Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fax

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Fax 2016.03.29 21:15:56
@Atanos:
Orbánék nem teszik tönkre Magyarországot. Ez a premissza hibás, csak nem látjátok be. Nem vagyok hülye: látom a rengeteg problémát, látom a rengeteg hibát (KLIK stb), nyilvánvaló, hogy a sok a hiba a kormányzásban. De: látom a rengeteg fejlődést is (ha most röhögsz csak a bigottságodat bizonyítod, bár tudom: röhögsz, csak kérdezd meg a többgyerekeseket, hogy ők röhögnek-e amikor 40 - 100e forinttal több a nettójuk és végre valamivel jobban tudják menedzselni a gyerekek miatti pluszkiadásaikat, MANYUP megszüntetés ami egy áldás volt az országnak a balos propaganda és hazugságok ellenére stb, mindent nem sorolok) alapvetően csak az tagadja el, hogy MO jó pályán halad aki nem vesz tudomást a valóságról, meg az aki zsigeri gyűlölettel utála Orbán Viktort. Én nem szeretem Orbánt, de nem is gyűlölöm. Kiváló és karizmatikus vezetőnek tartom aki - és ez a lényeg - képes és mer AKTOR lenni. Valódi cselekvő vezető aki nem csak dumál, hanem lép is. Ez vezeti az országot előre, nem az egy helyben topogás, az álproblémákkal foglalkozás (fasiszták-e a jobboldaliak, feminista hülyeségek stb). Mégegyszer : partvonalról üvöltözni, vádaskodni - mint az asztalra eleddig SEMMIT SEM LERAKÓ JUHÁSZ teszi - igen egyszerű. A baloldal csak ebben képes jeleskedni, semmi másban. Nem lenne baj egyébként ha ebben is jók volnának ÉS MELLETTE másban is, csak sajnos nincs így.
Fax 2016.03.29 21:19:27
@Wrang:
"Tudod ki mondta ezeket? A felcsúti gazdád, az. "
Egyrészt nem a gazdám, másrészt mikor te fasz ?
Ezzel jönni megint olyan olcsó és aljas és buta dolog, de te nem fogod megérteni, hogy miért, mert egyszerűen hülye vagy hozzá...
Fax 2016.03.29 21:29:23
@Wrang:
Minden hozzászólásotok jeles bizonyítéka annak, hogy kognitíve olyan gyengék vagytok mint a reggeli harmat. Valahogy egyikőtök sem reagál az általam csak itt vagy tízszer felhozott, tényadatokkal alátámasztott érvekre amelyekkel egyszerűen belátható a mindenkori balfék (balos) kormányok és jobbos kormányok közötti zongorázható különbség. Az egyik balos kormány például konkrétan csődbe vitte az országot (ha nincs IMF nem lett volna nyugdíjkifizetés abban a hónapban, csak azért, hogy még a hozzád hasonló dísztökök is értsék), de téged/titeket még ez sem tántorít el az ostoba mantrátok mormolásától. Nem baj. 18-ban megint mentek a levesbe, az ország meg lép előre megint. Nem fogunk hagyni nektek még egy ciklust, hogy megint csődbe vigyétek az országot. egyetlen kompetens személyt sem látunk baloldalon, egyetlen egyet sem. Csak önjelölt ócska fércemebreket látunk, akik páran tolonganak a rajtvonalnál. De most tényleg: kiben bízzunk a baloldalon ? Tóbiásban ? Juhászban ? Szanyiban (anyám borogass!!!!!) ? Szekeresben ? VAgy ki a fenében ?
Néhány napja nem csak Orbán Viktor mutatta meg, hogy gondja van a józan valósággal, de március 15-én kedvenc borásza, Tiffán Zsolt is kidugta a fejét abból a pállott biciklibelsőből, amelyben él. A fideszes országgyűlési képviselőként és sikertelen miniszteri biztosként is ismert Tiffán szerint az…..
Fax 2016.03.29 19:33:12
@pamut:
Lehet, de meglehetősen csekély fantáziára vall, hogy habonyistának nevezel..:)
Fax 2016.03.29 19:35:59
@MikeBoy:
"Minden pénzt GDP arányosan számolok, hogyan emelte az államadósságot.
Volt az a manyup, ami a GDP 11%-a az emút8évben halomozódott fel és benne van abban a 30%-ban."
-
Megint egy eklatáns példája annak, hogy a balos azt sem tudja miről beszél. A 30%-os - 52%-ról 82 %-ra történő - államadósság növekedés 2002-2010 között keletkezett. Ennek fényében gondold át mennyi ökörséget sikerült a posztodban megjeleníteni. Teljesen értelmetlen veletek vitába szállni, mert azt sem tudjátok miről írtok.
Szcánalmas...
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Fax 2016.03.04 05:25:52
@turorudi:
Szánalmas ez a zsebnácizás... Nem érezted az iróniát te marha ?
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Fax 2016.02.26 19:29:55
Fax 2016.02.26 19:31:13
@CyberPunK:
Pajti, tényleg nem vetted észre, hogy mindössze 1 hozzászólásom volt az is OFF?
Fax 2016.02.26 19:37:25
@fran7: Vannak itt értelmes emberek is :)
Előbb kutyás képet posztolt, majd kutyás interjút adott a miniszterelnök, hogy élét vegye a keddi eseményeknek. Lám, befogad egy ki- és összevert kutyát, nem is olyan rossz ember ő. De aztán látták, hogy ez nem lesz elég. És beadtak egy népszavazási kezdeményezést. Amivel…..
A napokban volt egy újabb hír arról, hogy a homeopátiás szerek nem gyógyítanak. Egész pontosan 68 betegségből pontosan nullát gyógyítanak. Nem olyan nagy újdonság ez. Korábban Ausztráliában ugyanilyen állásfoglalást adott ki a hatóság. Később a britek is. Aztán a Svéd…..
Fax 2016.02.23 21:49:38
@A másként gondolkodás művészete:
"Minden energiának van rezgésszáma,"

