Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caballo

20 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cetli a hűtőn 2012.10.27 11:27:37
(Sajnálom, hogy megint későn jövök, de tudod, kell ez a kis kikapcsolódás. Azt meg felesleges tudnod, hogy valójában a busz az, ami hazahoz. Mindig túlságosan sokat aggódtál értem. Emlékszem arra az öt évvel ezelőtti nagy veszekedésre, amikor nem akartál elengedni, hogy…..
Cetli a hűtőn 2012.10.27 11:26:04
(Remélem, a kollegák nem csinálnak ügyet belőle, hogy otthagytam a főnöknek a maradék sütit. Olyan rosszindulatúak tudnak lenni… de egyszerűen nem érdekel. Gábor annyira kedves és megértő velem, hogy ennyi igenis jár neki. Egy igazi mintafőnök! Szépen elmagyarázza a…..
Cetli a hűtőn 2012.10.26 08:38:10
    (Én tényleg nagyon sajnálom, hogy ezt vágtam a fejedhez tegnap… Nem is tudom, hogy mondhattam ilyet. Te vagy a legcsodálatosabb csaj a világon. Föl sem tudom fogni, hogy lehetsz a barátnőm.             De képtelen vagy megérteni, hogy nem szeretem ezt a bulizós…..
Cetli a hűtőn 2012.10.25 19:05:50
(Tudom, ez nem fog jólesni, hogy szó nélkül felöltöztem és leléptem, amíg aludtál. Sajnálom, de ez most így sikerült.             Najó, kinek akarok hazudni? Mindig így sikerül…             Csak képtelen vagyok elmagyarázni, hogy nekem ez egyszerűen nem…..
édes - keserű Illúzió 2012.09.07 17:50:38
Sokszor felmerül bennem, hogy milyen lehet nyugodtan vendéget várni, örömteli sütéssel-főzéssel, körömlakkozással, ruhaválasztással, sminkkel, saját készítésű ajándékkal, kézzel festett, névre szóló szalvétával. Mikor nem kell betenni a zsíros tepsit az ágyneműtartóba,…..
Cetli a hűtőn 2012.09.10 12:36:11
  (Egyétek meg minél előbb. Jövő hétvégén, amikor újra hazajövök, már látni se akarom, az üres dobozt se. Mondjuk te, Anyu, épp fogyókúrázol, ezért attól félek, csak egy-kettőt fogyasztasz el belőle, de hátha Apu édesszájú kedvében lesz helyetted…..
Cetli a hűtőn 2012.09.06 17:42:35
                (Gyűlölök már megint ilyen szigorú lenni. Gyűlölöm, hogy ezt kell tennem. Ezerszer is újratölteném még a tengerimalacod itatóját. Sőt, ha netán újra üresen találom, biztosan meg is teszem. Képtelen lennék hagyni, hogy ez az ostoba kis állat…..
Cetli a hűtőn Miről is szól...? 2012.09.06 17:25:25
"Gyorsan felírom neki, amit még mondani akartam, és itthagyom a hűtőn." Bár ma már egyre többen használjuk ki a telefon és az Internet áldásos hatásait, azért a sebtiben, kézzel felfirkantott, pár szavas üzeneteket még sokan alkalmazzuk. Ám van, hogy a pár szó mögött, amit…..
Youtube-sztárok Ninjago! 2012.04.25 10:55:00
  Laza kétéves szünet után erőteljes lelkiismeret-furdalással térek vissza, miután azt látom, hogy a befulladtnak tűnő blogot továbbra is olvasgatják a lelkes Youtube-szörfölők. Ezennel, sűrű mea-culpák közepette, könnyes szemmel fogadom meg tisztelt Olvasóim előtt, hogy…..
Legújabb bejegyzésem szándékos agyi lefárasztásomnak köszönhető. Múlt szombaton hallgatótársaimmal a médiaszerkesztő szakon bejártuk a Magyar Rádió teljes épületét, ami nem mondhatnám, hogy kicsi, ellenben cudar nagy. Minden zegzugát, stúdióját és nemstúdióját…..
Hamarosan új, eddig a blogon még nem említett Youtube-sztárt leplezek le, előtte azonban Julian egészen érzékien megfogalmazott, fontos kulturális üzenetét szeretném továbbítani… mert az olvasás fontos!     ..
