Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odettt

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg úgy terveztük többen, hogy élőben nézzük meg a Je Suis Belle 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóját a berlini divathéten. Ez sajnos nem sikerült, de a facebook-on végigkövettem az eseményeket. A tervezőpáros ugyanis már az itthoni…..
odettt 2010.07.14 17:51:30
Mindegyiket AKAROM, szóval vágom a centit szeptemberig.Forrás..
odettt 2010.07.14 17:43:34
OurFashion Csillagszóró 2010.06.09 15:12:49
A horvát Ellenek sikerült összehozni egy olyan fotósorozatot, ami pont annyira nyári, mint amennyire karácsonyi hangulata is van. Csillagszóró fényei, finom színek, nyári ruhák, hideg metálos árnyalatok teszik teljessé a Lee Bromfiled által megálmodott világot. A fotók a…..
Vanessa Paradis a júliusi Harper's Bazaar címlaplánya. A fotókat Cedric Buchet készítette. Vanessa-ról lehetett volna sokkal szuperebb képeket csinálni, amiken tényleg gyönyörű... sajnos ezek nem olyanok lettek... ..
odettt 2010.06.14 12:30:53
Naomi Watts még májusban szerepelt az olasz Vanity Fair címlapján. Nagyszerű, fekete-fehér képek... ..
A családfő, Will Smith teljesen normális szerelésben sunyin megbúvik bohócnak öltöztetett gyerekei mögött, a Karate kölyök bemutatóján. A kedves feleség a majdnem ízléstelen kategóriába tartozik, de a porontyokhoz képest még nagyon amatőr. A kisfiú Jackosra vette a figurát…..
Barátom, Bernie Madoff a Burzsuj blogtól (korábban Mr. Bianka néven futott nálunk) mindig különleges nyaralási, vagy inkább utazási ötletekkel rukkol elő. Korábban Vlagyivosztok volt a sztár, ahova a Transzszibériai vasútvonalon akart elzötykölődni. Az idő előrehaladtával…..
odettt 2010.06.14 00:44:02
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
Az i-D magazin nyári számának Miranda Kerr az egyik címlaplánya (Gisele Bündchen és Jeneil Williams mellett - itt). Bár a címlapon nem ismertem rá, bíztam benne, hogy a magazinban megjelenő fotósorozatot szemügyre véve megbizonyosodhatok arról, hogy valóban ő az. Nem igazán…..
Marc Jacobs sosem unatkozik, most éppen legújabb férfi illatát a BANG-et próbálja népszerűsíteni meztelen testével. A meztelen képen szinte már meg sem lepődünk, miután pózolt már Louis Vuitton táskákkal is így a tervező. De a mostani fotón egy arany takarón feszít…..
OurFashion Személyes 2010.05.20 19:00:00
Nem szoktunk ennyire személyes élményekről beszámolni (főleg nem képet feltöltögetni magunkról), de most Leighton Meesterről van szó. Akinek eddig nem jutott a fülébe, az most értelülhet róla: a Gossip Girl Blairje Budapesten forgat. Ma okkal mentem a Deák térre, és sikerrel…..
odettt 2010.05.22 20:52:52
@LuPuS: mármint Prágában, ahol magyarul mondják, hogy kussoljál? :D
„Ami a szexet illeti… valahogy megjátszotta magát: mintha valamilyen szerepet alakítana” – következő mesélőnknek a tegnapi poszt kapcsán jutott eszébe saját kalandja. Nem merül el a rejtélyes női pszichében, pusztán levonja a rá vonatkozó következtetést.…..
A címben is említett csoport az egyik kedvencem a tumblr-en, és amikor a lenti Vogue Italia divatanyagot megláttam, egyből a szívembe zártam Jennifer Lopezt. A magazin májusi számában jelent meg a képsorozat 'Nasty Affair' névvel. A fotós Michalangelo di Battista, a szemüvegek pedig…..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
"Hosszú volt az éjszaka! Egyébként 2 hetes Pitbull vagyok. Ugye nem is vagyok annyira félelmetes?" - írja Jolán a képen látható szafaládé nevében...
A hét vége felé két különleges programnak is helyt adott a Kiscelli múzeum. Csütörtökön a Rexona Crystal Divattervező verseny eredményhírdetésére, pénteken pedig Herczeg Zoltán és a trilak közös bemutatójára voltunk hivatalosak.A csütörtöki eseményt Annával és Mr.…..
odettt 2010.05.12 00:27:51
Korán reggel felébredek, már csukott szemmel nyúlok a laptopért, megnyitom a szokásos oldalakat, és még homályos tekintettel szemlézem, milyen anyagok kerültek fel a külföldi divatblogokra éjjel.Ma reggel hamar kinyílt a szemem, amikor megpillantottam a terhes, meztelen Claudia…..
odettt 2010.05.12 00:25:22
OurFashion Kaya tavasszal 2010.05.08 22:13:56
Kaya Scodelario a Skins című fantasztikus brit sorozattal vált híressé, azóta pedig többször is készült róla fotósorozat, valamint rendszeres látogatója mindenféle exluzív bemutatóknak. Legutóbb az áprilisi Asos magazin (az online ruhabolt) magazinjában szerepelt, a képeket…..
odettt 2010.05.08 22:16:27
Sziasztok! Teljesen magam alatt vagyok szeretném kiírni magamból. 2 hónappal ezelőtt felhívott egy régi ismerősöm és elkezdtünk beszélgetni róla, hogy van nála egy jó állás, ami pont nekem való. El is mentem hozzá megbeszélni a részleteket. Ki is derült, hogy abszolút…..
Manzárd Café Rókatetem szőnyeg 2010.05.07 12:05:00
Lehetne szép is, de nem az! Az idei ízléstelenségi verseny top 10-be került alkotása a rókatetem szőnyeg…Én megértem az indíttatást, hogy érzelmeket akarnak kiváltani a tervezők az ellentétek bemutatásával, na de ezt lehet kevésbé visszataszító formában is…Az ember hiába szeretne egy dolgos nap után…..
odettt 2010.05.07 15:18:11
 Feltételezett ügyfél: Always Feltételezett Brief:  Szerbusz Tibi! Eljött a nap: mint tavaly már beszéltük, idén a válság miatt már házon belül készítjük a kreatív koncepciókat. Az első anyagot meg is írta a jogászunk (ő az egyetlen, aki…..
Emma Watsont a Vanity Fair júniusi számához Patrick Demarchelier fotózta. Egyelőre még csak két képünk van, plusz egy backstage videó. A fotók és a ruhák nagyon tetszenek (én mondjuk sosem éreztem ellenszenvet Emma irányába), csak az az egy apró momentum birizgálja a…..
odettt 2010.05.07 13:54:21
@The Strange: dehogynem, nézd milyen kis suta. de ez cuki, én szeretem így.
„Meghívta őt egy kávéra és félre nem érthető módon bepróbálkozott nála” - A munkahelyen szövődött szerelmekkel az a baj, hogy mindig rengeteg néző van a műsorra. Nem lehet titokban elvonulni, mert rögtön elindul a pletyka. De mit tehetünk, ha az egyik rosszindulatú…..
odettt 2010.05.07 13:19:05
Még tippünk sincs arra, milyen fajta lehet ez a kis jóllakott hurka, de ilyen profin vonyítani ennyire kicsi kutyát még sosem láttunk...
odettt 2010.05.07 13:16:15
Jennifer Lopezt ismét meg kell, hogy dícsérjem. Úgy tűnik a MET Gálán való csillogása nem csak arra az egy estére szólt. A Marie Claire júniusi számában legalább annyira jól néz ki... ..