Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence.93

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mi van már ezzel?! Javaslatok 2015.10.15 19:10:42
Ezt az oldalt azért nyiottam, hogy bármilyen kérdésetek, kérésetek van (az oldal tartalmát illetőn – bundáskenyeret nem csinálok), itt megoszthassátok velem. Akinek ez nem tetszik, továbbra is írhat e-mailt, facebook-üzenetet, küldhet táviratot vagy kiabálhat nagyon hangosan,…..
Valahogy itt mindig olyan történik velem, amire nem számítok. Mondhatni egy abszurd kalandfilmben élem a mindennapjaimat. Jó és rossz események, egymás után, össze-vissza. Nem számítottam rá, hogy kilépünk Mici nénivel az egyetem kapuján, és kettő perccel később megtudjuk,…..
bence.93 2015.12.03 17:56:05
Olyan híreket kapok otthonról, hogy mindenki türelmetlenül várja a következő bejegyzést. Jelentem nekik: két kezemen (pont) meg tudom számolni, hogy hány napja írtam utoljára ide. Ha éppen nem láttok semmi újat, annak rendszerint az az oka, hogy az égegyadta világon semmi olyan…..
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
Burzsuj Teázz Louis Vuittonból! 2012.05.21 12:46:00
Balra egy klasszikus a '30-as évekből, jobbra az új A teának és a Louis Vuittonnak pontosan annyi köze van egymáshoz, amennyire elsőre tűnik: semmi. A legszorosabb potenciális kapcsolódási pont eddig legfeljebb annyi volt, hogy a több órás vásárlás során kitikkadó vevőknek a…..
Budapest legszebb tere volt a 40 évet élt Döbrentei. Díszes bérpalotáit urbanisztikai fejlesztések miatt lebontották, ám helyükön nem egy modern fürdőváros, hanem az Erzsébet híd vasbeton felüljárói kacskaringóznak. A japánkerttel díszített Döbrentei tér nyugati oldala 1915-ben. (Fotó: Profila.hu)..
bence.93 2012.03.25 17:35:59
@metropolis.: Hát az első bekezdés valóban gyönyörű példája a kulturált, választékos ízléssel rendelkező, mértékadó hozzászólásnak, de hát, a stílus maga az ember...
Egyelőre nem talált gazdára az elmúlt hónapokban Pest - ár alapján - legburzsujabb lakása. Ez azonban láthatóan nem szegte az eladó kedvét, a lakás nemrég megjelent egy új ingatlaniroda kínálatában, ahol az árra rádobtak még mintegy százmillió forintot. Így most már 850…..
LoviGabi: Panoráma fényruhábanDecember 9-én, pénteken ismét megjelenik a pesti korzón és a budai oldalon a csillogó díszruhába öltöztetett karácsonyi villamos: az idén a 2A vonal mellett a 61-es villamos Széll Kálmán tér és Móricz Zsigmond tér közötti szakaszán…..
bence.93 2011.12.15 18:37:34
Nem olyan rég pillantottam meg ezt az autót a MOL Stílus és Lendület c. ingyenes magazin októberi számában, és nem kapott el a vágy, hogy birtokolnom kéne ezt a retro stílusú terepjárót. Annál inkább éreztem, idevaló a SUV.Ugyan a képek a koncepció autóról készültek, de a…..
A világon több mint 10 millió dollármilliomos él! Ugye, nem csoda, ha a szupersportautókra mindig lesz kereslet. Az egyetlen gond, hogy a kínálat igencsak korlátos, sőt a cégek maguk is próbálják „nehezíteni” a dolgot. A Toyota IQ alapjaira épített 37 995 eurótól…..
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
bence.93 2011.07.28 21:17:35
@GGG77: "Kabriót férfi nem vesz?" RR Phantom DHC? Bentley Azure? Aston DBS Volante? Vagy akár egy BMW 6-os?
Az IWC-vel egyetértek, szebb óra nem nagyon van, akármennyi pénzt is akar elszórni az ember.
Alapvető spirituális tapasztalat, hogy a világon minden mindennel összefügg – ez teszi rejtelmessé, ugyanakkor kalandossá és meglepetésekkel telivé az életet. Mondok egy példát: sose gondoltam volna, hogy egy halott ember, John DeLorean és én össze vagyunk kötve ebben a finom, de…..
bence.93 2011.06.17 09:21:09
Ezt is megértük. Magyarországnak annyira nincs más gondja, hogy országunk vezetői a közterek átnevezgetésével kénytelenek elütni drága hivatali idejüket. Ám ha már így alakult, remek alkalmat kapunk arra, hogy megnézzük, mennyire gyorsak a navigációs térképek karbantartói.…..
bence.93 2011.06.02 15:33:34
@B Tomi: tudod mennyi egy ország költségvetésében tízmillió? És hogy helyiértékekkel nagyobb összegek tűntek el pl a metróépítésnél?
