Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baki1234

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vuk nem az egyetlen aki feltette a kérdést az NHH-nak: mégis ők mit gondolnak a levélvégi hirdetésekről. A válasz szerint a joggyakorlat átgondolása még nem történt meg, de folyamatban van. En ezt az "allasfoglalast" kaptam az NHH-tol, amikor feltettem nekik pont ugyanezt a…..
Garry's mod "ötletbörze" (1) 2008.01.19 12:40:00
Nos gondoltam hogy csinálok 1 ijen lehetőséget is a nézelődőknek;)Szóval aki esetleg nemtudja, hogyan kell valamit megépiteni az szoljon mit szeretne és megcsináljuk videón az ötletét.Így megtanulhatja mindeni még az alapokat is (bár arról már van 2 videó kcisit…..
Tényleg nem akarjuk agyonhájpolni itt a Gizmodót, az Apple überbullshitmarketingje meg aztán pláne nem a szívünk csücske, de ez a hirdetés kivételesen ötletes és vicces is egyben. Érdekes, hová fejlődött a jó öreg másik mosópor reklám. Az viszont tuti, hogy idén meg fognak…..
baki1234 2008.01.22 20:07:46
"Ilyen termék nincs" sorozatunk eheti darabjai egy párhuzamos dimenzióból: a forradalmian akciós vezeték nélküli vízforraló, mely kenyeret pirít Doome A mai nap találtam eme gyöngyszemet az Auchanban. Krisztián A srácok ráizgultak a Tata kolbászára! Ezt a csodás…..
baki1234 2008.01.17 15:19:40
Garry's mod Kérdezz megeszünk :D 2008.01.07 21:39:00
Tippek filmkészítéshez:*ha Slow-Motion(kockáról kockára) akkor legyen meg a minimum 10 FPS*ha képes akkor látszódjon pörgősnek*egy kép többet mond 1000 szónál*6-os gombbal photo-ra lehet váltani így felvéve az anyag jó lesz(nem lesz Gun)*Camera Elhelyezése ajánlott*Q-betű…..
baki1234 2008.01.08 21:37:52
Garry's mod Garry's update (4) 2007.12.29 09:44:00
Itt van végre az új "pdate" :) 1, SOLM4 (nagyon jó és SMG lőszert használ, tehát a kocsink hátuljában lévő löszeresdobozbol táplálható)( http://garrysmod.org/downloads/?a=view&id=13112 )2,Xmas mod (karácsony :):)   )(…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Szata úgy tapasztalta, hogy nem csak hipermarketben lehet venni gazdaságos termékeket, hanem pl a Rossmannban is. Bizonyára az erős illatok megfékezésére raktak ezekre a mécsesekre kevesebb anyagot:Nagyon dühös lettem ezért billentyűzetet ragadtam. Kb. 2 hete vettem a Rossmannban egy…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..