbban is kihozhatjuk a csemegét. Az otthoni előállításához nem kell sok összetevő, egy üvegnyihez mindössze: Fél kilogramm pucolatlan földimogyoróra, Két evőkanál olajra (pl. napraforgóolaj, olívaolajjal…..
Ezt az írást eredetileg a Határátkelőknek akartam írni, de túl hosszúra sikeredet a magyar oktatással és munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalatok, a külföldi kolbász meg túl rövidre. Így nektek küldöm, kedves munkahelyi terror, mint hű olvasótok. Bár nem voltam soha tagja a…..
T2005 2014.07.12 17:19:38
@dumdidum42: Bár nem szoktam buta trollokat etetni, de most kivételt teszek! Ha tudnál olvasni rájönnél, hogy nem a kamera előtt dolgozott! Bár magyartalan, de nagyon kifejező, hogy a "support" tagjaként dolgozott, nem ő vetkőzött, stb. Egyébként kifejezetten jó írás!
Naiv ügyfél egy napot várt otthon munkaidőben hiába a csomagjára. Másnap szembesítette a kézbesítőt, aki össze-vissza kamuzott, és a központban sem tudtak sok értelmeset mondani. MediaMarkt korrektül becsomagolt termékét futárral küldte ki kérésemnek megfelelően,…..
Akkor is meg kellett volna néznie a gyereket, ha egyáltalán nem oda tartozunk és egyáltalán nincs kártyája. Valamiért csak kitalálták a Hippokratészi esküt. Tisztelt Praxis!   A napokban sikerült olyan sajnos rossz tapasztalattal gazdagodnunk, amit szeretnék önöknek megírni.…..
..
T2005 2014.04.25 17:23:41
@A nép fia: Az arca szerintem sem a legszebb. De arra nagyon kíváncsi lennék, hogy mit jelent az hogy "kicsit prolis"?! Egyébként sima prolis v. panel prolis? Mondjuk a "nép fia" pontosan tudhatja milyen a prolis! :)
Styxx, a multiblogger - ráadásul az első magyar blogkrimi szerzője - nem először lep meg remek vendégposzttal. A dalmát giccsházemlékmű után egy egészen más témát fedezett fel egy horvát dizájnoldalon, amit azonmód meg is írt az Urbanistának. Át is adom neki a…..
T2005 2014.02.28 19:04:41
@micsoda?: Szerintem egy hengeres nyomóprés. Pl: linómetszet, rézkarc nyomásához.
vékony lányok Anna AJ 2014.02.25 19:41:34
 ..
T2005 2014.02.27 19:39:38
A fenti képet a mátyásföldi Erzsébetligetben lőttem.Elsőre furcsa, hogy mit keres vagy 3-4 méter magasan egy földről olvashatatlan szöveg a fán. Nos íme a megfejtés: Persze jogosnak tűnhet a kérdés, hogy egy ilyen tábla nem okoz e még nagyobb forgalmat a…..
T2005 2012.04.22 20:33:05
@Gera: Mert oda tudtak felmászni, felakasztani :)
  Nem olyan rég megjelent egy tízes lista a Mashable-en azokról az objektumokról, amelyeket nem láthatunk a Google Maps-en. A felsorolás korántsem teljes, akár Budapesten is találhatunk ilyen helyeket. A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központja nagyon komolynak…..
T2005 2012.03.25 20:09:22
@payskin: Az nem az Aréna?!
Ati egy speciális anomáliát fedezett fel a Vaterán. A Múzeum Antikvárium több árverésén egy "muzeumveteli" nevűfelhasználó áll nyerésre, aki viszont június óta nem vett semmit. Pozitív visszajelzést 3 év alatt egyedül a Múzeum Antikváriumtól kapott, azokat is 10-20-as…..
Látszik, hogy a Homár nem járt mostanában a Vidámparkban, mert meglepődött a 4700 forintos beugrón, ami akkor is annyi, ha semmire sem ül fel, mert pl a gyerekét kíséri:A mai nap (2011. 08. 16.) a Vidámparkba szeretett volna látogatni a családom néhány vendég-gyerkőc…..
T2005 2011.08.17 20:13:59
@Vallalkozas Hatraltatasi Iroda: Ezt kicsit félreértetted! Az ára "csak" annyi mint ö karszalagé, de egész évben használhatod!
Egyébként ez a diákigazolványos majomkodás szerintem is felesleges. 18 év alatt tanköteles. Ezt a szabályt csak kevés eset (házasság!, előrehozott sikeres záróvizsga, gyerek) írhatja felül.
 Minneapolisban már működik egy, nem tudom felénk lenne-e létjogosultsága. Pláne, hogy legalább 3x ekkora automata kellene a különböző biciklik különböző alkatrészei miatt. (forrás) ..
Pénzt szedni nem őrzött parkolásért pofátlanság, ha pedig még adót is csalnak vele, akkor duplán. Zoz a Velencei-tónál futott bele egy kis okosságba:A hétvégén volt szerencsém egy napot a Velencei-tó partján eltölteni. Kocsival érkeztem, és egészen konkrétan itt tettem le az…..
T2005 2011.06.07 22:13:05
@666E: Ne gyanakodj! Nincs óránkénti parkolás!
Tavaly még úgy működött, hogy ha nem kell nyugta akkor csak a fele lesz! Mit kezdtem volna a nyugtával?!
Ma Homár napot tart az Urbanista: a szombat a városi bosszúságok jegyében telik. Attila levele után Gergőé következik, akit a II. kerületben büntettek meg - ugyanis táblák híján gőze nem volt róla, hogy milyen parkolási szabályok vonatkoznak rá. Íme tegnapi története:  …..
Az orrtúrásnál és a kényszeres pöcsrendezgetésnél is csúnyább szokása egy csomó magyar kereskedőnek, hogy pénzért próbálnak elsózni olyan cuccokat a hülye vevőnek, amiket ingyen kéne adniuk. De miért ne keressenek pár ezrest azokon a palimadarakon, akik nem nézik meg rendesen…..