Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoffka

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van most, hogy itt ülök egy kupac ágy tetején, fél négy van, pizsamában vagyok (fogat azért mostam), még 40 nap van az eddigi legszeretettebb munkahelyemből, 2 nap múlva megyek kicsit Koppenhágába, baromi szeretnék venni egy dupla ágyat, amit még jobban szeretnék, hogy legyen is…..
ZsoffkalandoK A Lényeg. 2014.01.03 19:15:35
Mindent és mindenkit csak a szíveden keresztül nézz... Csak így láss...  a szíveden át...
ZsoffkalandoK Újévi fogadalom? 2014.01.03 18:25:51
"Incomplete" One day I'll find relief I'll be arrived And I'll be friend to my friends who know how to be friends One day I'll be at peace I'll be enlightened and I'll be married with children and maybe adopt One day I will be healed I will gather my wounds forge the end of tragic comedy I have…..
ZsoffkalandoK Széjjelszakadós... 2013.12.08 01:30:42
..
ZsoffkalandoK Indító 2013.11.01 23:03:21
El kellett költözni arról a másik helyről, amit ismertem és értettem. Itt meg mindenféle ajánlások, hírek és kommentek oldalt... majd csak rájövök, hogyan tudom eltüntetni őket. Meg saját színné lenni... meg hát minden technikai dolog. De nagyon szükségem van erre az ittre.…..
MIVEL AZ ELŐADÁSOKON A NÉZŐSZÁM KORLÁTOZOTT HELYET KELL FOGLALNOD MAGADNAK!* Ezen az oldalon foglalhatsz helyet magadnak az előadásra. Ezt egy hozzászólással teheted meg!Fontos! A hozzászólásod tartalmazza:- nevedet- e-mail címedet (az esetlegesen felmerülő új információk…..