Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas A. Anderson

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
Thomas A. Anderson 2013.09.13 13:37:28
@Gazsibacsi: A kormány előtti hajlított csőre gondol, nem a dokkolóra...
Nyilván minden átállás nehéz, de azért 15 év tapasztalatával fura, hogy pont az ELTE fullad teljes káoszba a Neptun tanulmányi rendszer bevezetésével: Cikkem a "csodálatos" Neptun rendszerről fog szólni, amely egy egységes tanulmányi rendszer az ELTE-n. Ez FELELŐS többek…..
Thomas A. Anderson 2013.02.18 16:39:38
@de Sade márki:
Szerintem sose volt fogyasztóvédelmi blog. Egyoldalúan, gyakran valótlan állításokkal tarkítva mutatja be névtelenül vádaskodva "naív ügyfél" az ő saját verzióját. Ez aligha fogyasztóvédelem. Arra ott van a Fogyasztóvédelmi Felügyelet.
Ez inkább a kukacoskodó, billentyűzet mögé rejtőzködők fikázófala….. SAJNOS...
Thomas A. Anderson 2013.02.18 16:54:10
@Terézágyú:
Ezt nem mondtam, de megint csak Occam borotvája…

Ha leadtad szervizbe a kocsidat (vagy mást ha az nincs), mikor rohantál utoljára fórumra megírni, hogy milyen jó kiszolgálásban volt részed? Ugye még soha! Nem azért, mert nem volt részed, hanem mert az ember csak akkor mozgolódik ha valami sérelem éri (vélt vagy valós). Ha az alapján ítélnék meg a cégeket amit itt olvasni lehet róluk, mindet le lehetne kb. lőni… csak ez a bajom ezzel.

Amúgy meg pont te akadsz fenn ezen akinek rögtön az elején igazat adtam több ízben? :)))
Hallottunk már cifra történeteket Apple-vásárlóktól, úgyhogy annyira nem lepődtünk meg, hogy az itt vázolt helyzetben hepiend sem várható. Naiv ügyfél konstatálja, hogy az Apple-helyzet Magyarországon még olyanabb, mint eddig volt, és perre megy a folyamatosan meghibásodó gépe…..