Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chatendeux

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Székely deszkások, szevasztok, felvidéki zsiványok szevasztok! Hazaért mindenki? Hogy tetszett a legújabb Kész Átverés Show az Orbán-medencében? Regionalizmus az új pina! Pozsony, Diákhálózat (MKP-s civilek): 3 fő. Pozsony, Via-Nova (MKP), Fidelitas (Fidesz), Jobb Komáromért…..
Már az is fárasztó, ha végiggondoljuk, hányféle módon bátorítja államunk a bűnözőket, nemhogy szembeszállna velük. Közhely, hogy a rendőrök tömegesen hagyják el a hivatásukat, mert elegük lesz abból, hogy hiába dolgoznak erejükön felül, magasztos és elvont elvekre…..
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Jobbegyenes Az Önkritikus Magyar 2013.09.09 16:59:33
Az elmúlt napokban a magyar szurkolóknak az egész hazai médiában szélesvásznú kiadásban közvetített „ámokfutása" kapcsán ismét elemében érezhette magát magát egy embertípus: az Önkritikus Magyar (a továbbiakban: ÖKM). Meglepően sok van belőlük, és mostanában nagyon…..
chatendeux 2013.09.10 16:33:47
A magyar szurkolók hitleres-szálasis videóval hangolnak a meccsre. Apu, kezdődik!!! Olvassuk mindenhol, több, mint hat pontos derby, sőt, a legnagyobb oligarcha egyenesen kijelenti, sorsdöntő a román meccs a magyar foci szempontjából! Erre a meccsre a holtak is feltámadnak, ott kell…..
A cseh bulvár kiakadt, a szlovák bulvár magyarozik. A dotoho nem teljes beszámolója a Rezešová-ügy első két tárgyalási napjának szlovák és cseh sajtóvisszhangjáról. Szlovák és cseh bulvárlapok meglehetősen részletesen, naponta számolnak be Rezešová-ügy…..
Futballsznob Fasiszta Torna Club? 2013.08.26 19:31:18
Először is van egy hipnotikus gifünk az ultrákat szugeráló Kubatovról, aztán konstatáljuk a rideg valóság, hogy Csatáry ügyben mindenki megbukott. Kubatov Gáborral az történt, hogy klubelnöki kötelezettségeinek kényszerű gyakorlása közben a drapéria másik oldalán…..
Némi hezitálás után úgy döntött a stáb, hogy Gy. Ferenc akciója mellett nem lehet elmenni akkor sem, ha az színtiszta politika, amelytől mi, mentálisak, próbálunk annyiban távol maradni, hogy csak gazdasági vonatkozásában foglalkozunk vele. De. Teszel-veszel nyáron, szeled a…..
chatendeux 2013.08.08 15:11:55
@Kacsura: Akár;)
chatendeux 2013.08.08 15:22:45
@Mikulka2: na innentől értelmetlen:) saját magadat cáfolod.....most meg épp a gázár drágulását kéred számon.....meg a benzint...amit a híres kőolaj nagyhatalom Magyarország nem hogy nem importál...de exportál ..ugye....elvakult és fanatikus vagy.sajnos, így ez nem vita hanem időpocséklás.minden jót....
chatendeux 2013.08.08 15:27:40
@Nero Bianco: az átlag szavazó elmondta a véleményét a fülkében 2010ben gyurcsányról.....
Ha minden igaz, holnap kihirdetik az elsőfokú ítéletetet a romagyilkosságok ügyében. Megjegyzem, már ez a médiában elterjedt megnevezés is igencsak félrevezető. Nem „romagyilkosságok” voltak ezek, hanem cigányok elleni alattomos és kegyetlen sorozatgyilkosság. A mostani…..
chatendeux 2013.08.06 10:49:08
@VT22: ott a pont....
Siófok a nyár fővárosa. E semmitmondó és semmit sem jelentő szlogen mellett mostanában a tömegturizmustól agyongyötört tóparti város sokadik ciklusát taposó polgármestere elkezdte bevezetni a "virágos város", "ökováros" és "autómentes város" jelszavakat is. Közben…..
Elvadult tájon gázolok:Ős, buja földön dudva, muhar.Ezt a vad mezõt ismerem,Ez a magyar Ugar. Aki figyelt magyarórán, emlékezhet a tanító bácsi/néni tanulságos leckéjére, miszerint Ady Endre közéleti tevékenységében, újságírásában, költészetében azért kritizálta…..
