Regisztráció Blogot indítok
Adatok
táncosokkal farkaló

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stereoboard magazin szavazásának köszönhetően végre megtudhatjuk, kit utálnak a legjobban a zenerajongók. A választék szép, a helyezések viszont meglepőek. Persze szerepel rajta természetesen a koncertjeit rendszeresen egy órával eltoló, majd emiatt a szervezőket leanyázó Axl…..
táncosokkal farkaló 2010.11.05 10:43:43
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
Egri Viktor után Szántó Dávid is lelép a Telesporttól – tudta meg a Blikk. A Magyar Televízió elveszítette korábbi egyeduralmát, és a hírek szerint belső feszültségek nehezítik a munkát a sportosztályon, feltehetően ez lehet az oka annak, hogy a legnagyobb sportos…..
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
Már javában zajlik a Pink Floyd The Wall című lemezének 30 éves jubileumi világ körüli turnéja a zenekar alapítójának, Roger Watersnek az előadásában, ami 2011. június 22-én éri el Budapestet. A koncertek eddig zökkenőmentesen haladtak, azonban most az Anti-Defamation League…..
A zenekari riderek böngészése kiváló szórakozás, kiderülhet belőle mennyire viccesek kedvenceink, amikor a koncert- és fesztiválszervezőkkel kell tárgyalniuk (Iggy Pop vagy Foo Fighters) esetleg mennyire idióták és hisztisek (J-Lo). A Van Halen legendás, 1982-es riderjében…..
Miután az elmúlt években kiderült, hogy egy-egy kerékpárosdemonstráció tízezreket tud megmozgatni, a főpolgármesterségért versenybe szállók többsége a 2010-es kampányban megpróbált empatikus lenni a bringásokkal. A számottevő pártok már nemcsak néhány kilométer új…..
táncosokkal farkaló 2010.09.02 14:11:09
A Megasztár az indulás előtt pár nappal csak azzal tudott címlapra kerülni, hogy egy szlovákiai magyar amatőr zenekar mégsem írta alá a Tv2 által kínált szerződését. A Csak van tagjai ugyanis nem akarták, hogy a csatorna producerei mondják meg, hogy milyen hajzselét…..
táncosokkal farkaló 2010.08.19 19:04:18
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
A világ másik felén lelőtték Rózsa-Flores forradalmár-szabdaságharcos-terrorista-írót (a nem kívánt rész törlendő), és azért erről egy rövid bekezdésben a Comment:comnak is meg kell emlékeznie. Mert Eduardo Rózsa-Flores feltűnt a kisváros című legendás sorozatban,…..
táncosokkal farkaló 2010.07.19 23:22:10
:(
Péderke Csipak Péter vállalkozóval, a Váci utcának és vonzáskörzetének koronázatlan királyával, a ferraris parkoló társaság tulajdonosával  készítette  harmadik interjúját a Másik Hivatalnak  …..
táncosokkal farkaló 2010.07.01 16:06:06
A tehetségkutatókat gyakran vádolják azzal, hogy nem is kutatják a tehetséget, csak újrahasznosítják. Így könnyebb megírni a forgatókönyvet, és a siker meg az örömkönnyek is pont beférnek még a reklámblokk elé. A Britain’s Got Talentben egyszer már kiderült, hogy Paul…..
táncosokkal farkaló 2010.06.08 18:04:53
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
A spanyol média biztosra veszi, hogy a Real Madrid 18 millió euróért leigazolja a Laziótól Aleksandar Kolarovot. A szerződést valószínűleg szerdán írják alá, egy nappal azután, hogy Madridban hivatalosan is bemutatták a csapat új edzőjét, José Mourinhót. A portugál…..
A világ talán legnagyobb rockbandája 1999-ben jutott el hozzánk utoljára. Azt a koncertet sikerült kihagynom, az azt megelőző 1993-as MTK Stadionbeli koncertjüket pedig a másnap esedékes matek szigorlat miatt buktam be, így több mint egyértelmű volt, hogy a tegnapi koncert kötelező…..
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
Figyeld hogy beindul a gyógyegér a végén, tuti az ilyenek szoktak szívrohamot kapni a szavazófülkében! :-D A sztori röviden: a feldühödött vén kommer gecik MSZP szimpatizánsok rátámadtak a HírTv operatőrére és a Magyar Demokrata fotósára, miután a fotós gyerek többször…..
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..