Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jimo

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pali remélhetőleg egy életre megtanulta, hogy közértben/hipermarketben nem vesz többet kínai biciklit. Ráadásul ahelyett, hogy azonnal visszavitték volna, hogy ez szar, a Profival szerződött szerelőre bízták, hogy adja el 10000 forintért:Páromnak éppen biciklit szerettünk volna…..
Régi dilemma, hogyan bizonyítsuk azt, hogy ha az autónk nem parkolt, és nem járt egy adott helyen. Nemleges tényt nagyon nehéz igazolni, főleg, ha nem vagyunk előzetesen felkészülve rá. Tisztelt Zugügyvéd!A mai napon kaptam kézhez az egyik fővárosi Rendőrkapitányság…..
jimo 2011.01.31 18:54:43
@balcsi1: pontosan :)
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
jimo 2011.01.26 18:56:14
@cbc: észre kell venni, hogy sok helyen egy gyermekcsatorna sincs. pl nálunk.
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
jimo 2011.01.22 11:46:22
@nekemnyafogj: Oké, nem vágom a témát, de sosem mondtam, hogy a kókusz zsír egészségtelen :). Ez a fajta "sajt" olcsóbb. Amúgy a vajat szereti az egész családom, rengeteget megeszünk. Valamint szinte mindenhol zsírt használunk étolaj helyett. Az jó?
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
jimo 2010.11.09 17:42:58
@enamel: Ő maga másnap.
A húgom akkor 14, én 18 anyám 50, mindhármónkat hólyagosra szokott verni :(
A bírónő egyikünk látleletével sem foglalkozott, csak azzal, hogy az öreg feljelentett minket, és én nem tértem ki, hanem visszaütöttem.
jimo 2010.11.09 17:44:07
@enamel: de mindegy, azóta már máshol van a démonaival együtt ....
Subba A kétlábú malac 2010.10.04 12:14:00
RIPPEL MALAC!Zhu Jianqiang, a tízhónapos kismalac két lábbal született. Első körben ki akarták dobni <könnycsepp> aztán egy cirkusz akarta lenyúlni, de a gazdája ragaszkodott hozzá, és megtanította két lábon járni. Éljen Kunkori! (Ja, farka sincs, oh well) ..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Lássuk! A Schumacher rejtély 2010.05.18 21:37:40
Azért ide is leírom... Mint, ahogy már többen is írták. Kétféle biztonsági autós befejezés van. 1: Amikor a SC végig menne, de a műsor miatt a leintés előtt leparkol a bokszutcába, (nem mutatna jól a célfotón, szponzorok, stb...) ilyenkor sárga zászló van a célig és…..
Kedves Viktor! Gratulálok! Megcsináltad, megcsináltuk. Az országunk nagy része megszavazta neked a bizalmat, kérlek ne élj vissza vele! Bevallom a rendszerváltás óta minden évben egyre szarabb a helyzetünk. Idáig szinte mindig más pártra szavaztam, mindig arra aki többet ígért.…..