Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kepecs andrásné

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeállt az Új Baloldal frakciója, ez az 59 ember lesz az, akik megújítják a baloldalt, természetesen a progresszió és haladás mentén. "Haza nem lehet ellenzék nélkül", tudtuk meg tegnap este. Lesz két zöldfülű, újonc ellenzéki frakció, akiknek térkép kell ahhoz…..
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
A választások második fordulójának éjszakáján bejelentette Lendvai Ildikó lemondását, valamint a teljes szocialista vezérkar felajánlotta lemondását. Május végén, június elején tehát kongresszusra ülnek a szocik ahol is döntenek az új elnökségről illetve a pártelnökről…..
Fidex-kormány Igen, megcsinálta! 2010.04.26 06:00:00
Angyalföld a helyén van, módosíthatnánk Nagy Imre 1956-ban elhangzott rádióbeszédjét, ugyanis az MSZP-s Tóth József tűnik (egyelőre) az egyetlen befutó szoci jelöltnek.  A Budapest 20-as választókerületében induló Tóth, aki immár hatodszor védte meg a mundér becsületét…..
  Üdvözlet a második forduló nemfideszes győzteseinek:Molnár Oszkár,Szanyi Tibor,Tóth József.  Fideszes színekben bárki győzhetett, nemfideszesként csak hárman (kettő plusz egyen). Riszpekt! p.s.: értesüléseink szerint MSZP-s zászlót égetnek 10 perc…..
263/385. Két harmad egy patkóban. Így lehetne összefoglalni a 2010. április 11-i és 25-i parlamenti választások eredményét. Tanulság? Kormányozz jól 4 évig, ne pedig rosszul 8 évig! Külön gratulálok Zsiga Marcinak (Miskolc 2.), az egyetemi cimborának!Érdekességek az MSZP háza…..
  Volt itt egy - nem túl erőteljes, de mégiscsak - választási kampány. Kubatovval, Szanyi kapitánnyal, vákuumos péniszpumpával, adócsökkentéssel. Volt értelme?   A következő mondatokat tavaly júniusban írta le az EP-választás szavazóköri…..