Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dulimanó

233 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a dulimanó természetrajza Volvere 2012.06.17 20:39:00
    kontrollálhatatlan beesések órák kérdéséből is huszonkilenc van még hátra lehet, holnapra elállnak a téridő-vérzések és emulgeálódom egy olajjal teli kádba  ..
    szitává lőtt színes anyagok  ..
    Miközben a kávéba nézett, valami olyasmi nézett vissza rá, ami nem szerepel az adatbázisban. Órákig ült, és nézte a kávét, míg a kávé kihűlt. Az adatbázisban pedig a válasz helyett kilenc új kérdésnek kellett külön lapot szerkeszteni.  ..
a dulimanó természetrajza 2012.06.17 13:21:00
    csak egyet akart, ülni a szokásos két csésze kávé előtt, és hogy a kávé meghallgassa őt, és hogy a kávé viszontszeresse őt. normális vérnyomást.    ..
  Mr. M. cronenbergi átalakuláson ment keresztül, amint teste identikus sebe a fémkapcsokkal érintkezett. A seb akkora volt, mint egy szélvédőről lepattanó üvegszilánk karcolta karambolos sérülés. Mr. M. elképzelte, ahogy a hídról emlékezete felnagyított képeket…..
a dulimanó természetrajza 2011.04.06 00:23:00
(Doki takard el a szemed. most máshoz beszélek. ráadásul rákkeltö lesz. takard el a szemed, és ne duzzogj.) megint a tüdejében voltam, bár a halmazállapotomat firtató tudálékos megnyilatkozások és az osztott figyelem nem könnyítette meg a szublimációt. végre leképzödtem,…..
 mindketten megtudtuk, hogy korábban halunk meg, mint terveztük, és mindketten nagyon nyugodtan viseljük, bár ö úgy viselkedik, mintha már negyven felé járna, és a tekintetéböl néha el is hiszem, de ez csak néha látszik, tizenegy után, mikor a nyelvét kezdi rágni, mikor már…..
 és te, és Thad Jarvis, meg a többiek, néha eszembe juttok, és akkor a tolóajtó halkan sziszegve csúszik a sínen, és az üveg mögé kerültök mind, akik nem vagytok üvegböl. emlékszem erre a tudatállapotra, és ha lehet a regressziónak elönyös aspektusa, talán ez most az.…..
 meghalt Elizabeth Taylor. Vaughan megfordul karosszéria-koporsójában.     ..
a dulimanó természetrajza Szikra 2011.03.23 02:54:00
 megyünk a tetőre szórakozni a személyi villámhárítómmalfelvillanok százszor és a szeme se rebbenazt mondja, többé nem csap a házába villám    ..
"- Akarsz Vacskamatinál maradni?A virágnak szép virághangja volt.- Igen - mondta.- De hiszen nem öntözött!- Tudom - mondta a virág.- De hiszen nem kapálgatott!- Tudom - mondta a virág.- De hiszen rád se nézett!- Tudom - mondta a virág.- Aztán meg agyonöntözött.- Tudom - mondta…..
 már csak az a baj, hogy nem látok a nyúlon túl.lehet, hogy a nyúl az?  ..
intertext Emlékiratok könyvre 2011.03.14 01:27:00
 a következő szöveg kizárólag kísérleti jellegű stílusimitáció, tisztelgés Nádas Péter Emlékiratok könyve című műve előtt. Így álltunk itt, ugyanígy, pár hónappal ezelőtt, amikor a táskámmal épp csak átpréseltem magam a rácsos kapun, hirtelen úgy állt…..
 úgy tünik, determinálta az események alakulását, hogy az elsö napon te voltál a nyúl, akit követtem, amikor odataláltam. hogy ne tünjön rémálomnak, mikor felébredek, hadd tudjam meg mit szánsz nekem ahelyett, amit elvettél tölem. nem válaszolsz. hiába, egy nyúl…..
a dulimanó természetrajza 2011.03.02 13:57:18
 hát van az az értelem, amitöl a torkomon akad minden indulat   ..
a dulimanó természetrajza 2011.03.02 13:46:11
 szeretettel várjuk önt L4 illetve L5 librációs pontokban   ..
a dulimanó természetrajza Monitor 2011.03.02 02:19:00
 képtelenség, hogy idáig eljutottál. kérdezd meg magadtól, hogy miért, és válaszolj nekem holnap. mindennek megvan a maga helye, Doktor, te szoktad mondani, és ez is egy tárhely, mint a csillaglábú széked, amiben ülni szoktam, amikor olyan komolyan nézel, ha valami nem tetszik…..
a dulimanó természetrajza 2011.02.23 00:31:38
 - Élve kellesz - szólt, és üldözni kezdett. Azóta tapintható a pulzusom.   ..
 szellemképesség. egy kék kontúr, egy piros kontúr. minden adott lenne a 3D hatáshoz, ha nem egy három dimenziós személlyel történne mindez, aki most mozdulni sem képes    ..
Szokás szerint úgy viselem magam, hogy tudom, valaki regisztrálja a mozdulataimat. Termetem magas, a mozgásom összetéveszthetetlen, dinamikus, indokolatlanul gyors, de összeszedett, szinte táncolok. Néha egy szemöldökrántással viszonzom a kihívó tekintetet, amely nem csak engem…..
a dulimanó természetrajza 2011.02.21 00:02:40
 'Now I lost my sense of humor for a whilethat usually keeps him aware of my gravity.'                                 - Rules Of Distraction -    ..
 türelmetlen vagyok megint, bár nem tűrhetetlenül. kiugró ablakpárkányok alatt várakozik rám a hőmérséklet-ingadozás, és lehet, hogy holnap megint kesztyűt kell majd húznom, olyan hideg lesz, és nem hagyok ujjlenyomatot a kávéscsészén. apropó, két hete nem ittam kávét,…..