Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whiteman

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1964. Egy rendőrtiszt ugrik a vízbe a floridai, St. Augustine-i Monson Motor Lodge motel - csak fehérek számára fenntartott - medencéjébe, hogy véget vessen a fekete polgárjogi aktivisták demonstrációjának..
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
Olvasom és tapasztalom, hogy a trollok, fizetett kommentelők, gondolkodás nélkül mindent leírók és megosztók miatt a beszélgetős közösségi terek egyre kevésbé használhatóak. Egyesek már temetik is az internetet ezek miatt. Miközben lenne lehetőség rendet vágni, több módon is. És nem is kellene…..
Felmondta a Neo FM szerződését a Médiatanács - jelentette be Kiricsi Karola, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szóvivője a Médiatanács ülésén született döntést szerdán délelőtt Budapesten. A döntés ellen a rádió 30 napon belül fellebbezhet.…..
Poldi bácsi megmondója 92,9 MHz 2012.02.28 21:57:00
Ahh, szóval akkor a probléma így volna rendezve, kedves Miniszterelnök Úr? Mint tudjuk, Magyarországon a bíróságok függetlenek, döntésüket nem befolyásolhatja senki, legkevésbé a magyar kormány, még annál is sokkal kevésbé Magyarország miniszterelnöke. Hillary Clinton…..
Appleblog Heti Apple-csaj 2011.06.01 18:37:00
Lehet most pörögni azon, hogy kedveljük-e, vagy sem, sőt, még azon is, hogy van-e egyáltalán létjogosultsága a szórakoztatóiparban a Való Világnak, vagy inkább albán operaközvetítésekkel kéne kitölteni a műsoridőt, de attól még Gigi közel fél éven keresztül…..
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
Whiteman 2011.04.09 18:20:56
@G_P: nagyon jot nevettem oriasii vagy:))
de tudod ő csak azért csinálja, hogy a fiatalok jól érezzék magukat:)) csak most ezek a fasisztak pénzt kérnek a területért és maris nagyon nagy minuszban kezdi:))))))))))
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Olga! 2011.03.14 11:40:00
Kálmán Olga tökéletesen megtestesíti azt a nőt, akihez csak néhány férfi mer közeledni, de ők kitörő lelkesedéssel: vonzó a külseje, de nem a topmodelles, inkább a vállalatigazgatós értelemben, egyszerűen így fest az a vezető, akinek a parancsait teljesítve izgalomba jön az…..
Mostanában az EU elnökségünk alatt biztosan gyakrabban szembesültök ti is azzal a helyzettel, amiről Pirx pilóta írt levelet. Delegációk jönnek-mennek, természetesen sietnek nagyon, mert az egyenlők közt is egyenlőbbek... Vicces, hogy a csapból is a leállósávok…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Whiteman 2011.03.03 18:12:10
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
A világ az egyiptomi eseményekre figyel. Érthető ez, hisz a sok ezer éves múltra tekintő afrikai országot egy jó ideje Mubarak vezeti. A tüntetések lassan polgárháborúvá terebélyesednek. A valódi kérdés szerintem az, hogy Egyiptom demokratizálódik-e.Egyiptom fő kérdései…..
Akartam ma írni arról, hogy lehet, regisztrálni kell a blogomat. Arról is akartam írni, hogy állítólag senki nem felelős a kormány médiatörvénnyel kapcsolatos rossz kommunikációjáért. De nem írok. A fenti két dolog ugyanis kizárják egymást.Vagy mi...
Whiteman 2011.01.07 14:45:41
Whiteman 2011.01.07 15:43:23
Itt a black friday, ennek örömére egy rakás Apple-termék árát csökkentették az Egyesült Államokban. Előre szeretném leszögezni, hogy ez a poszt nem a hazai helyzet anyázásáról szól: sajnos nálunk számos oka van annak, hogy minden többe kerül.Például, hogy Európába már…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Whiteman 2010.10.08 14:52:40
Whiteman 2010.10.08 14:53:46
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Whiteman 2010.07.17 19:43:33
@nedudáljparaszt: kerékpáros bolgyó nem kéne? mert a közutat közesen kell(ene) tudunk használni: gyalogosnak, autosnak, kerekparosnak stb...
Whiteman 2010.07.17 19:54:49
@nedudáljparaszt: marha nagy lovat adott alatoka az szdsz.. szerencsétlen kerekesszékes sem tud mindenhol közlekedni megsem pofazik igy mint Ti..
az egesz varos mar a kerekparosoktol sziv pl muzeum krt.
menjel biciklizni a szabadba!!!!!
Appleblog Bocsánat 2010.06.04 14:44:46
Nem volt szó eddig politikáról az Appleblogon, és ezután sem lesz, de NORMÁLISAK EZEK?..
Whiteman 2010.06.04 16:25:08
@ateeg: ugyan ezt akartam irni, minden honap mas orszag , nem irigykedem mert a munkam miatt nekem is kell most mar sajnos sokat utazni de kevdev MCS miert is "sirsz". ? 10 Ft esett az 1000 Euro eseteben 10000 Ft plussz koltseg egy nyaralason......
szanalmas