Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ketel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZKLERÓZIS Az SM levelezőlista 2012.11.29 10:51:45
Egy 2003 óta mindenféle egyesülettől függetlenül, önállóan működő internetes közösség, melynek tagjai vállvetve, egymást segítve, tájékoztatva küzdenek közösen a szklerózis multiplexszel. Kötetlen baráti találkozók, megértő, jókedvű társaság jellemzi őket, ahol…..
László Szabó legújabb tabletta formájú SM gyógyszerből (Gilenya) a beteg beszedte az első tablettát és 24 óra múlva halott volt.http://mssociety.ca/en/help/msupdates/msupdate_20111214.htm MS Updates: Possible Safety Issue Being Investigated with Novartis Pill Gilenya mssociety.ca Our…..
Rendszeres olvasója vagyok a blognak és sokszor elképedek, felháborodok azon ami nálunk az egészségügynek nevezett intézményekben zajlik.Ami velünk történik az ennél is felháborítóbb. Ha úgy érzed hogy az alábbi írás méltó arra hogy bekerüljön a blogodba az több ezer beteg…..
Ketel 2011.08.27 17:01:53
@Braincelle: A neurológusok miért állnak ellene???a gyógyszer lobbi körül puhatolózz egy kicsit és megérted:((Nem csak ezt az egy posztot kellene el olvasni hanem az egész blogot elölről és akkor értenétek meg ezeket a kifejezéseket amit Laci használ.Először szépen ,intelligensen,nyugodtan kértünk,de az nem hatott,sőt levegőnek néztek."Csak hadd mondják a magukét"majd lenyugszanak,ha kifáradnak!
Ketel 2011.08.27 22:02:21
@Braincelle: Háát én meg nem ismerek.......A mai világ a pénzről szól s nem a segítésről akarás..Te orvosit végeztél,tehát kezdő naiv emberke,akit még nem érintett meg a pénz szaga:((de idővel ez is eljön...én is eü-ben dolgoztam huszon akár hány évet s bele láttam ebbe a dolgokba.Sőt a mai napig..Amíg az eü dolgozók egy nyáron többször mennek nyaralni külföldre/ugyan akkor arról panaszkodnak ,milyen kevés a fizetésük,megélni nem lehet belőle /azok nekem ne papoljanak ,hogy nincs gysz lobbi!!Meg nincs pénz kutatásra....Mert nagyon érdekes, ebben ,hogy több gysz kísérlet folyik azok az emberek körül akik ezt megteszik,tehetik...S a pénzért sok mindenre képes a XXIsz-i emberke:((Ezeknek csak annyit kívánnák egy hétig ebben a kórban szenvedjenek s akkor megtudnák milyen is ez.Nem kívánok többet mert nem vagyok rossz hiszemű és tényleg ezt még az ellenségemnek se akarnám.
S nem csoda szerről beszélünk mint ahogy ezt gondoljátok,mint ahogy Laci is írta a publikációkat el kellene olvasni ,s józan paraszti ésszel is meglehet érteni belőle sok mindent.Nem kell hozzá szakember!!Nekem ha annyit javulna az életminőségem ,hogy önállóan tudnék közlekedni és a családomat ellátni akkor meglennék elégedve.Tudom ezt a kórt nem az orvosok adták de segíteni tudnának ,hogy könnyebb legyen.De ehhez csak akkor van remény ha valamelyik hozzátartozója érintett lenne.Akkor rögtön mellénk állnának.Így meg leráznának mint egy buta nyomoroncot.Szeretném ha végre ezt valaki megértené és segítene valamit nekünk ebben!!Ja és biztató kezelés ami nem működik??csak arra gondoljatok ha egy slagban dugulás van nem folyik rajta keresztül a víz,de ha ezt kidugítjuk akkor igenis elkezd működni és sokáig locsolhatunk vele,ha vigyázunk rá,ne duguljon el még egyszer.Ha viszont ismét eldugulna akkor újra ki dugítjuk:)))ez ténykeg gyerek játék,még egy orvosnak is!!
