Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deadly108

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Concerto Music szervezésében az óbudai Blue Hell ad majd otthont az év egyik legzúzósabbnak ígérkező death metal estéjének, ahol a marylandi Dying Fetus a new orleans-i Goatwhore lép majd fel. Előzenekaraik a brit Malevolence és kaliforniai Fallujah lesznek. Mindez december 5-én.…..
deadly108 2014.07.14 19:25:49
20 éve voltam utoljára, de most elmegyek. A véleményem a választásról a mellékelt képen nagyon jól összegezve van, de most egy kicsit más a helyzet. Tudom, hogy az én szavazatom nem sokat segít, és valószínű, hogy minden marad így ahogy van (sajnos), de legalább nyugodt lesz a…..
Ha valakinek eddig gyengének tűnt volna a századik Tour útvonala, ma már biztosan más lesz a véleménye, az egyik legkeményebb nap elé néz a mezőny az Alpokban, amelynek a végén kétszer is felmennek Alpe-d’Huez-be, természetesen hegyi befutóval nehezítve. Ha Alberto szeretne…..
2004-ben a Visnu fesztiválos fellépéseit rögzítettük, hogy hátha össze tudunk rakni belőle egy koncert-lemezt. Az nem sikerült, de Gadabrit prabhu összevágott a frontember, Nitaibhavana (exReplikás Csató Péter) két dal közötti konferálásaiból egy mixet. Néha égtünk, néha…..
deadly108 2013.11.05 17:37:50
egy gondolkodó krisnás Hiba 2013.08.21 01:26:00
Kb. egy éve történt egy eset velem, ami nagyon tanulságos volt. Most elmesélem. Épp a Kálvin téri Átmacenterbe mentem, és ahogy általában szoktam az Árpád-hídnál hagytam a kocsit és metróval mentem tovább. Gyorsabb, olcsóbb, főleg a belvárosi parkolási árak…..
Egy olyan cukorkáról szeretnék írni, amely Magyarországon tudtommal nem terjedt el nagyon. Korábban, mikor sikerült eljutnom nyugatibb országokba, ha elértük az első külföldi benzinkutat vettem egy csomaggal. A Fisherman's Friend tradicionálisan erõs, borsmenta olajat tartalmazó…..