Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazeltop

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ácsi gyerekgyilkosság 2010.08.23 13:01:00
Szekuriti Blogger bloggerkollega írása: Egy 28 éves férfi megölte 27 éves élettársát és annak két gyerekét a Komárom-Esztergom megyei Ácson. A két, 9 és 10 éves gyereket és anyjukat halálra késelte az elkövető, aki utána felakasztotta magát. Szeretnék írni arról a…..
After the Matrix Starcraft kék:D 2010.08.23 11:50:00
Nos, ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre a blogra, amit mondanom sem kell, mostmár napi szinten olvasgatok. A link: A vicc kedvéért, ők is ugyanúgy felfigyeltek erre a képre, mint én. Minden elmond szerintem =D ..
R4 / 1.598 cm3 / 175 PS / 260 Nm @ 1.700 - 4.500 / turbo / 0 - 100 km/h: 7,1 s / Vmax: 225 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
bazeltop 2010.07.26 12:51:42
@Obamam: Azért nem csak egy színben lehet pofás kinézetet varázsolni a dolognak. Szóval kettő három vagy négy színű Mini-t is el tudok képzelni ami még normálisan néz ki vagy épp jól. De az ilyen színkavalkádós hányadák, hát sokminden csak nem jó. Komolyan, mintha a hippi mobil lenne a Scooby Doo-ból csak kisautó verzióban.
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
1. Pörögj hajnalig! 2. Fotózd le magad egy Watt Energy Drink-kel a napfelkeltében. 3. Az elkészült képeket töltsd fel a www.wattenergy.hu oldalon található microsite-ra,– romantik, erotik, frenetik kategóriában! 4. Teljesítsd a Sunrise missziókat, amelyekkel egy rakás…..
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
bazeltop 2010.07.28 09:23:33
@tuzirezi: Mondjuk ha rendes mérnök vagy (azaz nem csak mutatóba van a diploma és nem az ecserin vetted) akkor magyarországon is kereshetsz jól, nem kell ehhez külföldön élned. Azt elismerem, hogy külföldön jobban keresnek de ha tudsz is akkor nem lesz olyan nagy a különbség.
Legalább is szerintem. De mondjuk fiatalon teljesen biztos nem leszel nagybecsű mérnökúr,l és valszeg németországban sem 20 évesen lesz annyi pénzed hogy egy ilyet megvegyél.
Megint egy nyeremény az oldalról ezúttal egy pici plüss labda.Az oldalon különböző ügyességi és kaparós játék található.Kezdetnek 10 játéklehetőséget kapsz,majd ha mindennap játszol akkor emelkedik.Régebben nagyon sokba kerültek az ajándékok,de szerencsére visszavették és…..
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
MedIQ Moderálitisz 2010.07.27 08:05:00
Újfajta betegség van megjelenőben azoknál a cégeknél, ahol a tartalom moderálása része a munkafolyamatnak. Közösségi oldalakon, Youtube-on és más site-okon, ahol a felhasználók töltenek fel tartalmat, de azt moderálni kell, ott alkalmazzák az ún. "internet content…..
Egy férfi egy szovjet rakétavetőt talált, amit munkába menet berakott a csomagtartóba, és megmondta a rendőröknek, hogy ott majd megtalálják a fegyvert. Nem hiszem, hogy sokat kekeckedtek vele a munkatársak aznap.via:http://hvg.hu/itthon/20090328_raketaveto_oroszlany..
Megoszlanak a vélemények a Google terjeszkedéséről, mindenesetre kétségtelen, hogy a web egyre nagyobb területére lép be. Legutóbbi „hódítása” a Freebase bekebelezése, ami valószínűleg nagy lépést fog jelenteni a szemantikus web terjedésében. Mi a Freebase? Egy…..
Mi esélye lehet egy Mininek a Porsche 911 ellen. Az egyik egy kis, 175 lóerős méregzsák, amivel akár gyorsan is lehet menni, a másik pedig szinte egy utcai versenyautó, amit a maga 385 lóerejével kifejezetten a száguldásra terveztek. Persze meg is fordíthatjuk a kérdést, hiszen mit…..
A műszaki adatok nem állnak rendelkezésre (klikkelj a nagyobb képekért) ..
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..
bazeltop 2010.06.29 12:23:12
@gezageza: mert nem koktélos helyekre kell menni, hanem pálinkás helyekre. Múltkor láttam is erről valahol egy cikket hogy azért vannak elég jó kis pálinkás helyek ahol még valami nagyon elvetemült pálinka koktélokat is toltak, volt például valami uborka+törköly kombó. El nem tudom képzelni az milyen lehet
Szereted a pálinkát, ingyen kapod, ráadásul még ki is kérik a véleményed, miközben szól a zene és a barátaiddal mulatsz. Tökéletes csütörtök esti program. Pálinka - koktél kóstoltatás a 4BRO-ban.     A Rézangyal csapata Nagy Zoli - angliábanbártendervoltam…..
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást:  www.youtube.com/watch Írd meg a benne elhangzott filmek címét helyes…..
Ingyen cuccok Filmőrült 2010.05.10 14:13:00
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0 Írd meg a benne elhangzott filmek…..
Nem, most kivételesen nem tévét és nem is Blu-ray lejátszót teszteltem, hanem a merevlemes LG XF2 médialejátszót, ami kompakt mérete révén bárhova vihető és minden tévére rácsatlakoztatható, plusz a HD videó lejátszási képességek sem maradtak ki tudástárából. A teszthez…..
"A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..