Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics

20 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élmunkás Ide figyelj, Pali! 2010.12.21 10:28:00
Palikám, figyelj egy kicsit rám! Tudom, nehéz lehet sűrű reprezentációs teendőid között; hiszen süteményeket kell osztani, elesetteket kell megsegíteni - ez is fontos, de most van fontosabb.Mert hát, Pali, ha ezt a médiaborzadványt sem küldöd el... Ha nem küldöd az…..
Élmunkás Orbán retteg 2010.12.16 12:55:00
Olvasom, hogy a Népszabadság londoni tudósítóját nem engedték oda Orbánhoz.Nem is csodálom. Egy "veszedelmes" asszonyról van szó, aki képes objektívan tudósítani eseményekről. Még akkor is, ha Orbánról van szó - mint ahogy ezt korábban többször is…..
A Népszabadság pénteki száma lehozott egy cikket, amelyben fideszes források "megmagyarázzák" a párt otromba lépését az Alkotmánybírósággal szemben. A lényege: az AB elleni támadásra azért volt szükség, mert ha az AB elmeszelte a 98 %-os adót,…..
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics 2010.10.29 14:16:26
@nemsiker_s: A te szemed, "barátom" a rendszerváltás előtt sem volt nyitva. Vak vagy te, mindenki láthatja.
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics 2010.10.29 15:28:00
@lázár jános a fidesz segglyuka:
@ high up:

Mindig ez van. Ha elfogynak az érvek, jön a kommunistázás. Próbálj már meg értelmesen érvelni a jogállam lebontása mellett - mert a komcsikra mutogatás sovány, mint a téli nyúl.
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics 2010.10.29 15:39:56
@lázár jános a fidesz segglyuka: engem meggyőztél, köszönöm.
Élmunkás Nekünk Weimar kell 2010.10.27 10:52:00
Ami nem van, az nincs... ezt mondja Szijjártó AgitProp Péter, aki a meglepően korrekt interjú-kérdésekre folyamatos mellébeszéléssel és hazudozással válaszolt. A királyi tévé "Ma reggel" c. műsorában egy felvetésre reagálva úgy fogalmazott:…..
Te jó ég! Mekkorát tévedtem előző bejegyzésemben. Szó sincs arról, hogy a Fidesz belenyugodna az Alkotmánybíróság döntésébe, mellyel az AB eltörölte a 98 %-os különadót!Dehogy is! Helyette már bent is van az Országgyűlés előtt Lázár Jánosnak, a párt öklének az…..
Élmunkás Egy pofon margójára 2010.10.26 11:20:00
Látszatpofon inkább, mintsem fájó. Így értékelhető a 98 %-os különadó visszamenőleges hatályú megsemmisítéséről szóló alkotmánybírósági határozat - legalábbis politikai értelemben.A határozat szövegének mélyreható elemzését halasszuk későbbre, de a…..
 Vegyes érzések kavarognak az emberben az MSZP legújabb kezdeményezése kapcsán. Három kérdés feltételével (bízva abban, hogy ebből legalább az egyik eljut majd a szavazók elé) kívánja a szocpárt "megvédeni a nyugdíjakat".Az Élmunkás úgy tapasztalta, hogy…..
Élmunkás Szakadjon-e az MSZP? 2010.10.20 12:43:00
A demokratikus ellenzék romokban hever. Így szól a manapság oly divatos általános megállapítás; és mi tagadás, ez így is van. Az okokat - nagyjából - ismerjük, a diagnózis pedig egyértelmű: mára a demokratikus ellenzéknek a társadalmi beágyazottsága, a…..
Élmunkás A bakonyi Dreyfus II 2010.10.19 13:37:00
Miniszterelnök elvtárs! Bocsánatot nem kellene kérni?Mint olvashatjuk: Bakonyi Zoltán, a MAL Zrt. vezérigazgatója előzetes letartóztatását - a Veszprémi Városi Bíróság után - a Veszprém Megyei Bíróság sem rendelte el. A határozat jogerős.Alig egy hete volt csak,…..
Beterjesztették hát a különsarcról szóló törvény tervezetét. Most itt tekintsünk el attól, hogy már a beterjesztés is gusztustalanra sikerült – tegnap este az agit-propos Szijjártó még bizonygatta, hogy az adótörvények beterjesztése a kormány dolga és nem erősítette…..
Vajon meddig tart majd a "Nemzeti Együttműködés Rendszere"? Szerintem addig, amíg Orbán Viktor ágyútalpon nem görög.Félreértés ne tessék: nem a halálát kívánom. Pusztán azt gondolom, hogy ez, a napjainkban kialakuló rendszer mindaddig kitart, amíg az…..
