Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata23

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Helyjegyes hiszti 2008.04.15 08:33:10
Azé' az utasok se kutyák. Mindig mondom az éremnek két oldala van. Esőpárduc postjában is láthatjuk azt a tipikus utast, aki foggal körömmel ragaszkodik a helyéhez, még akkor is, amikor dúskálni lehet a szabad helyekben... Kedves georgejr, az alábbi, nagyon tanulságos történettel…..
Kedves MÁV (-START) Blog ! Előbb a neten bóklászva a következőt találtam: a VDSZSZ lehet, hogy ismét sztrájkolni fog. Itt a link : http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=192608 Remélem kikerül a posztom az oldalra:) Üdvözlettel, Peti Ismét sztrájkra készül a VDSZSZ A Vasúti…..
"A VDSzSz Országos Választmánya határozatlan idejű sztrájkról döntött november 30-án, a munkabeszüntetés december 17-én reggel 6 órakor kezdődik. Követeléseink nem változtak, csak csekély előrelépés történt a sztrájkok óta." Az utasok követelései a…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Kata23 2007.07.06 22:40:49
Gratulálok minden intoleráns heterónak a néhol gusztustalan véleményekért. Azon döbbentem le igazán, amit fentebb írt valaki - ha jól értelmeztem a gondolatmenetét - a homoszexualitás elfogadásától egyenes út vezet a pedofília legitimizálásáig. Na álljon már meg a nászmenet!!! Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a melegek elfogadják és támogatják a pedofíliát??? Már hogy lehetne egy napon említeni a kettőt??? Minden pedofilt fel kéne lógatni az első fára, de a melegekkel semmi gond, nem kártékonyak a társadalomra - akárhogy osztja az észt erről némelyik sötét paraszt itt a fórumban, és bárhol máshol is, úgyhogy talán végre agyilag fel kéne nőni odáig, hogy ők is emberek, nemi identitásukat leszámítva ugyanolyanok, mint mi. Nekem van egy-két meleg ismerősöm, és remek emberek. Egyikükkel kimondottan közeli, jó barátságban vagyok, és soha a büdös életben eszembe sem jutott, hogy nekem távol kéne tartanom magam tőle azért, mert a fiúkhoz vonzódik. És akkor mi van?! Kurvára nem érdekel, mert nem rám tartozik, ez az ő magánügye. Na persze, most jönne az a duma, hogy akkor minek rendeznek felvonulásokat? Talán azért, mert egyenjogúságot szeretnének, okostojások... Iszonyúan le vagyunk maradva a fejlett országoktól a toleranciát tekintve, és ha így folytatjuk, el fogunk tűnni a süllyesztőben, de ha őszinte akarok lenni, meg is érdemli ez a szerencsétlen ország az ilyen sötétparaszt "ha a gyerekem buzi lesz, jól elverem" típusú faszkalapok miatt.