Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szubbulvar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az új híd akár 35-50 ezer autóval is csökkenthetné a belvárosi hidak, és napi 6 ezer autóval a belső Üllői út forgalmát” – ezzel az érvvel igyekszik indokolni a kormány a Galvani-híd megépítésének tervét. Az eddigi tapasztalatok viszont ezt egyáltalán nem támasztják alá. A Galvani híd és a…..
Gyakori vád politikusokkal szemben, hogy a hatalom megszerzése céljuk. Megbocsájtható, ha a taxisofőr mérgelődik ezen, ő autót vezet, nem országot. Ha viszont egy ellenérdekelt politikus veti kollégája szemére, az igencsak aggályos. A politika definíciója ugyanis éppen a befolyásolás képességének,…..
Jobbegyenes Ébredések 2014.10.10 16:20:47
Kedvenc belvárosi kocsmámba tartva erre megdöbbentő jelenségre lettem figyelmes: a Jobbik-közeli Barikád óriásplakáton hirdeti magát! Erre a hetilap alapítása óta eltelt lassan öt esztendőben egyszer sem volt példa. Valamikor az elmúlt hetekben Habony Árpád szelleme…..
Múlt heti posztunkban mi is igyekeztünk megmondani a frankót Paks bővítése kapcsán. Tízmillió energetikai szakértő országában azzal érveltünk, hogy Magyarországon az atomenergiának jelenleg nincs életképes alternatívája. Ezzel sokan nem értenek egyet, olvasónk arról próbál…..
szubbulvar 2014.01.23 14:29:48
@m.petihun: negatív a vízháztartási mérleg. A termálforrások is ki szoktak merülnek. Igen, a visszasajtolás megoldás. De az sokszorosa a kinyerés költségeinek és ahol nagy mértékben próbálkoztak vele (Norvégia pl) ott permeabilitási torzulásokat eredményezett, mely nem túl örvendetes.. Van rengeteg innováció (pl. a víz karbonát dúsítása), de egy Békéscsaba méretű város távhő (vagy áram) ellátásnak biztosításra még nincs meg az optimális technológia. Talán egy 1 év, talán 10... Ebben van a jövő.