Amerika meg önerejéből semmit nem ért el... Mindenki, aki ott elér valamit, máshonnan származik. A 2x6 sávos hidakra meg a populáció miatt van szükségük, nem a jó gazdasági helyzet miatt (ami nincs is, ők a világ legeladósodottabb országa. Úgy könnyű nagyra törő terveket megvalósítani)
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
bence.93 2011.04.01 14:26:50
@Halvaszületett: Te kretén, hol éltél az ezredforduló óta? Mert hogy nem itthon az biztos...
Vági Flóra tökéletes karkötője Tavaly ősszel úgy két háztömbnyire tőlem, a Pozsonyi úton nyílt egy ékszergaléria, a Filter, amivel a Szent István Park nyilván sokak által jól ismert burzsujháromszöge (Dunapark étterem, Sarki Fűszeres, Mobili Mania bútorüzlet)…..
A fene se gondolta volna Lázár Jánosról, a Fidesz frakcióvezetőjéről, ifjútörökéről, előre tolt ékéről és reménységéről, hogy nagy burzsujságában ilyen, szinte már nem is dühítő, hanem egyenesen szórakoztató ostobaságokkal fogja aláásni politikusi pályáját,…..
...bizony neki tud keseredni. Ennek is köszönhető, hogy hozzánk fordult Bence, hátha tudunk segíteni a bajban. Fontos, hogy a pöcök olyan peckesen álljon, mint új korában. Bár kisautódoktor szolgálatásunk (még) nincsen, természetesen igyekeztünk használható tanácsokkal…..
Véleményvezér Mi a baj Istennel? 2010.05.26 08:10:00
Pont a tolerancia és a sokszínűség hívői próbálják megkérdőjelezni, hogy mások saját istenükre hivatkozzanak. Pedig ez is egy teljesen legitim értékválasztás. A jelenkori magyar történelemben először jelent meg Isten neve egy törvényben, mégpedig a Fidesz-KDNP-nek a…..
bence.93 2010.05.27 20:54:33
@Vitéz Kőbányai Világos:
Nem az a baj, hogy valaki liberális és nem hívő (persze lehetne pl.: keresztény-liberális is), hanem hogy a leghangosabb „liberálisokat” zavarja legjobban a „másság”, ami azért furcsa. Általában addig tart a fene nagy tolerancia (lásd: „a mindenki ablaka alatt kukorékoló vallásosság”), amíg az ő, kizárólagosnak tartott véleményük, vélt, vagy valós érdekeik nem sérülnek. Jelen esetben nem sérülhetnek, az idézett törvényszövegben mindenki beletartozónak érezheti magát.
Nem mennék bele itt azokba a fontos, de – látszólag – nem szorosan idetartozó kérdésekbe, mint hogy habár Isten létezése/nem létezése alapvetően hit kérdése, akkor már Isten létezése ellen nehezebb érveket találni, mint mellette.
Az sem lényegtelen, hogy az igazi keresztényt (biztos lehetne belőlük több) az biztosan megkülönbözteti a hitetlentől, hogy ő hisz az (égi) elszámoltatásban, s ezért vélhetően ennek megfelelően is él. És bár kedves Vitéz Kőbányai bizonyosan vannak ateisták, akik különbek a magukat csak hívőnek mondó embertársaiknál, de – lássuk be – önmagukra utalva nekik nehezebb.
Ennek a pártharcoktól hangos országnak nem egy jóságos nagypapára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki az ország hosszú távú érdekeiért bármilyen pártérdekkel szemben képes kiállni. (Fotó: Gilicze Bálint) Pokorni Zoltán tegnap azzal lepte meg a közvéleményt, hogy a…..
bence.93 2010.05.27 17:24:44
@véleményvezér: Csak most olvasom, hogy megtisztelt válaszával. Én nem is a trágárságokra gondoltam - felteszem, azok kerülnek kiszűrésre -, hanem az ellenvélemény stílusából sütő bunkóságra, zsigeri gyűlöletre, és a saját (tényállítást nélkülöző) álláspont megfellebbezhetetlennek tartására.
bence.93 2010.05.27 17:26:55
@blacklord: (Ha kicsit késve is, de) egyetértek, és örülök, hogy olyan szól hozzá, aki meg is tudja indokolni az álláspontját!
Füley István olvasónknak az idén összejött az élet, hiszen az autóbuzéria egyik zarándokhelyén, a Nürburgringen járhatott. És ha már ott volt, fotózott is tisztességgel, ügyesen. A 24 órás versenyt is, melyen sajnos Vida Janiék BMW-je beadta a kulcsot, és a 24h Classic-futamot,…..
bence.93 2010.05.20 17:55:59
@nahatka:
49. kép: Aston V8 Vantage