A választók jelentős része és a Fidesz kampánygépezete is várja, vajon hogyan alakul az ellenzéki összefogás? Képesek vajon a baloldali szereplők félretenni régi sérelmeiket, hatékonyan összefogni, egységesen fellépni és leváltani a mai kétharmadot? Ki lesz majd a húzóarc…..
Azt hittük unalomba fulladt, de csak kicsaptak a hullámok abból a szárszói budiból. Farkasházy végül is csak büszke lehet a klotyójára, mert egyetlen kép róla képes volt arra, amire az összes meghívott, felszólaló és maga a rendezvény nem: tanulsággal szolgálni.  A…..
chatendeux 2013.06.27 12:43:02
@Marcellusca: ha azt szoktad nézni, akkor kár h egyáltalán van szavazati jogod;) akazd le a szögről apuka munkásőr géppisztolyát vedd fel a kedves mama ÁvH-s ballonkabátját és menj bankot rabolni.....remélem utánna odakerülsz ahova való vagy....
Miután a szárszói dzsembori kapcsán megtudtam, hogy még létezik, tegnap este fellapoztam a négyszáz forintba kerülő Hócipőt. Átlapozva a negyvennyolc oldalnyi kínkeserves szenvedést komolyan gondolkozóba estem. Voltak ezek az emberek egyáltalán valaha viccesek? Az újság…..
A magyar kormány újratermeli a sértett, neurotikus, szomszédaival megbékélni képtelen, együttműködésre nem hajlandó új generációk egész sorát. Három éve ünnepeljük hivatalosan a Nemzeti Összetartozás Napját. A hivatalos elképzelések szerint egy hiánypótló…..
chatendeux 2013.06.18 15:28:16
@Csehszlovák Kém: szerintem Te Anyád sírját gondozd......fogalmad sincs a nagy pánszláv eszme nevében elkövetett dolgokról. Magad is csak annak csicskás szekértolója vagy...ami mivel nem vagy szláv csak még ocsmányabb. Buta vagy. Semmi más.
Döbbenetes hír, hogy több kormánytagot vettek őrizetbe Prágában a mai nap folyamán, valamint több vállalatnál házkutatásokat tartott a korrupcióellenes hatóság. Megtörténhet ez Magyarországon? Petr Necas, cseh miniszterelnök - még nem mond le Wikipedia - David…..
chatendeux 2013.06.14 09:53:58
@dr kíváncsivagyok: nemkevésbé kár, h szerencsére az ÁVÓs vagy TSZ elnök apád nem nemzett tul sok ilyen hülyét a világra....biztos marx-engelst lapozgatta anyád helyett, esetleg a munkásőr géppisztolyt fényesítgette
2010 óta minden nyáron megrendezik a Hello Wood művészeti alkotótábort Magyarországon. A csapatok különböző installációkat készítenek, célkeresztben a művészet, dizájn és tudomány összeházasítása. És mit lehet 1 km fából csinálni? Például organikus úszó házat,…..
chatendeux 2013.06.13 11:05:04
@hot-spot: kíváncsian várom az épületet, amit laptop előtti fikázásból építesz meg. Kötőanyagnak használj tehetségtelenségből és sikertelenségből fakadó zsigeri rosszindulatot...... Hajrá!!!!!
Sebastian Vettel sorozatban 3 világbajnoki címet szerzett, és jelenleg is ő a legesélyesebb a trófeára. De mi állhat a sikerei hátterében? Nézzük! Fotó: Vettel a Red Bull-ban A legfontosabb tényező az autó. Nagyon fontos, hogy a pilóta számára egy olyan autó álljon…..
Házi barkácsbolt nemzetiérzés ügyben. Válogass és szörfölj a szintek között! Mennyire vagy komoly magyar? Add össze a pontjaidat (zárójelben, max. 3 állítás választható, gondoltunk a serdülőkre, identitászavarosakra és kekecekre is, ezért bátran mondj ellent önmagadnak, ne…..
Még mielőtt alant indokolnám: nem. Mondom ezt úgy, hogy én -- hegymászó nem lévén -- elfogadom azok objektív értékelését a nyolcezresek természetéről, és hogy miért nem szokták egymást az oda mászók menteni. Elfogadom, hogy az ilyen mentések szinte esélytelenek,…..
chatendeux 2013.06.07 13:46:20
@nzk: mert visszafordult érte. az életét kockára téve. ezért hős. sajnos vesztett. a másik nem hős. egy tetű
chatendeux 2013.06.07 15:24:38
@Balt: miért hős Erőss? kérlek fejtsd ki. Én ebben az esetben ezt nem értem. Főleg ismerve a jellemét.
chatendeux 2013.06.07 15:57:25
@Mj: ez igaz!