Áttörés történt pár napja a CCSVI történetében, hiszen immár bizonyított: a vénatágítás javítja az SM betegek állapotát!  A European Journal of Vascular Endovascular Surgery legújabb számában megjelent a második CCSVI műtétes kutatás eredménye (absztrakt). Az…..
Új kutatási eredmények (2013 január)  alapjaiban változtatták meg az SM-ről alkotott képet. A legmodernebb MRI leletekkel bizonyított, hogy a szürkeállomány sérülése az SM legkorábbi szakaszában megtörténik és a megfigyelt vas kiválás, valamint atrópia (agyi…..
Ketel 2011.05.16 10:42:44
@ccsvi: Egy betegségnek először az okát kellene megszüntetni!Mert ha csak a tüneteket kezeljük, nyomjuk el azzal semmit nem érünk.Jó azt tudom még senki nem tudja igazából az okát!S az is jó a betegeknek ha csökkennek a tünetek.DE a kór attól folyik tovább,rombol,ől, anélkül ,hogy tüneteket okozzon,vagy kisebb produktummal.Egyszer csak azt vesszük észre ,hogy nem is vagyunk!!Ezért kellene minden lehetséges elméleteket alaposabban megvizsgálni! Azt is tudom gysz-maffia az egész háttere.Lehet ,sőt többet ártunk a sm gysz-kel magunknak mint gondolnánk.Én is szurom magam ,csak ezen elgondolkodtam.Nekem is jó ha nincsenek,vagyis ha kevesebb a tüneteim,máris más szemmel nézem a világot.De sajnos nagyon ritka az olyan ,hogy jobb legyen a közérzetem.A neurológusok ezt elismerik a CCSVI ellen mégis fellépnek....na ez is a pénz...
- Doktor úr, eltörött a lábam, gipszelje be!- Hmm..., maga SM beteg ugye, Teri néni?- Sajnos az vagyok doktor úr!- Akkor nem gipszelhetem be a lábát, mert nem a lábtörés okozza az SM-jét!Kérem  a blog olvasóit, hogy amnnyiben egyetértenek a következő felhívással,…..
Ketel 2010.08.26 20:46:39
@pakkkka: Igen nagyon is igazad van! nem tudnak róla,minap voltam a neuron és ott találkoztam olyanokkal akik nem tartják a kapcsolatot senkivel és ezért úgy néztek rám ,mintha hülye lennék ,mikor meg említettem nekik a CCSVI-t.Láttam rajtuk a szemükben,na mondd te gyagya.:(
Na az ilyenektől mit várhatnánk.A neuro dokim mondjuk azt mondta nekem sokan érdeklődtek már felőle.És ő nem tartja hülyeségnek.Mivel a Trentálos infúziórol nagyon sok jó tapasztalata van.
Egy iylen városi sztrájkot elég nehéz összehozni.kellenének egészséges emberek is aki segítenének,mondjuk magamból indulok ki,hogy én nem sok mindent tudnék tenni.Annyira másra vagyok utalva és egy félóra s fekszem is ki.De benne vagyok.Itt Miskolc környékére.
Frissítve 2013. április 6. A szerb kormány által támogatott független kutatások (nem fizetős magánpraxis!) eredménye megszületett és megjelent a Phlebology -ban, valamint a pubmeden is:  72 SM/CCSVI beteget vizsgáltak (44 relapszusost, 4 primer progresszivet, 20 másodlagos…..
Dr. Lorne Brandes kanadai orvos cikkében felteszi a kérdést:Az emberi test melyik szerve NEM szenved károsodást, amikor a hozzá kapcsolódó véna elzáródik, vagy elszűkül?A válasz: Mindegyik károsodik! Három nagyon jól ismert és jól dokumentált eset:Májzsugor és…..