Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReSet79

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atyánk nekünk akar kedvezni. Elvileg örülnöm kéne, de nem tudok. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. ..
ReSet79 2013.11.21 09:48:24
@Reggie: Jó de akkor fizessen az is aki kijön a városból.
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
And when you slow down and relax, the Mégane is simply a nicer place to be and feels more special despite its humble roots. Yep, oversteer-obsessed EVO gives the nod to the front-drive Mégane. The BRZ has shown moments of brilliance on the road, but often failed to hit the spot. Henry Catchpole…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
Húsz évig regnáló polgármesterünk szép hagyatéka volt a poller indokolatlan elterjedése, a köznyelvben Demszky-karóként elhíresült fallikus szimbólumot majd minden utcában megtaláljuk Pesten, kerületenként, sőt, van, amikor sarkonként változó kivitelben. A közismerten…..
A mai poszt helyszínén én is elő szoktam fordulni, de ezeket a műanyag izéket még nem láttam. European fotóján már most hiányzik az egyik, szerintem a többi sem lesz hosszú életű. Nem tudom, hogy lehetne jól megoldani a helyzetet, de így még az eddiginél is jóval tovább fog…..
ReSet79 2010.09.05 23:13:56
@vanek ur: Az, hogy mi a világ normálisabb fele nézőpont kérdése, de jellemzően nekünk soha nincs egyéni ötletünk, az aktuális trendeket hirdetők seggét nyaljuk. 21 éves a jogsim és ez idő alatt 1x egy várakozni tilos tábla miatt kaptam büntit, tehát talán joggal gondolom, hogy szabálykövető voltam eddig. Viszont minden fronton születésem óta türelmet, lemondást, áldozatot kérnek és mégis minden marad a régiben. Elég volt. Minden kerület koordináció nélkül szüli az agyament ötleteit és a végeredmény siralmas. Körgyűrű nincs, P+R parkolók beépítve, nagykorú buszok, eltűnt sávok, leépített villamos vonalak. Mindezek mellé a beépített szélcsatornák által elvezetetlen szmog miatt is nagy a pofája mindenkinek. Túl sok híd megy át a belvároson ahhoz, hogy el lehetne kerülni, de a kedvencem mégis az, hogy akár a város szélén is lehet a belvárosra hivatkozni. Én spec. most láttam a hétvégén, hogy mit műveltek a Kecskeméti utcával, gusztustalan. Jó kedvem volt ezért nem a süllyedő oszlop elé parkoltam, megelégedtem a Korona szálló előtti sávval. Nem éri meg szabálykövetőnek lenni ez van.
ReSet79 2010.09.05 23:49:59
@1kutya: A nagy világon e kívűl Nincsen számodra hely, Áldjon vagy verjen sors keze, Itt élned, halnod kell!
Valami elmebeteg kerékpárosba futott bele dzsaszper, kishíján szó szerint, akinek az volt a legjobb szórakozása, hogy minden előzmény nélkül virtuális kátyúkat kerülgetett. A vigyorgásából meg arra következtetek, hogy nem is igazán fogta fel, hogy az ilyen akciókkal leginkább…..
Nem is értem, miért csak most, egy hónap elteltével került a szemem elé egy villamosvezető a kiskörútról levele, pedig autós fejjel nem feltétlenül pont úgy látjuk a közlekedést, ahogy ő, már csak ennél fogva is érdekes írás. Ugyan nem tudom, hogy mennyire aktuális még,…..