Regisztráció Blogot indítok
Adatok
con

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor adtam az elmúlt időszakban tanácsot munkavállalói képviseleteknek, az alapbér vs. Cafteria kapcsán. Most, az EU döntés értelmében ez még aktuálisabb mint valaha. De miről is van szó, röviden, csak a lényeget kiemelve:..
con 2016.02.24 20:20:01
Vöröshajú lányok Jessika 2013.04.20 07:34:00
..
con 2013.04.21 08:23:44
con 2013.03.10 12:34:23
@Joske: 10 dkg parizer :-o
Az amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Ügynökség (FDA) egy speciális ajándékot hozott nekünk: a genetikailag módosított lazacot, mely kétszer olyan gyorsan nő, mint a természetes társa. Részlet az USA Today december 21-i számából: „A Élelmiszer és Gyógyszer Ügynökség…..
con 2012.12.24 10:16:24
@biobender: Mi is csak annyiban vagyunk gmo-mentes ország, hogy nálunk nem lehet termeszteni, de az országba ugyanúgy bekerülnek a gmo termékek. Szinte minden takarmány tartalmaz szójá-t, amit Dél-Amerikából hoznak be, ahol 95%-ban gmo szóját termesztenek, ergo minden hús amit megeszünk kapcsolatba került gmo-termékekkel.

Persze lehetne teljesen gmo-mentesen is csinálni, de azt senki se tudná/akarná megfizetni.
Kormányunk új szlogeneket vetett be a tandíj védelmében: "nagyobb felelősségvállalás", "minőségjavítás", "piac igényeinek figyelembevétele" - pedig az egész nem más, mint annak elmaszatolása, hogy a hatalom egy fillért sem óhajt költeni az új generációra, cserébe viszont…..
con 2012.12.06 19:29:48
@dr. Félázsia CopyPaste: Ezek szerint mégis van értelme a tandíjnak, csak sajnos 25-30 évvel korábban kellett volna bevezetni. ;-)
Kisautó blog A legjobb orosz autó 2012.11.14 13:45:50
Vannak megkerülhetetlen dolgok az ember életében. Gyerekkorában minden fiú vágyik távirányítós autóra, mecsboksz-garázsra, LEGO-várra. De egy időben mindennél jobban szeretné, ha a Jézuska a fa alá tojna neki egy pedálos autót. Mert azt tényleg ő vezetheti, lehet menőzni a…..
Bújjunk gyorsan gumiruhába, nagy levegő, bulvárkodjunk le celebékhez. Kirsten Stewart, az Alkonyatból ismert színésznő érdekes ruhaválasztással karcolt bele a motorosok szemellenzős sisakrostélyába: egy reptéri villámlátogatáson Jawa feliratú pólóban jelent meg – kutya sem…..
con 2012.10.30 18:45:12
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Megelevenedett a Haction, lemászott a képernyőről és életre kelt. Az kibernyomozók nyomoztak, a rendőrség lecsapott, ráadásul az élet írta epizódban Oroszlán Szonjának és Hujber Fecónak nem kellett dugást sem imitálni, a kiberbűnözők mégis megkapják a megérdemelt…..
Ha már sokat költhet valaki, akkor miért ne költhessen még többet? A válasz a luxusipar esetében az alapesetben sem éppen olcsó termék/szolgáltatás különleges és egyedi változatát jelenti, a siker pedig szinte biztos, ha két jó nevű cég áll össze. A recept bevált a…..
Szerda délelőtt jelentette be a közszolgálati televízió, hogy leállítja az online bulvárújságírók életét feldolgozó tévésorozatot. Hamar reagált erre a világ közvéleménye: tömegtüntetés, börtönlázadás, öngyulladás. A kairói Tahrir-téren ismételten tömegek…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
con 2012.04.19 19:49:12
@Bohócnok: Nem az a bajom, hogy az első hónapot elbénázták a digi és/vagy a bank, te idióta, hanem az, hogy amikor pár hónappal később én elutaltam az elmaradást, a fogyatékos digi pénzügyes vajon miért tiltotta le a következő csoportos beszedési megbízást (mégegyszer leírom, hátha megérted: a megjegyzésben leírtam, hogy egy korábbi időszak elmaradását utalom), amivel újra hátralékba kerültem. Majd pár hónap múlva ezt sikerült újra megismételni -> ezek szerint sose leszek egyenesbe, de őszintés szólva már leszarom :)
con 2012.04.19 19:51:49
@Bohócnok: Nem az a bajom, hogy az első hónapot elbénázták a digi és/vagy a bank, te idióta, hanem az, hogy amikor pár hónappal később én elutaltam az elmaradást, a fogyatékos digi pénzügyes vajon miért tiltotta le a következő csoportos beszedési megbízást (mégegyszer leírom, hátha megérted: a megjegyzésben leírtam, hogy egy korábbi időszak elmaradását utalom), amivel újra hátralékba kerültem. Majd pár hónap múlva ezt sikerült újra megismételni -> ezek szerint sose leszek egyenesbe, de őszintés szólva már leszarom :)
Szita-szita péntek után Amerikai mesterszakács szombat, nem mellesleg ma én is sütöttem egy olyan kalácsot, hogy még Gordi is megnyalta volna utána még a lábujjait is, tudom, az öndicséret büdös. Újabb jelentkezők szállnak harcba a kötényért, a zsűri éhesen várja a…..
A Zugügyvédhez sok hasonló eset érkezett, de ez annyiban különbözik is a többitől, hogy az eladó eleget tett a bejelentési kötelezettségnek. Úgy látszik megint önkényes jogértelmezés esete áll fenn.Kedves Zugügyvéd,Személygépkocsimat 2011. áprilisában eladtam, az…..
no emisszió A VEKE már smafu? 2012.01.08 09:31:46
Hosszú évek óta szimpátiával figyelem a VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület) tevékenységét. Tetszik, hogy jól egyesítik a kompetens szakmaiságot, a jólinformáltságot a tömegközlekedés munkavállalóinak és használóinak (vagyis az utasoknak) az…..
con 2012.01.08 13:30:24
@gatto nero:
"a komcsi média" sosem tudta nemhogy hetekre, de még napokra sem vezető hírré tenni és a közbeszéd tárgyává tenni a jobboldal hülyeségeit.
A független média (ha van egyáltalán még ilyen) meg egyszerűen nem foglalkozik olyan hírekkel, ami bármelyik politikai oldal rosszallását kiválthatná (mert különben ellehetetlenítenék a működését).
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
Ez a hétvége az igazán kemény, 10. döntő, utolsó kieső, utolsó X-faktor döntők, és még csak szombat este van! Még egy menet hátra van vasárnap, én addig egész biztos, hogy meg fogok süketülni, mert a stúdióközönség vadabb minden eddiginél, de most már igazán felhevültek…..
con 2011.12.18 12:08:53
autózz! A záróvonal nem fal 2011.12.10 18:15:00
Ha nem is az, mégis úgy kellene venni, mert nem szabad rajta áthajtani. Úgy látszik egy folyamatos fehér csík mégsem tántorítja el a türelmetlen autósokat az ilyesmitől. Persze nyilván más a helyzet, ha egyértelmű akadály (lerobbant autó, baleset, stb.) miatt a záróvonalon…..