Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gpetya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádsz úszkálni és süttetni magad, de nincs ötleted a nyári vakációra? A következő összeállításomban összegyűjtöttem nektek Európa legszebb strandjait, ahol garantáltan felejthetetlen lesz a strandolás!  Korábban már olvashattatok a világ legszebb strandjairól, ahogyan a kedvenc Korfus…..
gpetya 2018.07.13 18:58:27
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
gpetya 2018.06.01 11:17:45
@blah: Hát atért meg lehetne említeni pl a harapósat is vagy Jancsikát. Csak mintha a lista egyoldalúan készülne és valakinek, valakiknek annyira fáj a 13 illetve a zsinórban három hogy erről akarják elterelni a figyelmet.
Mint a napokban olvashattátok, négy Star Wars-címlappal és komoly összeállítással jelentkezik a Vanity Fair magazin legújabb száma. A lapban Annie Leibovitz kiváló forgatási fotói mellett számos érdekesség olvasható a decemberben érkező VIII. Epizódról, de szóba kerül a Star Wars távolabbi jövője…..
A matematika sok humán beállítottságú embernek a mumusa, és persze olyanok is vannak, akik egyenesen a világ legjobb dolgának tartják ezt a tudományágat. Dominic Walliman egy színes infografikán összegezte, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással a matematika egyes ágazatai.  Az…..
gpetya 2017.02.09 14:18:58
@gigabursch: Ez pontosan 4 cm sugárnál igaz. Akkor kerülne 4x annyiba, ha az egységára a felülethez lenne kötve. 4 cm sugár esetében a terület 4*4*PI, azaz 16*PI.
3 cm sugárnál a terület 3*3*PI, azaz 9*PI, ami a 4x értéknél (4*3*PI=12*PI) kisebb. , 5 cm sugárnál a terület 5*5*PI, azaz 25*PI, ami már nagyobb a 4x értéknél, ami ugye, 4*5*PI=20*PI.
6. Alabárdos Nyugdíjkérdések 2012.11.22 07:01:44
Az ember gyereke – legalábbis bizonyos kor felett – békés nyugdíjas évekről álmodik, miközben a többség meg van győződve arról, hogy esélye sincs megérni azt. Ráadásul évek óta sulykolják, hogy "a nyugdíjasok [értsd az eltartottak] megeszik a fiatalok…..
hogyvolt Éden hotel - 2x05 2012.03.13 06:58:00
Egy héten túl vagyunk, jött két csábító, bár ha Muzsikus Tamás és Denás Adrienn annak számít, akkor én másik univerzumban szeretnék élni, ha lehet. Hullott a műcsöcsök nagy barátja, Ádám2 és Denás, aki akkor sem maradhatott volna bent, ha az összes eddigi kivillanó farkat…..
„Nem hiszem, hogy velem lenne a baj, nem egy barátnőm volt már és még senki sem mondta, hogy zombi lennék. Megilletődött, jó… de ennyire?” - Amikor a lánnyal külsőre semmi baj nincs, csak a személyes találkozón változik kukává, elég kiábrándító tud lenni.…..
gpetya 2011.08.11 12:03:53
@Muha: Bírom amikor valaki jól megmondja... pl hogy ismerkedős oldalra kik mennek fel.
Akkor jelentem, hogy én ismerkedős oldalon találtam meg életem boldogságát és már két éve együtt vagyunk. A teljesség kedvéért 22 év házasság után özvegyültem meg, akkor voltam 43 éves.
Szóval nem kell az általánosítás és engem nem zavar, ha a párom "pasinak" mondd. Ettől még nem lesz valaki buzi.....
”Szerintem nincs olyan, hogy szerelem első látásra, csak „de megdugnálak”, és itt ez jelen volt rendesen” Érdekes kérdést boncolgat következő posztunk. A téma újra a korkülönbség, viszont itt a ritkább fajtából - esetünkben a férfi javára. Igazából nem…..
gpetya 2010.04.28 10:08:46
1983-ban 17 éves voltam, a szerelmem 15 amikor megismerkedtünk. Gyakorlatilag mindkettőnknek az elsők voltunk szerelem terén, és biztosan elsők pl a szex terén. 19 évesen költöztünk össze és 21 voltam az első és 22 a második gyerek megszületésekor.
Tavaly november 21.-én halt meg a feleségem, 22 év boldog házasság jutott nekünk. A halálának nem voltak előzményei. Pénteken elmentünk a Vígszínházba. Épp előtte vettünk neki egy szép alkalmi cipőt, ami olyan hegyes orrú manapság divatos. Mondta, hogy biztos nagyon kényelmetlen lesz neki, de meggyőztem, hogy majd megszokja és leveszi amikor épp nem látják. Az esti előadás után, amikor kéz a kézben sétáltunk ki a színházból így szólt a nejem: "Te Peti....annyira örülök, hogy megvettük ezt a cipőt, nagyon tetszik és már alig érzem, hogy nyomná a lábamat!" Hajnali fél 4-kor a hörgésére ébredtem és a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Infarktust kapott. Boldog vagyok azért, hogy ennyi idő adatott nekünk és bár az öregkorunkat is együtt töltve terveztük számomra ő volt a minden, az élet megy tovább, az életem továbbment. A posztolónak csak annyit üzenek, hogy létezik a holtig tartó szerelem és addig kell szeretni, amíg lehet. Addig kell elmondani a szerelmünknek, hogy mennyire fontos és addig kell megcsókolni és megérinteni, amíg tart a szerelem. Semmi más, senki más véleménye nem fontos!