Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lipsum

122 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levél érkezett: "Tisztelt Vastagbőr blog!Érdeklődéssel olvastam május 22-i bejegyzésüket. Megjegyezném, hogy azon magyar családok egyikében nőttem fel, melyek nem csupán tankönyvekből tanulták a történelmet, különösen a Szovjetunióba kényszermunkára elhurcolt…..
lipsum 2012.05.23 18:54:51
@Secnir: Jó ha rámutatunk és tudatosul: most te vagy a fasz.
 Mert hát a sok fotó mellé illene már pár mondat is. Csendesen vagyogatok mostanában. A legtöbb időmet a babázás teszi ki, még akkor is, ha az enyém lett a világ legjobb kisbabája. (Tudom, mindenki ezt mondja, de tényleg :) Most sokkal könnyebb a dolgom, mint öt éve:…..
 ... azt sem, hogy kicsit eldicsekedjek a rózsáimmal, ha már fotókról van szó. Ezeket ma kora reggel lőttem.....
 ...albérlőink lettek :). ..
Bár a Való Világ5-ben már csak hat játékos van versenyben, a Bors értesülései szerint a nyertesnek járó új lakás már biztosan nem lesz kész a fináléra. A bulvárlap értesülései szerint a lakópark egyelőre egy csupasz betonépület, amiben még szigetelés sincs, és láthatóan…..
 No igen, megszaporodtunk... Egy csinos fiatalemberrel, Márton babával bővült a család január 4-én. A képen 6 napos.Teljesen olyan, mint Kíra volt annak idején, ami két szempontból is megnyugtató: így azért valószínűbb, hogy egyiküket sem cserélték el a kórházban, és…..
 Amikor ideköltöztünk, ahogy már korábban is írtam, megfogott az éjszakák csendje. Csak néha hallani egy - egy vakkantást a szemközti szomszéd kutyájától, vagy éppen egy autót elhaladni az ablak alatt, de amúgy, mintha elaludna esténként az egész város, hogy aztán fel se…..
 ... tűnik néhol ez a fickó, de engem lenyűgözött a gitártudása. Nagyon csípem, ha valaki egy személyben egy egész zenekar tud lenni...    ..
 Jó sokáig nem voltam... Rendesen meg is lepett, hogy mégis volt pár látogatóm az elmúlt hónapokban. Nem is történt túl sok minden, meg valahogy nem volt kedvem írni. Gyűjtögettem a témákat, fotóztam azzal a felkiáltással, hogy na ezt beillesztem majd a blogba, aztán az…..
Úgy látszik, erősen szerencsés időszak következik rám: a pázsitunk egy foltján tanyát vert lóhere között valamelyik nap egyszerre három négylevelűt is találtam :). Aztán pár napra rá megint, ugyanott két négy- és egy ötlevelűt. Ezt kapjátok ki :))! Nyugalmas időszak…..
Hétvégén igazi kulináris élvezetben volt részem: anyám kinti sütést rendezett a telken. Biztos ismeritek: szalonnasütőben ég a tűz, ami igazi füstös - fás zamatot ad mindennek, hús, krumpli... nyammm. Friss salátával emlékezetes élmény volt. És persze boronatárcsán…..
Igaz, csak holnaptól, de már most nagyon olyan a hangulatom :). Az idő is remek, úgyhogy igen lelkesen várom az otthon tölthető időt. Úgy tűnik beindul a napokban a házszépítés is: ami biztos, hogy leszíneztetjük, a falak alja kap egy lábazatburkolatot, és hogy elkészül…..
... a növényzet, nem tudok betelni vele... Kinyílt a magnóliám, elképesztően szép fehéres - rózsaszín virágokkal kényeztet kinézve az ablakon. Ilyen fajta, mint a képen, csak még növendék. Nem nő túl gyorsan, bár pont ma reggel vettem észre, hogy azért már a…..
És milyen szép! Tegnap véglegesen úgy döntöttem, tavasz van, és leakasztottam az előtetőről a madáretetőt. Helyébe került a lógós cserépedényem, teleültetve muskátlival. Ez a virágfajta jelenleg próbaidős nálam: nem szeretem különösebben. Főként az illata miatt, azt…..
... mert végre, végre a szertárban is van net!!! Onnan örömködöm éppen. A lyukasórák terhére lehet blogolni (is) :))). Majd egy év kellett hozzá.....
Irányít. Nem akárhogy. A déli tehermentesítőnél szokott előfordulni, bár ritkán látom, legtöbbször valamelyik kollégája integet a forgalomnak. Ha ő van, mindig vigyorogva kezdem a napot :). Jó ránézni. Nem mert olyan helyes lenne, vagy ilyesmi, egyszerűen csak szépek a…..
...az elmúlt hetek eseményeiről. Mert hát megint hanyagoltam a blogot, nem kicsit. Tán a tavaszi fáradtság terített le, nem tudom. Vagy csak a szokásos inkábbalszomolvasokfilmetnézek, mint gépezek. No szóval, a tények: Munka, munka és munka - január óta gyakorlatilag nem volt…..
...az előzőben említett tökéletes szülinapi ajándékot illeti, hát azzal lett egy kis bibi. Az utolsó két töltéskor megbolondult: nem állt le, csak töltött és töltött, amíg le nem húztam az áramról, és kb. 10 - 12 óra után tűnt csak úgy, hogy végre elérte a…..
Még karácsony előtt történt az eset, hogy nagytakarítás közben kicsit "elhanyagoltam" a lányom. Értsd: nem az csináltam, amiért éppen nyúzott, de hát muszáj voltam felporszívózni :). Éppen előtte lettem kész az egyik ajándékkal - három estés keresztszemes…..
A világ állása meg ilyesmi 33 2011.02.05 15:17:00
 ..
…a hangulatom mostanság. Sokat kiszívott belőlem a tél, a rövid, hideg napok és a hosszú éjszakák. Néha ijesztően törékenynek érzem a világot, és mindent, amiben biztos lehetnék. Ugyanakkor minden nap rácsodálkozom, milyen végtelenül gazdag az életem, mennyi szükség…..
... kapok kedvet újra írni. Az elmúlt napokban heveny külvilágiszonyom támadt, még a leveleimet is csak ímmel - ámmal, tudjukle módon nézegettem. "Szerencsére" nem is kaptam semmi fontosat :). Talán az is közrejátszott ebben, hogy pár napra elment a hangom, csak valamiféle…..
Mostanában esténként az esti mese előtt Micimackót nézünk. Ha Kíra rákattan egy-egy filmre, azt egymás után sokszor - sokszor - sokszor szeretné, és most épp ezeket szereti :). A "Húsvétos" és a "Karácsonyos" után éppen a Malacka, a Hős a sláger. Hát…..
Botomat elhagytam az erdőn, nem félnek tőlem a madarak. Árnyéktalan és remegő a szitakötő pillanat. Hangjára figyel a patak, medrét egyre mélyebbre ássa. Emlékeidből eltűnök, mint halak villogása. Ragyog a hegyek homloka, fák közt csobog a tisztaság. Alázatában egyre szebb,…..