Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olgoj

32 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron a 8. születésnapjára készülünk a nagyfiúnak :) lesz itt ma nagy sürgés-forgás, sütés-főzés. A fiam azt mondta, hogy "Anya! A szülinapomra nem kaphatok ceruzát! Ebben nincs vita!" :) A dologhoz tudni kell, hogy idén szeptember 1-vel kezdjük meg az iskolát, és az elmúlt…..
A szabadnap egy tök szuper dolog. Ajánlom mindenkinek, akinek gyerkőce van, és házasságban él. Az a helyzet, hogy én egy anyatigris vagyok, de szó szerint. Azt szeretem, ha a gyerkőc velem van, nem szívesen bízom másra, legalábbis nem ott alvósan. Az első alkalom, amikor a…..
Nem vagyunk egy locsolkodós család... Ennek ellenére amióta a férjem ismerem, ez volt az első húsvét, amikor nem jártuk körbe ilyenkor a családot. Az elmúlt évek során is mindig úgy gondoltuk, hogy nem megyünk, de idén be is tartottuk. Olyannyira, hogy még a szomszédba sem mentek…..
Talán sokan vannak, akik gyermekéről kiderül, hogy epilepsziás. Az ember elkezd lázasan kutatni a neten, hogy tanácsot kapjon, hogy olvasson valami hasznosat...nem tudom....hogy kapjon valamit...egy irányt, hogy merre menjen, kit keressen, ki segítsen....2008 decembere óta tudjuk, hogy a…..
Farkas és Péter Mi újság? 2012.03.20 23:29:00
Először is szeretnék beszámolni arról, hogy a fiam jól van!!!! Március 12-én voltunk EEG-n. Azt mondták, hogy ha a novemberi eeg-jére azt mondták, hogy talán a legjobb volt....hát ez még attól is jobb lett.:)És ami ehhez még hozzá tartozik, hogy decemberben megismerkedtünk egy…..
Szerintem minden gyerek életében fontos és izgalommal teli dolog a mikulás. Nincs ez másként a mi fiunknál sem. Ahogy egyre közeledik a várva várt nap, egyre többet kérdezgeti, hogy mikor jön és mit fog hozni. A mikulás kedvéért a Varga féle kezelést is kihagyjuk, nehogy Péter…..
Hát az Inovelon nem jött be, az október végi hosszú hétvégén már minden nap rohamoztunk. November 2-án visszamentünk a klinikai kezelőnkhöz, aki újabb gyógyszercserét, és immunglobulin (IVIG)  kezelést javasolt. Egy olyan régi gyógyszert kapott vissza a fiam, ami korábban…..
Nyár végével ismét elkezdődött az óvoda....az első két hétben nem volt különösebb problémánk, Peti élvezte a óvodába járást, és nem volt különösebb panasz rá. Aztán ez kicsit megváltozott...Elkezdtek az óvonénik panaszkodni és Peti sem akart már annyira oviba járni…..
A férjem imádja az újdonságokat, már ami a kulináris élvezeteket illeti. Folyamatosan keresi az új recepteket, az új lehetőségeket, amiket a családdal megkóstoltathat. A gyerkőcünk kevésbé nyitott az új dolgokra, inkább szereti mindig ugyanazokat az ételeket enni. Sült krumpli,…..
Azt hiszem ezek vezéreltek, amikor úgy döntöttünk a férjemmel egyetértésben, hogy orvosi támogatás nélkül nem vághatunk bele gyógyszercsökkentésbe. Helyette a heti 1x-i alkalmas budapesti kezelést választottuk és kipróbáltunk egy másik talp reflexológust heti 1 alkalommal. Kb.…..
Itt a tavasz, bár az elmúlt napok mintha a telet idézték volna..., de én hiszem és a kertünkön már látom is a tavasz beköszöntét. Ilyenkor lehet majd igazán íncsiklandó és egészséges salátákat, finom gyümölcsös süteményeket, zöldséges ételeket készíteni. A férjem már…..
Beszéltem több orvossal is a Péter gyógyszercsökkentését illetően. Mindannyian nagyjából ugyanazon a véleményen voltak, és lényegében úgy érzem, meg is győztek bennünket arról, hogy ne kezdjük el csökkenteni a gyógyszereket.Próbálom pro és kontra állítani a különböző…..