No akkor pajtás: a kinetikus energiának mi a rezgésszáma? Monjuk egy gyorsuló mozgással zuhanó kőé? Na elő a farbával!
Fax 2016.02.23 21:53:39
@A másként gondolkodás művészete:
"A kvantummechanika "hullámtermészetűként kezeli az embert (is)."
Nem, a kvantummechanika nem kezeli az embert hullámként. Otromba baromság tőled megint. Az más tészta, hogy minden makro objektummal lehet társítani egy hullámtermészetet, de ez makro testek esetében gyakorlatilag a nullával egyenlő. Ráadásul nem értem, hogy a kvantummechanika miként jön ahhoz, hogy a tesztek százain megbukott homeopátia hatásos-e vagy sem. Miután megbukott, hatástalan, akár hullámként kezeli a kvmechanika az embert, akár nem. Áltudományos pöcsölés amit művelsz. A hideg kiráz az ömlengős bigottságtól amit itt művelsz.
Fax 2016.02.23 21:56:22
@$pi$:
Ja persze, az E=hxU az a kisugárzott foton energiáját adja meg egyébként amikor egy gerjesztett elektron egy (vagy több) héjat visszalép. Ennek annyi köze van a homepátiához mint egy mézesbödönnek Bödőcs Géza szarcsimbókjához.
Azt mondta a Való Világ egykori nyertese, főállású médiaceleb A Dal indulóiról a Facebookon, hogy: Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen…..
A volt miniszterelnök nem töltötte tétlenül a nyarat, terjedelmes röpiratot hozott össze. Szembe nézett azzal, ami a legutóbbi fél évtizedben történt, de azt is igyekezett kifejteni, vajon hogyan kéne leváltani az Orbán-rendszert. Figyelemre méltó eszmefuttatására máskor…..
Fax 2015.10.24 12:27:48
@Hülye aki elolvassa!: Szerintem nem csúsztatás. Az sem lát tisztán aki azt állítja az öszödi beszédnek nem volt jelentékeny szerepe GYF bukásában. Dehogynem volt.
Fax 2015.10.24 14:18:18
@BéLóg: Folytatódnak ?
Most akarják felminősíteni MO-ot. Mennyi nem gondolkodó ember szajkózik össze vissza mindenféle hülyeséget !
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Fax 2015.10.11 16:15:05
Fax 2015.10.11 16:17:24
@Anna Sussoger: "Figyeld meg, hogy a ba/ban a magyarban szabadon felcserélhető. "

