Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colonel

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég hamar, mindössze egy nap alatt kipukkadt a lufi a közoktatási törvénytervezet 40 oldalas mellékletével kapcsolatban.Emlékszünk: A meglehetősen negatív hangulatú, kirúgásokról, iskolabezárásokról író titkos (=eltitkolt) melléklet az fn24-hez került, Hoffmann Rózsa meg…..
colonel 2011.11.05 17:43:10
Míg 1989 június 16-án egy kócos-borostás fiatalember rövid, de velős beszédével felrázott egy országot, addig ma, 22 évvel később ennek fiatalembernek a kormánya a legsunyibb, legpitiánerebb módszerekkel akadályozza meg, hogy honfitársaink egy csoportja, élve alkotmányos…..
colonel 2011.06.16 22:05:44
Mivel bloggereink nem csak írni, hanem olvasni is szoktak, új sorozatot indítunk útjára Igenis vannak tények címmel. Kommentelőinknél ugyanis nem csak egészséges indulatokat, hanem a történelmi ismeretek elképesztő hiányát tapasztaljuk, így innentől időnként közreadunk hasznos…..
colonel 2010.07.04 19:04:58
@Csigorin: olvass utána, hogy a bekerített 6. hadseregben hány fő harcolt a németek oldalán, akik előtte a VH-ben.

"Sztálingrádnál a német 6. hadsereg harcoló hadosztályaiban több mint 50.000 német egyenruhát viselő szovjet állampolgár szolgált."
(ANTONY BEEVOR: Sztálingrád)
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
colonel 2010.07.02 21:42:30
@kamasuka: kiosztok egy - két pofont
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
A legjobb afrikai a leggyengébb ázsiai ellen...
colonel 2010.06.19 18:23:08
colonel 2010.06.19 18:23:57
200
A foci vb-közvetítés nálunk ugyanúgy összenemzeti ügy, mint ahogy maga a labdarúgás: mindenki ért hozzá, és még bele is pofázik. A 2006-os RTL Klubos ámokfutás után újra az Magyar Televízió közvetíti az összes mérkőzést. Szépen jön a nézettség is, az M1 már veri…..
Most, mikor pár napig nem gyönyörködhetünk fiaink labdarúgásában, érdemes olyan dolgokról beszélni, melyek alapvetően határozzák meg népünk életét, e sorozatunk első része következik. Április 15. Ez a napja Kim Ir Szen születésének és a világ haladói nem hiába…..
colonel 2010.06.19 10:15:38
Bár a www.business-opportunities.biz/projects/how-much-is-your-blog-worth szerint a blog csak 81 000 wont ér, de tartalmának valódi értéke felbecsülhetetlen, pénzben nem kifejezhető.
colonel 2010.06.17 23:03:37
@Carbonaro: Chaplint meg küldjük Majdanekbe?
colonel 2010.06.18 01:06:46
@farkamatvakarva: menj a picsába!
Történelmi pillanatnak lehettek tanúi azok az újságírók, akiknek Dzsung Mo, a déli megszállók szövetségi kapitánya nyilatkozott: "Láttam a Brazília-Észak-Korea meccset és azt kell mondanom, annak ellenére hogy kikaptak a szomszédaink, remek munkát végeztek. Néztem az…..
A tegnapi erkölcsi győzelem után sem változtak csapatunk céljai: irány a legjobb 16! Több mint 54 ezer ember látta tegnap a helyszínen, a tv előtt pedig sok-sok millió, milyen tisztességesen és tisztán játszanak fiaink, ez önmagában siker. Hun mester azonban előre tekint: "Meg…..
A Dzsucse harcosai Kezdetét veszi! 2010.06.15 19:03:53
Hálásan köszönjük az elvtársaknak az induló versenyen tanúsított hozzáállást, nem a semminek írtátok őket, mindent fel fogjuk használni, ám ez legyen egyelőre meglepetés. 44 év után a népi Korea ismét világbajnoki mérkőzést fog játszani! Az csak a sors keze lehet, hogy…..
Míg a világ jelentős része úgy várja a holnapi napot, hogy bemutatkoznak a vb örökös sztárjai, a valóban remek brazilok és nem az a kérdés hogy nyernek-e, hanem hogy azt hány góllal teszik, addig a mi közösségünk pontosan tudja, az az este bizony a vörös diadal világhírű…..
colonel 2010.06.14 21:00:13
 Elegem van a napi plusz nem is tudom már hányadik „kötelező” hisztiből, amit ezúttal a fogmosás jelent. Eleinte- kb 1 éves korig- hagytam a gyereket, hogy had bohóckodjon a fogkefével.Legalább szokja, hogy azzal a fura tárggyal benyúlok a szájába. Helyesebben ő…..
Kedvenc Kolorunkat mostanság mindenféle eltűnt milliókról faggatják, őt pedig lefoglalja a hülyébbnél-hülyébb magyarázatok kitalálása, így nem ér rá nyilatkozni. Sebaj, az OCÖ nélküle sem pihenhet, Kozák János helyettesíti a vezért a médiában (is). Meglépte azt, ami már…..
colonel 2009.11.19 23:54:56
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
colonel 2007.07.06 20:00:09
merilinmonro 2007.07.06. 08:03:24:

"egy meleg házaspár szárnyai alatt, akik szívből szeretik egymást (és nem fognak az ön orra dugni), és majd igyekeznek mindent megadni önnek, ami a normális élethez kell."

Miért gondolod, hogy a homoszexuális párkapcsolat mindig ilyen kiegyensúlyozott? Köztük talán nincs veszekedés, féltékenység, alkoholizmus, rossz nevelési elvek, ~ gyakorlat, stb?
Ez a véleményed eléggé demagóg . Mivel nem csak huszan vannak, hanem arányuk %-ban mérhető, minden valószínűség szerint van köztük is (mint a társadalom egészében)minden társadalmi rétegből.

Kicsit fura lenne egy gyereket kizárólag az alapján odaadni egy homsz. párnak, mert ők azok, és akkor biztos minden rendben.

Mivel sz'tem is az a normális, ha egy gyerek családban nő fel, inkább azt tartom problémának, ha válnak a szülők, megbomlik a "rend", mint adott esetben egy jólszituált, kiegyensúlyozott női/férfi pár fogadna örökbe gyereket. Nem hiszem, hogy minden nap azt sulykolná a gyerekbe, úgy nevelné föl, hogy légy buzi, mert az k.jó.
Egy normális meber valószínűleg normálisan is fogja felvilágosítani a gyerekét (függetlenül szexuális irányultságától). Sz'tem csak az életkörülményeket, rátermettséget kell mérlegelni egy ügyben. Nem arra kell fókuszálni, hogy hoppá, buzi vagy!

Perzse az is demagógia, hogy a gyerek eleve korcs lesz, mert homsz. emberek nevelik. Nézzünk csak körül, mennyi iskolakerülő, piás, drogos, lusta, hanyag gyerek van! Mennyit nevelnek közülük.

Amúgy Fletóéknak vmit villantaniuk kell, erre jó volt ez az önjelölt pali.