Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judzsin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár egyre több Androidos telefon érkezik két, videotelefonálásra is alkalmas kamerával, azért még a csúcsmodellek között is találni olyanokat (például HTC Desire, Motorola Droid) amelyekből az előlapi kimaradt. Ha ezekkel a készülékekkel szeretne valaki videotelefonálni,…..
Android Zseb Snowboard 2010.12.19 23:59:00
Már több mint négymillió letöltéssel büszkélkedhet a Crazy Snowboard. 13 pálya, 13 karakter és 16 ugás közben beadható trükk gazdagítja a játékot. Android 2.1-től felfelé működik és ingyenesen letölthető.  Crazy Snowboard for Android on AppBrain ..
judzsin 2010.12.20 11:53:04
Gyorshír. Elvileg 2010.12.20.-tól, azaz hétfő reggeltől elérhető a magyar Samsung szervizekben is a Froyo (2.2) Samsung Galaxy S telefonokra. Előzetes információink szerint az FROYO.XWJPA (alapsáv I9000XXJPP) szoftverről van szó. Elvileg napokon belül megérkezik KIES-re is a…..
 Volt már szó a blog oldalain rövid, bármikor megszakítható unaloműző játékokról. Én most a tartósabban is játszható, ugyanakkor free kategóriába tartozó játékok közül mutatnám be az aktuális kedvenceim közül, számszerint négyet.    Pandas vs. Ninjas. Hát…..
Lassan 1 éves lesz a blog (február 22-én), nem is gondoltam volna, hogy pár hónapnál tovább húzza. Amikor belekezdtem nem szántam másnak, mint egy kis unaloműzésnek és lelki szemetesládának az Androiddal kapcsolatban, aztán szépen elkezdtetek gyűlni és gyűlni, egyre több lett a…..
Sokáig úgy voltam vele, hogy nem fogok a custom ROM, módosított kernel, lagfix és egyéb nyalánkságok témakörében írni, de muszáj vagyok. Egészen egyszerűen azért, mert a Samsung fatökű lepkevadász programozókat használ. Viszont ami ezután következik, azt mindenki a saját…..