Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djanos

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban igen komoly esemény rázta meg a brit médiát, erős visszhangot kiváltva világszerte. Alan Rusbridger, a patinás brit baloldali napilap főszerkesztője hétfői vezércikkében azt írta, hogy a brit nemzetbiztonsági hivatal átvizsgálta a székházukat. A Guardian volt ugyanis…..
djanos 2013.08.22 12:44:48
Tanulságos belelapozni a Népszabadság és a Népszava szombati számaiba. Kiderül belőlük, hogy hazudik a baloldal, amikor felszólítja az egyházakat, hogy ne politizáljanak – ez a felszólítás csak akkor érvényes, ha baloldali kormány van, esetleg az abortusz, a melegek vagy a…..
 Kavargó gondolatok. Ködös képzetek. Homályos ábrándok.Nem, nem álmodom, szemem nyitva van. Próbálok utat találni ebben a sorssal teli útvesztőben. Fények, lárma és vibráló fantázia szövi át gondolataim zegzugos folyosóit. Kapaszkodni nehéz a feltartóztathatatlan…..
Levi's Kate ...egy álomért... 2011.01.15 02:21:00
 „Amikor egy férfi kezével hozzáér, a nő kezéhez, mindketten az örökkévalóság szívét érintik.”    Talán ilyen a szerelem, persze a fenti állítás csak akkor teljesül, ha a két fél szereti egymást. Sarkosan. S vajon ennyi elég is lenne, hogy a…..
Levi's Kate Intro 2011.01.12 01:03:00
„A csók egy édes tréfa, melyet a természet talált ki, hogy véget vessen a beszélgetéseknek, a pillanatban, mikor a szavak feleslegessé válnak.”     Sajnos nincs már lehetősége beszélgetésre, melyet egy forró csók szakítana félbe. Gondolatokkal terhesen…..