Élmunkás A bakonyi Dreyfus 2010.10.13 22:23:00
Kolontáron születőben van az új tiszaeszlári per. Avagy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének Dreyfus-ügye. Félek, nem ez lesz az utolsó.Mint tudjuk, Bakonyi Zoltán, a MAL Zrt. vezérigazgatója előzetes letartóztatását nem rendelte el a Veszprémi…..
Élmunkás Hú, de kínos 2010.10.06 18:21:00
Na de drága elvtársak! Ez lenne a Nemzeti Együttműködés Rendszere? Ha veszít a párt, vagy a jelöltje, akkor biztos, hogy csalás történt?Már a szegedi bukta kapcsán is hallani lehetett, hogy a szocik csaltak. De ez szóra sem érdemes ahhoz képest, ami a…..
Ezt rendesen félrekamerázta a Gyuri... A hírek arról szólnak, hogy Matolcsy gazdasági népbiztos "előremenekül", mert hát megorrolt rá az első titkár. Azért, mert a zárszámadási törvényjavaslatban megdícsérték Bajnaiékat. Meg azért, mert az IMF-fel való…..
Két rendőr életével nem szabad politizálni... és én Juszt sem fogok - a jogos felháborodáson túl - hangulatot kelteni a kormány ellen a mai szomorú hírek hallatán. Pusztán rögzítsük a tényeket: az első titkár azt ígérte, hogy kormányra kerülésük esetén két hét alatt…..
Élmunkás Mein Stumpf 2010.07.16 19:30:00
Ha ezt a Kádár et. látná... Mint tudjátok, az első titkár levélben üzent megint: legyen mein Stumpf az alkotmánybíró.Sőt, szépen be is csomagolta: egyet jelölök balról, egyet pedig jobbról. Biharit azért jelölöm, mert hát a pártnak baloldali szavazói is vannak,…..
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics 2010.07.20 10:03:57
@Akitlosz: ahogy mondani szokták: a fától az erdőt... Még szerencse, hogy Te jobban ismersz engem, mint én saját magamat. Nem kell személyeskedni, én sem ezt teszem: érveket meg nem nagyon láttam Tőled, csak az elmúlt 8 évre mutogatást, meg összeesküvés-elméletet. Ideje lenne már a dolgot, őt magát nézni.
“Egy-két évig a Fidesz számára a Jobbik lesz az igazi ellenzék, és még a jobboldali embereket is meg fogja lepni az a harc, amely a két párt között kibontakozik a jövőben. (...) Az biztos, hogy a Jobbik eleinte óriási erővel kéri majd számon a Fidesz ígéreteit (...) nagyon…..
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics 2010.07.03 15:15:54
@Ordnassac: hát ez az. Nem is értem, miért nem inkább ezt a témát elemzi az "ELEMZŐ". Pedig ez a téma sokkal inkább az utcán hever.
Élmunkás Én megmondtam... 2010.07.03 12:10:00
Elég régóta nem volt kedvem írni. Csak szemlélődtem, és vártam mit tesznek ezek a fiúk. Hogy vajon tanultak-e korábbi hibáikból. De nem kellett sok türelmi időt adni nekik, hogy kiderüljön: semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek az elmúlt időszakban.Emlékeztek? Első…..
Élmunkás Mór és Pál? 2010.04.27 12:46:00
 Egész nap csak sírok és sírok. Hát lehet ez? Hogy így elbánjanak szegény mórral? Pálfordulásról lenne szó netán?Pokorni ma reggel kimondta – nyilván kimondatták vele – azt, amit már régóta tudunk: a Sólyom nem szárnyalhat tovább.Mindazok, akik tudták, hogy…..
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics 2010.04.28 15:46:41
@tavasz2: Ha Te mondod!
Élmunkás Vég(ön)kielégítés 2010.04.28 08:22:04
Lesz valami diszkrét bája annak, ahogy ma az első titkár látogatása lezajlik a Sólyom-fészekben.-       Elnök úr! - köszön előre illedelmesen az első titkár.-       Elnök úr! Felkérem, hogy alakítson kormányt! - s…..
Élmunkás Az új MSZMP 2010.04.27 13:12:00
Létrejött hát. Megszületett. Az új MSZMP. Ne tévesszen meg senkit, hogy szabad választások útján jött létre. Ne tévesszen meg senkit, hogy másként hívják. Pontosan akkora hatalma van, és már születésekor pontosan úgy viselkedik, mint ahogy azt a pártállami idők utolsó…..
Sztahanov, Alekszej Grigorjevics 2010.04.27 16:35:06
@-kraci-: Megtisztelsz.