Nyolcrészes sorozat Julian rendezésében, elrablásának történetéről. Nagyszerű rendezés, kiváló poénok, és mindenekelőtt... tagadhatatlan hozzáértés a subscribe-olók szerzéséhez! Ugyanis az egész mizéria, mind a nyolc hosszasan forgatott epizóddal és gyönyörűen…..
Youtube-sztárok Meekakitty - Ping! 2010.05.03 22:31:00
Szája be nem áll, löki a sódert, és annyit hülyéskedik mind verbálisan, mind nonverbálisan, amennyi csak belefér 3-4 perces videóiba. Vékony, tiszta arcú, vörös hajú, és láthatóan minden baromságra vevő lány. Ő Meekakitty, másnéven Tessa, akit a már ismertetett RWJ egy…..
iJustine, avagy röviden csak Justine. Hű... nehéz eset. Először is egy végtelenül dekoratív, dögös, csábítóan cicaszemű és szőke hajú gyönyörűségról van szó. Kinézetét egyértelműen a maximumig használja ki minden egyes művében. Egyébiránt mit tesz videóiban? Nos... a…..
Caballo 2011.02.10 19:05:09
@KOTTA: abban tévedsz, hogy nem néztem volna utána őneki, mert ellenben nagyonis. még máig is meg-megnézem videóit, olvastam is róla. személyes véleményem, hogy nem képvisel értéket, és ezt továbbra is így gondolom, kedves KOTTA. én még nem találkoztam szórakoztató review-ival, de ez csak az én ízlésemet tükrözi, senkit nem kérek arra, hogy engem kövessen. az, h jó community szakember meg a többi, amit mondasz róla, egy dolog. de rengeteg jó community szakember van, aki ettől függetlenül nem tesz hozzá semmi hasznosat a világhoz. ha iJustine nem lenne, a világ egyáltalán nem lenne szegényebb. ez az én véleményem. nem kell osztanod. =)
Úgy döntöttem, ma akkor is egy iJustine videót fogok kiválasztani. Hát... nehéz szülés volt, sorra csak olyanokat találtam, amelyek még a legobjektívebb értékelésem szerint is kegyetlenül unalmasak voltak, és nem szóltak többről, mint hogy iJustine megy, dumál és röhög, és…..
Kiragadtam egy régebbi Equals Three videót, amit különösen szeretek, mert mindhárom darab, amit RWJ feszeget benne, érdekes, elgondolkodtató és figyelemfelkeltő. Tetszik, ahogy ez a mocskosszájú srác összeválogatja a különböző témaköröket (és hülye lenne, ha nem így…..
Hát igen. Kiskedvenceim már ott tartanak, hogy a megdöncinek csináltak reklámot a szenzációs betalálós stop motion-ötletükkel. Miért nem én vagyok ilyen okos, kreatív és kitartó, hogy kitalálok valami bulisat, aztán sok pénzt keresek belőle?!   Költői kérdés volt, nem…..
Julian Smith fura figura. Először is hatalmas tehetség: zenei tudása és énekhangja önmagában egy fél együttessel ér fel, videóinak tökéletes rendezéséért pedig nem  mást illeti a dicsőség, mint őt magát. Emellett (számomra) van a személyiségében egy adag Jim Carrey-féle…..
Caballo 2010.05.08 09:40:35
@pirilampo: a Grandma Like Whoa se jön be?? =D
Többszörös díjnyertes egész estés filmjükről itt olvashattok! Óriási figurák. Ez a végtelenül kreatív páros (többgyerekes apukák) számomra a legszórakoztatóbb és legelképesztőbb. Ötleteik határtalanok, és zsenialitásukkal párosítva igazi nyerőpárost…..
Mint már említettem, RWJ egyszer-kétszer beszervezte haverkáit, hogy végezzék el helyette a piszkos munkát az Equals Three-ben. Így találkoztam össze Dan Brown-nal (nem AZZAL!), a Gathering In My Pants című, lehengerlően aranyos tacsikutyát tartalmazó videóban. Amit mellesleg –…..
Őszintén megmondom, ő az első, akit megismertem e szorgos vloggerek széles táborából. Ray egy nagyszájú amerikai srác, aki kitalált egy tematikus vlogcsatornát, és elnevezte =3 -nak, azaz Equals Three-nek. Videóinak lényege, hogy hetente kétszer - most épp hétfőnként és…..