Lófaxt !
Fax 2015.10.11 16:32:36
@Anna Sussoger:
Miről?
"Volt pedig abban az időben Hódmezővásárhelyen egy Lázár nevű paraszt, aki teljes szellemi sötétségben élt, és csak ostobaságok jöttek ki a szájából. Jézus pedig ismerte a családját, és egyik alkalommal meglátogatá őket. Segítségül hívták Jézust, hogy segítsen…..
Fax 2014.12.23 10:07:12
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Nem vagyok troll. Ez számotokra valami sajátos belterjes sport? Mármint, hogy aki mer nem egyetérteni a faszságaitokkal az egyből troll lesz. Neked ilyenkor jó? ejakulációd is van?
Fax 2014.12.23 10:10:08
@komisz_kölök:
Nem értem miért bezsélsz a fidesz felelőtlen gazdálkodásáról miután 5. éve 3% alatt a hiány. Ugyanez gyéeféknél tíz százalék volt az EU tudtával és belegyezésével, nem mellesleg.
Fax 2014.12.23 10:10:59
@sas70: Vannak problémák, ezt kétséggel elismerem. Nekem sem tetszik maradéktalanul amit a Fidesz csinál.
Bizony bizony, a 90-es években is legalább úgy őröltek a magyar bulihengerek, mint manapság, és ott is simán előfordult az, hogy fintorgó arccal kiabáltuk az önkéntes DJ irányába: "Jaj ne már, megint ez? Mindenhol ez megy!" Nagyon sok olyan szám van, amiket ma már jóleső…..
A Csillag születik egykori zsűritagja nem először szól be tévés kvázi kollégáinak, most éppen Lilunak, Balázsnak és Csiszár Jenőnek üzeni, hogy mivel képtelenek megújulni, ideje lenne elhúzniuk a tévéből. A Bors szerint Fáy úgy véli, hogy A TV2 és a köztévé első…..
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
Az Orbanizmus szoborparkja. A kezdetektől fogva hülye ötletnek tűnt. Már akkor sem volt világos, miért kell ehhez új házakat építeni, amikor akad bérelhető ház vagy lakás bőven. A kormány valódi választ erre a kérdésre azóta sem adott, csak valami hangzatos utalás…..
Fax 2014.01.20 08:31:50
@Revolutionist: Istenem! De hülye vagy..
Az idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad…..
Fax 2014.01.01 14:38:25
@Prosztó:
A csótányevés sokkal normálisabb dolog, van értelme, eszik az illető. Fehérjét vesz magához.
A petárdázásnak pedig semmi értelme sincs. Ahogy az a bizonyos bejegyzés fogalmaz:

"agresszív, primitív, sunyi, nyomorúságos, balkáni tevékenységet."

Telitalálat!
Fax 2014.01.01 15:29:35
@Reggie:
NASA bazdmeg...:) A környezetemben kb. 500 kutyás van és még egyetlen eset sem volt hogy valakit széttéptek volna.
Attól, hogy a telaviv2 évente kétszer kutyatámadásról tudósít attól még kurvára nem jellemző, hogy kutyák ölnek, sokkal inkább, hogy cigányok, csak azok megnevezhetetlenek.
Fax 2014.01.01 15:43:01
@Fodor Balázs:
Te szerencsétlen! Hagyjad már a kutyákat te demagóg tökfej!
Arról van szó, hogy a petárdázás az egy prosztó tevékenység. Pont. Ne keverd ide a kutyákat, csak azért mert valaki megemlítette a durrogások egyik következményét a kutyákkal kapcsolatban. Tévút.
A petárdázás önmagában prosztó. Ennyit állítunk, nem többet. Az, hogy vannak hanyag kutyatartók, az igaz, de nem erről beszélünk, hanem arról, hogy a petárda az egy balkáni faszság. Érted már?
A nyugati civilizáció demokratikus kormányainak legitimitása (megkülönböztetve a törvényességüktől) a következő alapokon nyugszik: 1. kiszámíthatóság, 2. szakszerűség, 3. populáris támogatás. A legitimitás erkölcsi, érzelmi, politikai (puha) feltételek bonyolult…..
Fax 2013.11.23 09:16:53
@Ketrec_rázza_a_majmot:
Nézd, részletezhetném is de nincs értelme... A blogíró egy orbánfóbiáját kiélni próbáló senki nímand, egy hetet-havat összehányó pöcs. Ökörségeket ír ökröknek...
Különösen nem volt újdonság, de így grafikonként feltéve, három intézet átlagaként, hosszabb időt felölelő tartamban mellbevágó az, amit a közvéleménykutatók felmérései kirajzolnak a portfolio.hu ábrájában: az ellenzék teljesen mozdulatlan stagnálását, és a Fidesz…..
Fax 2013.11.04 09:47:31
@Fax:
Hát öreg nézz szét és vedd észre, hogy itt többen is megmondták már mit érsz...
Fax 2013.11.04 10:00:02
@Orbán Diktor:
Nem, nem hazudok. Tényleg véletlenül olvastam bele a blog elejébe. Miért hazudnék ezügyben? Minden szavaddal bizonyítod ismét, hogy a magyar baloldali ember nagyjából olyan ostoba mint egy faék... Az a tapasztalatom, hogy veletek ÉRDEMI vitát lehetetlen folytatni, egyszerűen nem lehetséges, mert képtelenek vagytok mérlegelve, arányosan, a tényeket súlyozva gondolkodni és helyes következtetéseket levonni. Részben a fasizmus állandóan felsejlő rémképére és hasonló, jelenleg erősen anakronisztikus motívumokra valamint a valósággal részben vagy legkevésbé sem összefüggésbe hozható ankedotikus marhaságokra alapítjátok az érveléseteket. Olyan az agyatok mint egy szétcsúszott mátrix...
Fax 2013.11.04 10:20:40
@Orbán Diktor:
Na jó hagyjuk. Erről beszéltem. Azt írtam, hogy ÉRDEMI vitát nem lehet folytatni. Nem hazudtam, mert tényleg nem folytatunk érdemi vitát. Ostoba vagy. Végletesen és visszavonhatatlanul.
Folyamatosan változik a választási törvény, és valahogy sikerül mindig úgy csavarni rajta, hogy az egy újabb lépés legyen a jogok korlátozása felé, az ellehetetlenítsen mindenkit a kormánypártokon kívül. Mivel jó szokásuk mindent akár utolsó pillanatban is átírni, ez még…..
Fax 2012.11.10 12:07:09
@félázsiai 2llkedő:
"Hogy miből számolták, azt nem tudom, de azt tudom, hogy a manyup lenyúlásával sem csökkent olyan mértékben, hogy azért döngetni lehessen a melledet."