Túl vagyunk a felülvizsgálatokon. A klinikán készített EEG, bár újabb javulást nem mutatott, de továbbra is az látszik, hogy az ESES, vagyis az alvás ideje alatti, szinte állandó roham tevékenység már nincs. Ez nagyszerű hír, és bizakodással tölt el.A Varghánál a…..
Mielőtt elindultunk tájékozódtam. Tudtam, hogy Péter még nem igazán lenne oda a múzeumokért és a hosszú sétákat sem annyira preferálná, valószínűleg állandóan a karjainkba csimpaszkodna.A Brüsszeli játszótereket keresgetve nagyon szimpatikus blogoldalra találtam, ahol…..
Nagy izgalomban a család, mert hamarosan Brüsszelbe repülünk. Párommal idén április 1-én 5. házassági évfordulónkat ünnepeljük. Ennek örömére és ezt megünneplendő csütörtökön (24-én) elrepülünk a Wizzair jóvoltából, és egy hosszú hétvégét töltünk…..
Alig telt el két hét az előző betegség óta, most itt volt az újabb. Az előzőt olcsón megúsztuk, mert akkor a vitaminok és az immunerősítők elégnek bizonyultak a gyógyuláshoz. Most azonban...Sajnos a hetünket ismét betegség árnyékolta be.Múlt hét csütörtökön kezdődött a…..
Farkas és Péter torokgyulladás 2011.02.04 12:34:00
Lázasan, betegen feszik az én kis drága Péterem. Tegnap felhívtak az oviból, hogy menjek a gyerekért, mert hőemelkedése van. Érte mentem, én nem láttam különösebben betegnek, azt leszámítva, hogy az orra teli volt és a tekintete bágyadtnak tűnt. Estére azonban 39 fokosra…..
Farkas és Péter helyzet... 2011.01.28 23:49:00
húúú. már azt hittem, hogy a belépő kódomra sem emlékszem, olyan régen jártam ezen az oldalon. A helyzet az, hogy szerintem amikor az ember el van keseredve és már nem tudja merre menjen, sokkal inkább belebonyolódik abba, hogy írjon, mint amikor a dolgok jól mennek.Nos, nálunk a…..
Farkas és Péter Vargha Gyógymód 2010.08.25 11:04:00
Ismét régen volt alkalmam hírt adni magunkról. Cirka egy hónapja kb., hogy utoljára jelentkeztem. Sok minden történt azóta. Kezdem szép sorjában. Először is, a borostyán lánc…nagyon energikus lett tőle Peti. Eddig is iszonyú sok energiája volt, de mióta viseli, úgy…..
Ma vettünk Petinek egy borostyán babaláncot. Már korábban is vonzódtam a borostyán iránt, két éve a névnapomra a férjemtől egy borostyán köves medált kaptam ajándékba, amit én választottam. Azóta is nagyon szeretem és elég sokszor hordom. Egy volt munkatársam…..
Farkas és Péter heti összegző 2010.07.24 07:55:00
A hétne nagyon sok dolog történt.Hétfőtől elkezdtünk HRG (hidroterápiás rehabilitációs gimnasztika) tornára járni. Ez egy vízben végzett tornagyakorlatokból álló fejlesztő módszer, amely segíti az agyi érést, feljeszti a mentális képességeket, és sokat segít a mozgás…..
Farkas és Péter Jól vagyunk.... 2010.07.17 22:14:00
Régen nem jelentkeztem ennek több oka is van, amiket most inkább nem részletezek, inkább leírom a lényeget. Voltunk a Heim Pál Kórház Neurológia Osztályán. A tapasztalatok:1. nagyon felkészült, segítőkész, kedves, betegközpontú orvosok és nővérek2. az orvos társadalom…..
Farkas és Péter nem vagyunk jól 2010.06.03 23:35:00
Sajnos lassan be kell látnom, csak áltatom magam, hogy a kandida diéta megoldja a Peti betegségét. Már kb. 2 hete látom időnként pislogni (a rohamok ugyanis pislogásos formában kezdődnek, amikor furcsán el is változik kissé az arca), de sajnos ma nem maradt meg a pislogásnál. 20…..
Farkas és Péter hajdina köretnek 2010.05.31 21:15:00
A diétánk első pár hete viszonylag jól telt, egész jól sikerült tartanunk a természetgyógyász három legfontosabb szabályát: no cukor, no tejtermék, no gyümölcs. A problémát csak az jelentette, hogy a második hét közepétől Peti székelési szokása a korábbira állt…..