Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrollEmber

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze tudom, nem létezik legjobb ez, meg legjobb az (speciel feleségből a legjobb az enyém :)), de Minard térképe minden tekintetben megérdemli a legfelső fokot. Ez az ábra majdnem 150 éves és nincs olyan szakmabeli, aki ne hajolna meg nagyszerűsége előtt.  Lejjebb részletesen…..
Chatte de Phacappe az egyik legviccesebb nick birtokosa, és mostantól RJB is: Ma ezt a szépséget találtam az Index főoldalon, gondolom (remélem) hamar kijavítják: "A Chanel rúzsreklámjában a férfiak utálják az olvasó nőket" "[...] egy apró furcsaság került a kisfilmbe:…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Tegnap három rendkívül mulatságos témára sikerült rátalálom a hazai sajtóban. Egyenként talán nem is vennénk észre, míly kínosan röhejessé lett világunk, de így, hogy sikerült e három ügyet egy napra időzíteni, be kell látnom, igaza van a jóistennek, ha azon gondolkozik,…..
TrollEmber 2012.06.27 11:01:49
@Borenbukk: Úgy legyen, ahogy mondod, és változzanak csak akkor azok a vallások, mert úgy látszik, sokan teljesen félreértik a "mindent lehet" elvét

A homoszexualitást meg szerintem ma inkább tartjuk az egyén döntésének, de én se vagyok szakember
TrollEmber 2012.06.27 11:05:10
@Borenbukk: Igazad van, de az én értelmezésemben (én sem vagyok vallásos) a kereszténységnek meg a megtérésnek valahol nem pont arról kellene szólnia, hogy megtértem, gyerekek, innentől kezdve sorstársak vagyunk, hányjunk együtt szivárványt?
TrollEmber 2012.06.27 11:09:08
@Borenbukk: Hehe... csak annyira érvényes a tbsz/1 mint nálad a "teljesen bizonyosat nem tudunk"
Észrevétlenül történt, én legalábbis nem vettem észre akkoriban, amikor elkészült az új Kopaszi gát. Pontosabban nem a gát újult meg, hanem a gáton található létesítmények. A területet az 1838-as árvíz után kezdték átalakítani árvízvédelmi, a folyószabályozást…..
TrollEmber 2012.05.30 22:14:27
@Ezt Nóra mondja:: Szerintem érdemes, még az is lehet, hogy teljesen más színben fogod látni a szép új gyepet.
Nem tudom, belegondolt-e már valaki önök közül abba, hogy mennyi egyetlen ember átlagos napi vízfogyasztása? Ha megvan a tipp, akkor mondom a helyes választ, körülbelül 150 liter. Első olvasatra ez túlzó adatnak tűnhet, de ebben természetesen nem csak az elfogyasztott víz szerepel,…..
TrollEmber 2012.05.30 22:09:14
@micsoda?: Azért sem mindegy, mert az eső, akármilyen retkes is, közvetlenül esik a növényeidre, de ha a tetőről gyűjtöd össze, akkor abban benne lesz a tetődre lerakódott, adott esetben hetek óta halmozódó összes mocsok
sorok között BKV vonaljegy: 880.- 2012.05.30 07:00:00
Tegnap este egy baráti beszélgetés közben merült fel a BKV helyzete, és kiváncsi lettem, hogy vajon mennyibe kerülhet egy vonaljegy valójában. Tisztában vagyok azzal, hogy 320 forintért lehet részem a felejthetetlen, és gyakran izgalmakkal teli utazásban, de én azt szerettem volna…..
Köszönhetően Török Gábor politológus blogjának, bárki könnyen hozzáférhet a legnagyobb hazai közvélemény kutatók (Medián, Ipsos, Tárki, Századvég) pártpreferencia eredményeihez egy helyről. Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt 2011 áprilisban jelent meg egy cikk itt a…..
muzgo Pusztuljon a műtárgy! 2012.04.18 22:35:00
A radikális múzeumigazgatóként ismert Antonio Manfredi beváltotta ígéretét! A BBC jelenti, hogy Manfredi, a nápolyi Casoria Contemporary Art Museum igazgatója felgyújtotta a múzeum gyűjteményének egy festményét. Tettét azzal indokolta, hogy: 1000 műtárgyunk amúgy is…..
Na, aki számára nem volt eddig nyilvánvaló, hogy az 53 éves Madonna a jövő héten megjelenő vadonatúj, MDNA című nagylemezén továbbra is diszkódívaként, szexistennőként, finomabb pillanataiban pedig egyszerűen csak egy őrülten dögös csajként értelmezi önmagát, annak a…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
  Tegnap a szokásos időben érkeztem a pékhez, de csak kifosztott polcokat találtam a rendes kínálat helyett: Budapest lakossága felkészült az évszázad telére, és egy hétre való kenyeret vásároltak. Olyat nem akartam venni, amit úgysem szeretek, ezért megoldást kellett keresnem a…..
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Nem jelenik meg többet nyomtatott formájában a Wan2 magazin, miután kiadója a Hamu és Gyémánt Kft. nem tudja tovább finanszírozni a veszteséges lap kiadását - tudta meg a Kreatív.A Wanted néven 1995-ben indított lap 2002-ben újult meg Wan2 néven, majd 2006-ban került mostani…..
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
 Az emlékműállításban Magyarországon a tizenkilencedik századi gyakorlat az irányadó, ami a hagyományőrzés szempontjából igen fontos tény, másrészt viszont némileg szűkíti az emlékezésre érdemesnek tartott emberek és események körét. Emlékművet a klasszikus elvek…..
TrollEmber 2011.12.21 10:16:16
@ColT: nem kell hihhhhhetetlennek lennie, elég lett volna ha nem ótvar ronda, komor és igénytelen. Lehet ezt a műfajt jól is csinálni:
www.xymara.com/inmyx/article-brussels_4-brussels_1-small.jpg
farm1.static.flickr.com/253/526803662_e3bb3fdc1d.jpg
farm1.static.flickr.com/240/526885877_7c068e57da.jpg

És ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy nekünk és képregényt kellett volna festeni
Modorosblog Kerülethatározó 2011.12.06 06:00:00
Számtalan panasz érkezett vidéki olvasóinktól, hogy nekik nem mondanak sokat a Körút, Pest-Buda-Óbuda, Belváros, csepeli HÉV, Kalef, Kőki és hasonló belsős, összekacsintós elnevezések - ma az ő kedvükben szeretnénk járni egy kicsit, hogy ezentúl ne érezzék magukat teljesen…..
TrollEmber 2011.12.08 11:30:45
@Űrlény Lajos: Sőt: kőrut, rövid u-val
  ..
TrollEmber 2011.12.06 17:59:35
A Warner Bros. és a Alcon Productions már régóta szeretné tető alá hozni a Szárnyas Fejvadász folytatását vagy rebootját. Eddig nem nagyon haladt a projekt, most viszont bejelentették hogy az eredeti film rendezője, Ridley Scott fogja levezényelni az alkotást. Azt egyenlőre nem…..
Makeup Blog A makeup blog trolljai 2011.08.13 06:30:00
Mióta időnként volt szerencsénk kikerülni az Index címlapra, ami a hazai internet vezető trolltartója, végre nekünk is vannak saját trolljaink. Büszke vagyok! Persze a komment moderációt azonnal bevezettük, így jó pár megjegyzésük csak a mi szórakozásunkat vagy…..
Gyors a Tv2 sajtóosztálya, azt el kell ismerni, rögvest jött a reakció a mezőőrre. Na, majd kiderül, kinek van igaza, ha nagyon eldurvul a helyzet, a bíróságon. Hamis vád a TV2 ellen! Alaptalan, súlyosan sértő, a TV2 és a Napló című műsor hírnevét lejáratni szándékozó…..