Én nem döngetem a mellemet csak arra akartam rámutatni, hogy amíg válságban Orbán csökkentette a GDP arányos államadósságot addig az MSZP kormányok KONJUNKTÚRÁBAN monoton, töretlen trendben növelték.

A két cselekvés között zongorázni lehet a különbséget.
Fax 2012.11.10 12:11:33
@CSENDES:
A GDP.nek van szezonalitása, azzal diszkreditálni az eddigi eredményeket - igen ez eredmény - hogy mi lesz holnap balgaság, mert nyilván van erre is cselekvési programjuk. Bármilyen másik kormánynak is lenne, egy kivétel: a GYF kormánynak nem volt. Na ők tényleg csak pofáztak miközben nem csináltak semmit.

Szóval, az nem helyes viselkedés, ha egy eredményt nem ismersz el hanem minden lehetséges eszközzel próbálod diszkreditálni, miközben a gyurcsány kormányok konjunktúrában iszonyatosan elbaszták az egész gazdasági kormányzást, ezt GYF be is ismerte és mégsem számít neked. De az, hogy Orbán valóban javítja az ország pozícóit azt már nem is mered el. Így nem könnyű érdemi vitát folytatni.
Fax 2012.11.10 12:42:31
@CSENDES:

"Ez lehet egy legitim cél. Ugyanakkor azt állítom, hogy azt a bizonyos célt nem fogja elérni, mert a recesszióba süllyedő gazdaság általában nem szokott GDP növekedéssel járni."

Ebben igazad van, de akkor szóljál már a teljes dél-európai régiónak és úgy általában az EU-nak hogy állítsa már le a recessziót.
Varánusz Bayermenet: no kecmec! 2012.10.22 05:35:57
Kedves naplóm! A büdös picsába. Abba.  Itt majdnem be is fejeztem, mert olyan nehezen találom a szavakat most, mint egyszeri Meggyes Tamás a perköltségeim árát. Hogy dűlt volna rá a turul szobor ennek a hülyének a fejére. Detélleg. Lassan inkább mennék az orgoványi…..
Fax 2012.10.22 10:39:39
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

" Ezek a mocskok ..."

Na ide figyelj te büdösbogár! Eddig békésen olvasgattam a töketlen, agyalágyult marhaságokat amit itt páni félelmetekben összehordtatok, néha fel-fel kacagtam félhangosan, de ami sok az sok. Ott leszünk te nyomorult azért is, sőt tájékoztatlak, hogy ugyan nem terveztem elmenni a Békemenetre, de "békés", "másságtisztelő", "véleménytoleráns" jelződ nyomán most már egészen biztos, hogy elmegyek és mindenkit erre fogok buzdítani. Ezt érted el öreg.
Most már azt is remélem, sőt várom, hogy legalább egyel többen leszünk annál a tömegnél ami nálad el nem múló katalepsziás sokkot vált ki.
ROHADÉK !
Gréczyblog Zelmúlt húsz év 2012.03.11 09:21:00
Lassan olyan lesz a fejünk, pontosabban Orbán feje a sok kokitól és sallertől, mint egy cipó. Persze, a mi fejünk az nem más, mint Orbán feje. Ő Magyarország, ezt többször is kinyilvánította, teljesen elborult hívei pedig el is hiszik neki.Pedig hiába jönnek a lengyel és az…..